Ručné Romantický Umelé Kvety, Kvety s Bobuľami Simulácia Kytice

Novinka

€3.37

/ €5.80

Skladom

58783 Svadobné kytice

Popis: Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Usporiadanie : 1 banda 13 kvety a falošné bobule a textílie, zelené listy, usporiadať ju podľa obrázka, alebo sami sebe. Kvety a listy sú vyrobené z imitácie hodvábu. Drôt zabalené s plastu sa používa pre pevnosť a uhol-nastaviteľné v tvorbe stonky. Môžete ohnúť alebo slivka vytvoriť DIY kvetinovú výzdobu interiéru, ktorý sa dokonale hodí pre vaše uspokojenie chuti. Ideálny pre svadobné kytice, domova, kancelárie, večierok, výročie, Valentína, svadbu, párty, a tak ďalej. Vytvoriť romantickú krásu, ktorý vám umožňuje vychutnať poetické domov života vo vašej kuchyni, parapety, obývacia izba, jedálenský stôl, atď. Špecifikácia: Materiál: Plast+Imitácia Hodvábu Veľkosť: Ako obrázky zobrazené.(cca) Celková výška: 22 cm(8.66 v) Kvet hlavu výška: 15 cm(5.91 v) Kvet hlava priemer: 18 cm(7.09 v) Voliteľné Farby: Modrá, Zelená, Svetlo Modrá, Ružová, Fialová, Biela Množstvo: 1 banda Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje:

1 banda x Umelé Ruže Kytice(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: umelé skutočný svadobné kytice, artifici kvet, svadobné kvety, svadobné kytice brošňa, Zelená plastové, kvetinový usporiadanie strana, svadobné kytice, svadobné centerpieces hodvábu kvetov, cartoon hračka kytice, kytice mariage de, kvety usporiadanie dodávky

Položka Druh Svadobné Kytice
Položka Výška 22cm
Číslo Modelu kvetinový aranžmán
Položka Šírka 0inch
Položka Hmotnosť 50g
Položka Dĺžka 0inch
Materiál Hodváb
Názov Značky THINKTHENDO

Napísať recenziu

Ručné Romantický Umelé Kvety, Kvety s Bobuľami Simulácia Kytice

Ručné Romantický Umelé Kvety, Kvety s Bobuľami Simulácia Kytice

58783 Svadobné kytice Popis: Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Usporiadanie : 1 banda 13 kvety a falošné bobule a textílie, zelené listy, usporiadať ju podľa obrázka, alebo sami sebe. Kvety a listy sú vyrobené z imitácie hodvábu.

Súvisiace produkty