Tuya ZigBee 3.0 Smart vykurovanie Radiátor Regulátor Teploty Amazon alexa Hlasové Ovládanie Termostatu Ohrievača RA RAV RAVL adaptér

Novinka

€11.02

/ €18.06

Skladom

Popis:

Automatický režim(manuálne nastavenie)

Na obrazovke môžete zobraziť cieľová teplota nastavená hodnota (to môže byť

a zmeniť podľa programové nastavenie), týždeň hodnoty,

automatická prevádzka ikonu, programovateľné teploty-rastúce čas

mierka (0-24 hod.), pohodlné ikonu (teplota hodnoty je rovnaký

ako príjemnú teplotu hodnota), energysaving ikonu

(teplota je rovnaký ako energeticky úsporné teplota

hodnotu), okno-otváracie ikonu (okno-otváracie je zistené).

Otočte gombík vpravo a vľavo na nastavenie teploty hodnoty: rozsah je

(0.5°C-Predstavovala 29,5°C), s 0,5°C pre každý otáčania krok. Vybavenie bude

prevádzkované na základe aktuálnej teplote hodnota po

teplota je nastavený, až kým nasledujúcej automatickej teplota preskočenie

čas uplynie.

Manuálny režim(manuálne nastavenie)

Na obrazovke sa zobrazí cieľová teplota nastavená hodnota, týždeň hodnotu, manuálne ovládanie ikonu, pohodlné ikonu(teplota je rovnaký ako nastavenie pohodlné teplota). energeticky úsporné ikonu(teplota je rovnaký ako energeticky úsporné teplota), okno-otváracie ikonu(okno-otváracie je zistené).

Otočte gombík vpravo a vľavo na nastavenie teploty: rozsah je

(0.5 C-predstavovala 29,5℃), s 0,5℃ pre každý otáčania krok. Po teplota je nastavená, zariadenie bude prevádzkované na základe aktuálnej teplote hodnotu.

Špecifikácie:

1. Smart Tuya ZigBee termostat:

Funkčné vykurovacieho systému s postavená-v ZigBee protokol sa používa na inteligentne ovládanie pod vodou, elektrické kúrenie a voda/plyn kotol, vykurovací systém, aby sa zabezpečila maximálna a komplexné pohodlie pre váš dom, teplota inteligentný život, zamerané na zjednodušenie, humanizácie a príjemný domov mám pocit, že táto farba je vhodná na rôzne dekorácie štýly, a dokonca podporuje teplota oprava a dieťa zámok.

2. Na Tuya ZigBee wireless gateway hub musia byť používané s týmito produktmi:

V ZigBee bezdrôtový rozbočovač musí byť pripojený k termostatu a rôzne ZigBee smart produkty. Ukázalo sa, že to je most a ovládacie centrum inteligentných domov. Hrá nezastupiteľnú úlohu vo všetkých ZigBee produktov a realizuje celý odkaz. Ukázalo sa, že to Môže byť dobrou náhradou za nestabilné WiFi siete. Po pridaní rozbočovač pre Smart Života / Tuya Aplikáciu, stačí pridať termostat na ZigBee hub.

4. Hlas a diaľkové ovládanie pripojeného Tuya ZigBee wireless gateway:

Po úspešnom pripojení termostat na "Smart Život" žiadosť prostredníctvom Tuya ZigBee wireless gateway, podporuje diaľkové ovládanie aplikácie cez smartphone, a hands-free hlasové ovládanie pomocou Alexa a Asistent Google.

5. Výber snímača s V/v AL/OU:

V Aplikácii, nastavte horný limit horný teplotný limit na 45-70°C, a dolnej hranice teploty byť nastaviteľná od 1 až 5°C, aby poskytovali pohodlie zariadenia; zariadenia môžu byť zdieľané s rodinou alebo priateľmi, aby poskytovali pohodlie. Dvoch rokov plnej záruky inteligentný termostat, 60-dňová záruka vrátenia peňazí, vašu úplnú spokojnosť je cieľom všetkých našich zákazníkov.

Package Zahrnuté:

Regulácia teploty ventil*1

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

1.Smart Tuya ZigBee Radiátor Pohon Termostat:Nové mini dizajn s jednoduchým a prehľadným LCD displej na tele,radiátor termostat s LCD digitálny displej dvoch častí, AA batérie powered,čo je špeciálny ventil pomocou kooperatívne s vykurovania radiátorov.Umelo nastavenie vnútornej teploty, používa hlavne v podlahové vykurovanie systém na ovládanie otvárania a zatvárania potrubia.

2.A Tuya ZigBee Wireless Gateway Hub je Povinný : A ZigBee bezdrôtový rozbočovač je potrebné, aby sa pripojí k ventilu mnoho ďalších ZigBee inteligentné výrobky a realizuje celý prepojenie vášho inteligentného domu zariadení.Jednoducho pridať svoje brány App,a potom pridať váš radiátor servomotora, aby vaša brána v Aplikácii.

3.Programovateľné Plán s Týždenné Programovanie Výber:Podporuje manuálne nastavenie 5+2,6+1 a 7 dní týždenný plán s 6 lehoty pre možnosť poskytnúť vám maximálne pohodlie pre rôzne situácie a nastavenie prispôsobiť rozvrh pre váš dom, teplota.Prázdninový režim,automatický režim,boost režim dostupné.Vyberte pracovný deň a restday režim splniť svoj vlastný názor.

4.Hlas a Diaľkové Ovládanie pre Tuya ZigBee Wireless Gateway:Podporuje Aplikáciu diaľkové ovládanie prostredníctvom svojho inteligentného telefónu,spolu s hands-free hlasové ovládanie prostredníctvom Alexa a Google Asistent po úspešnom pripojení ventilu na Tuya /Smart Život Aplikácii na základe jedného Tuya ZigBee Wireless Gateway.

Štítky: smart zigbee, mini sonoff, eú zigbee plug, led rf, prepínač tuya, smart home, tuay zigbee hub, termostat wifi, dvere tuya smart, aqara

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky centechia
Fotoaparát Vybavený No
Číslo Modelu 2020
Certifikácia ROHS
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Štát Montáž Ready-to-Go

Napísať recenziu

Tuya ZigBee 3.0 Smart vykurovanie Radiátor Regulátor Teploty Amazon alexa Hlasové Ovládanie Termostatu Ohrievača RA RAV RAVL adaptér

Tuya ZigBee 3.0 Smart vykurovanie Radiátor Regulátor Teploty Amazon alexa Hlasové Ovládanie Termostatu Ohrievača RA RAV RAVL adaptér

Popis: Automatický režim(manuálne nastavenie) Na obrazovke môžete zobraziť cieľová teplota nastavená hodnota (to môže byť a zmeniť podľa programové nastavenie), týždeň hodnoty, automatická prevádzka ikonu, programovateľné

Súvisiace produkty