10Pcs Mini Ihly Súbor Diamantová 140mm-180 mm Pre Keramické Sklo Klenot Kameň Záľuby A Remesiel Dropshipping

Novinka

€3.37

/ €4.43

Skladom

Popis Výrobku:

4 * 160mm nastavte položku [10 ks zmiešané]

5 * 180 mm Nastavenie [10 ks zmiešané]

3 * 140mm nastavte položku [10 ks zmiešané]

**Diamond súbor je typ súboru. To je elektrolyticky pokrývajú tým, korund (korund je karbidu kremíka, vysoká tvrdosť, vyrobený z uhlíka a kremíka, s covalent dlhopisov, žiadny diamant ťažké, žiadny diamant drahé). Oheň spekané karbidy, ako aj výstrojom. Vyznačuje sa vysokou presnosťou, diamant súbor nemá šikmé pruhy všeobecného nástrojovej ocele súbor, a nie je strata v teórii.

**Tento výrobok je vyrobený z diamantu a vysoko-kvalitný substrát na galvanické pokovovanie, ostré, oteruvzdorné, vysoká pevnosť, a má dobré fyzikálne vlastnosti, posilnenie a odolnosť proti opotrebeniu. Široko používaný v rôznych formy, modely, súčiastky, remesiel a iných odvetví, napríklad: brúsenie, leštenie, rezbárstvo, rezanie, vŕtanie, opravy, atď.

**Použitie diamond súbor: diamond súboru môžete súbor takmer nič a môže zmariť všetky otáčania dosky, dokonca aj tajomné rýchloreznej ocele s tvrdosťou 69, ale to nie je možné používať na opravu veľkých tvarov, ale len na opravy podrobnosti V tom čase, môžete tlačiť súbor v smere na špici. Viskózna spekané karbidy, vysokú tvrdosť ocele, keramiky, skla, atď. sú výrobu a spracovanie obrobkov lož, plesní, výstroj a ďalšie priemyselné odvetvia.

Poznámka:

Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Zoznam Balíkov:

Ihla súbor x 10pcs / set

Štítky: klenotník súbor, švajčiarsky ihly nastaviť súbory, jemné ihly súbory, súbor, vŕtací stojan s dopravou zadarmo, strmeň ihly, kameň abrasic, diamond súbor, súbor ocele, pazúrik

DIY Dodávky Tesárstvo
Celková Dĺžka 140mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Piesok 120#
Použitie pre kov, kameň, sklo,atď
Materiál Plastové A Kovové
Číslo Modelu Ihla Súbor
Ihla Je Dĺžka Súboru 50mm
Rukoväť Priemer 3 mm
Súbor Typ Rezu Single-cut
Dropshipping Podpora
Zuby Typ Prečesať
Druh Ihla Súbory
Názov Značky Hokerbat

Napísať recenziu

10Pcs Mini Ihly Súbor Diamantová 140mm-180 mm Pre Keramické Sklo Klenot Kameň Záľuby A Remesiel Dropshipping

10Pcs Mini Ihly Súbor Diamantová 140mm-180 mm Pre Keramické Sklo Klenot Kameň Záľuby A Remesiel Dropshipping

Popis Výrobku: 4 * 160mm nastavte položku [10 ks zmiešané] 5 * 180 mm Nastavenie [10 ks zmiešané] 3 * 140mm nastavte položku [10 ks zmiešané] **Diamond súbor je typ súboru. To je elektrolyticky pokrývajú tým, korund

Súvisiace produkty