4pcs Flauta Prst Zvyšok Vankúš Mäkké Silikónové Dizi Chránič Hudobné Woodwind Diely Príslušenstva

Novinka

€7.04

/ €11.00

Skladom

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené zo silikónového materiálu, environmently friendly, trvanlivé a ľahké. Poskytujú extra palce oddych a zmierniť bolesť v prstoch. Mäkké, pohodlné a odolné, pomáha udržiavať správny prst poloha. Eliminovať bolesť palce, poskytuje extra palec oddych a chráni váš nástroj a ruky. Ideálne farby pre väčšinu flauta. Flauta Palec Zvyšok len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! Špecifikácia: Materiál: Silikón Farba: Farebné Veľkosť:app. 41 x 25 x 20 mm / 1.61 x 0.98 x 0.78 v Množstve: 1set(4pcs) Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1set(4pcs) x Flauta Prst Zvyšok(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené zo silikónového materiálu, environmently friendly, trvanlivé a ľahké. Poskytujú extra palce oddych a zmierniť bolesť v prstoch. Mäkké, pohodlné a odolné, pomáha udržiavať správny prst poloha. Eliminovať bolesť palce, poskytuje extra palec oddych a chráni váš nástroj a ruky. Ideálne farby pre väčšinu flauta. Flauta Palec Zvyšok len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácia: Materiál: Silikón Farba: Farebné Veľkosť:app. 41 x 25 x 20 mm / 1.61 x 0.98 x 0.78 v Množstve: 1set(4pcs)

Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: 1set(4pcs) x Flauta Prst Zvyšok(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: brada zvyšok husle, príslušenstvo flauta, bambusové root, náustok bambusová flauta, plastové náprstok, hudobný stojan dreva, drevené palec zvyšok, mlok palec zvyšok, eden flauta, flauta opravy

Číslo Modelu Palec Zvyšok
Názov Značky Vlasti
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

4pcs Flauta Prst Zvyšok Vankúš Mäkké Silikónové Dizi Chránič Hudobné Woodwind Diely Príslušenstva

4pcs Flauta Prst Zvyšok Vankúš Mäkké Silikónové Dizi Chránič Hudobné Woodwind Diely Príslušenstva

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Vyrobené zo silikónového materiálu, environmently friendly, trvanlivé a ľahké. Poskytujú extra palce oddych a zmierniť bolesť v prstoch. Mäkké, pohodlné a odolné, pomáha udržiavať správny

Súvisiace produkty