Pre BMW F800GS 2008-Motocykel CNC Hliníkové Parkovanie Strane Stojan Stojan Rozšírenie Základnej Dosky

Novinka

€6.61

Skladom

Informácie O Výrobku Stojan Motocykla Rozšírenie Dosky Strane Stánku

*Funkcia:Zvýšiť kontakt oblasti pôvodnej strane piliera, a účinne znižujú pravdepodobnosť motocykel pádu.

Stav: 100% Nové Aftermarket Produkt

*Materiál: Hliník

*Dostupné Farby: Čierna,Modrá,Červená

*Množstvo: Jeden kus

*Obutie: -Pre BMW F800GS 2008-2015 *Položku Obrázky: (Všimnite si:Tam sú niektoré rozdiely medzi farbu výrobkov a farbu siete.) UPOZORNENIE: 1.Niektoré produkty sú univerzálny model, ak odkaz má mnoho modelov,prosím zanechať správu o váš model.

2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne a dodávky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, zmeňte ho v Hanke.sk prvý, alebo nás kontaktujte ako budete platiť.

3.Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu, ale vziať inú svetlo anddisplay faktory, tam je určitá farba, prosím, odpusť nám.

4. Žiadny návod na inštaláciu,ak neviete, ako nainštalovať,prosím, opýtajte sa svojho miestneho garáž človeka, aby vám pomohol.

5 . Naša cena nezahŕňa Clo, Dane z Pridanej hodnoty, Colné Odbavenie poplatky a iné Poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/ nákup.

6. Kupujúci musí platiť vyššie poplatky v prípade, že došlo pre určité tovaru . Ak zásielku vráti späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnuť platiť tie poplatky, nemali by sme poslať zásielku znovu, pokiaľ kupujúci splní tie poplatky a zaplatiť všetky návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane z tohto dôvodu.

7. Ak ste spokojní s našimi výrobkov a našich služieb, prosím, zanechajte nám päť hviezdičiek a pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie je otázka pre našich produktov nás môžete kontaktovať víza správy.

Štítky: f800gs stojan, logo f800gs, film f800gs, stojan f800gs, rozšírenie strane stánku, bmw f800gs stojan, páka f800gs, bmw strane stánku, rozšírenie stojan motocykla, motocykel podporu

Položka Šírka 5.5cm
Motobike, Aby BMW
Položka Výška 2cm
farba Čierna,Modrá,Červená
Názov Značky AJJOE
Druh Materiálu Hliník
Položka Dĺžka 9cm
Názov Modelu Stojan Nohy Rozšírenie Podpory Doska
Položka Hmotnosť 0.15kg
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt

Napísať recenziu

Pre BMW F800GS 2008-Motocykel CNC Hliníkové Parkovanie Strane Stojan Stojan Rozšírenie Základnej Dosky

Pre BMW F800GS 2008-Motocykel CNC Hliníkové Parkovanie Strane Stojan Stojan Rozšírenie Základnej Dosky

Informácie O Výrobku Stojan Motocykla Rozšírenie Dosky Strane Stánku *Funkcia:Zvýšiť kontakt oblasti pôvodnej strane piliera, a účinne znižujú pravdepodobnosť motocykel pádu. Stav: 100% Nové Aftermarket Produkt *Materiál:

Súvisiace produkty