2020 MJ-DN20CL Nádrž na Vodu, Plastové Plavákový Ventil loptu float spätný ventil wc preplachovacieho ventilu

Novinka

€3.68

Skladom

MOJO SENZOR

Float B všetky V alve

Oblasti Aplikácie

Používa sa prevažne pre vody bazén , vodná nádrž , vodná veža , vodný žľab ,closestool , chladiaci tank a zvlhčovač ,a tak ďalej.

Princíp činnosti

Plavákový ventil pracuje spustením rotačný ventil, aby sa ventil otvoriť alebo zatvoriť . Ventil, spínač je veľmi ľahké a malé veľkosti, to je spoľahlivé utesnenie, jednoduchou štruktúrou a jednoduché udržiavanie , guľovú plochu a tesnenie povrchu sú často v uzatvorených stanice , to nie je ľahké byť stredná erózia , to je široko používané v rôznych sektoroch.

Vlastnosti produktu

A, tesnenia vody, účinok je dobré, kompresie.S menšími plávajúce ovládanie lopty, ale môže prijať viac kvapaliny tlak. Tradičné rovno typ tesnenia všeobecné než 0,6 MPA tlak, tento produkt ako 1,0 MPA tlak.

B, prietok vody, vysoká účinnosť. Ako tradičné rovno typ tesnenia vody rýchlo, splash splash menej.

C, jednoduchá inštalácia, flexibilné úpravy. Môže byť inštalovaný v akejkoľvek nastavenie Uhla. Avirulent insipidity, bezolovnaté soľ, stabilizátor, môžu byť použité pre pitnú vodu.

D, odolnosť voči korózii, široký prispôsobivosť. V slnečnej energie, chladiacich veží, ochrany životného prostredia, nerezová, chemickom priemysle a v iných oblastiach rôznych stredné kontajnery používané značne, prispôsobivé ako tradičné kovové loptu plavákový ventil je široko.

P lízingu, kontaktujte nás čo najskôr, ak nie sú spokojní,budeme ponúkať najlepšie služby, až kým nebudete spokojní!

Ak ste spokojní s položkami,prenájom pamätajte, zanechajte nám 5 hviezd ako encoragement.

Vďaka!Pekné na spoluprácu s vami!

Štítky: plavák pre rovine, 2 plastové plavákový ventil, dievča wc, normálne zatvorte ventil, bqlzr wc flush tlačidlo, plavák pre sprcha, float wc, dobytok nádrž na vodu, plavákový ventil, wc kovové flush tlačidlo, kajak plastové float

Tlak Stl
Moc Hydraulické
Teplota Média Teplota Média
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD
Štruktúra Loptu
Médiá Voda
Materiál Plastové

Napísať recenziu

2020 MJ-DN20CL Nádrž na Vodu, Plastové Plavákový Ventil loptu float spätný ventil wc preplachovacieho ventilu

2020 MJ-DN20CL Nádrž na Vodu, Plastové Plavákový Ventil loptu float spätný ventil wc preplachovacieho ventilu

MOJO SENZOR Float B všetky V alve Oblasti Aplikácie Používa sa prevažne pre vody bazén , vodná nádrž , vodná veža , vodný žľab ,closestool , chladiaci tank a zvlhčovač ,a tak ďalej. Princíp činnosti Plavákový

Súvisiace produkty