USB Elektrická Deka Teplá Vyhrievané Šatkou Smart Nastaviteľné Teplejšie Koberec Elektrické Matrac Nositeľné Mäkká Deka Kúrenie

Novinka

€14.21

/ €23.30

Skladom

Odrážky:

1、Uhlíkových Vlákien Vykurovanie: Uhlíkové vlákna vykurovanie materiál, s dobrou tepelnou vodivosťou, teplo rýchlo po tom, ako bol vložený do USB rozhrania. Ohrievač súčasťou bol vylepšený, aby to bolo silnejšie ako iné spoločnosti, a odvod tepla je párne.

2、Funkciu Časovača: S načasovanie funkcie, môžete nastaviť, 60, 90, 120 minút. Napájanie sa automaticky vypne po určený čas, tak môžete zabrániť náhodnému zabudol vypnúť napájanie. 3 gears nastaviteľné: vysoký, stredný, nízky.

3、Multifunkčná Šatka: Pri práci v chladnom zimnom období, môžete použiť ako šál, aby sa vaše telo v teple. Existuje mnoho ďalších použití. Ako koleno zvyšok.

4、Koži-priateľský Materiál: Vyrobený z mäkkého a chlpatého materiálu, vlasy nie je ľahké spadnúť, nie je jednoduché zmiznúť. Má vynikajúcu odolnosť voči oteru, ľahko sa čistí, ľahko suché.

5、Praktické a Pohodlné: môžete pokryť vaše kolená, zábal pása, zavesiť ho cez plecia a tepla s vankúš atď. S nízkym napätím a nízku spotrebu energie, vyžadujúce DC5V, 4W. Napätie nižšie ako 36V je bezpečné napätie a nehrozí nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom.

Špecifikácia:

Farba: červená kockovaná deka

Materiál: noriek velvet

Napájanie režim: USB

Vstupné napätie: USB/5V

Teplota: 42℃~50℃

Veľkosť: cca 140*80cm/55.12*31.2 v

Vhodné pre rodiny sezóna: zima, jar, jeseň

Platné pohlavie: neutrálny/muţi a ţeny

Metódy spracovania: sprej

Balenie Zoznam:

Smart USB, Červená Kockovaná Deka*1

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný,podporuje Kreditnej karty,Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.

Ak potrebujete použiť "iné" platby,kontaktujte nás, prosím ,prostredníctvom e-mailu alebo správ.

Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní(v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie) ,ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod .

Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: biela, vyhrievané deky, deka šatka, pohár teplejšie, deka gauč, bambusová posteľná kryt, veľké núdzové deka, prehoz gauč, deka vlna, Posteľ Deka, usb ohrievač

Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Obdĺžnik
Druh Vlna
Štýl Moderné
vzor Obyčajný Farbená
Trieda Kvalifikovaný
Technics Tkané
Použitie Domov
Farebnú Stálosť (Stupeň) Iné
Umývanie Štýl Iné
Sezóna Zimné
Veková Skupina Dospelí
Názov Smart USB deka
Číslo Modelu USB Elektrické Deky
Hmotnosť 750g
Súbor Typ No
Funkcia Vyhrievané
farba červená mriežky deka
Vzor Typ Prehoz
Materiál 100% vlna

Napísať recenziu

USB Elektrická Deka Teplá Vyhrievané Šatkou Smart Nastaviteľné Teplejšie Koberec Elektrické Matrac Nositeľné Mäkká Deka Kúrenie

USB Elektrická Deka Teplá Vyhrievané Šatkou Smart Nastaviteľné Teplejšie Koberec Elektrické Matrac Nositeľné Mäkká Deka Kúrenie

Odrážky: 1、Uhlíkových Vlákien Vykurovanie: Uhlíkové vlákna vykurovanie materiál, s dobrou tepelnou vodivosťou, teplo rýchlo po tom, ako bol vložený do USB rozhrania. Ohrievač súčasťou bol vylepšený, aby to bolo silnejšie ako iné spoločnosti,

Súvisiace produkty