64 Bit HD 4K Arcade Video Herné Konzoly Super Nintendo pre Sega HDMI 1600 Plus Retro Hry Mini Tlačítkový Ovládač Dropshipping

Novinka

€36.37

/ €51.23

Skladom

64 Bit HD 4K Arcade Video Herné Konzoly Super Nintendo pre Sega HDMI 1600 Plus Hry Double Tlačítkový Ovládač dropshipping

7 Emulátory pre GBA,SFC,GBC,GB,MD,NES,Arkádovej hry

Funkcia:

1. It podpora 8bitová, 16bit, 32bit a 64bit Na Pasáž+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atď. 2..1600 plus hry sú dané ako dar, to sa u nás v posledných dňoch. 3.Podporuje HD-výstup a 28 druhy Jazykov.

Popis:

1.Toto je bionic dizajn, ktorý môže odolať únave. Shell používa ABS surovín Dĺžka kábla 1,5 m, kábel priemer 4.0 upgrade verzia, ale starý model je 1m, 3.0 2.Hrúbka tlačidlo silikón je inovovaný z pôvodného 1.0 na aktuálnu 2.0, ktorá sa 3.je pohodlnejšie, anti-únava a dlhšiu životnosť.

Poznámka:

1.Prosím, použite váš telefón, konektor pre napájanie, nevkladajte priamo do svojho TV cez usb rozhranie. 2. To môže byť riadený regulátorom, ktorý je vložená na NIE.1 rozhranie, ako je výber hry a ukončenie hry 3.Niekedy nie všetky tlačidlá práce, to závisí od hry princípy dizajnu. Nemôžete pracovať tieto tlačidlo v tejto hre, pri práci na ďalšie hry, to je normálne, prosím, take it easy. 4. To nepodporuje stiahnuť hry. 5.Je normálne, že s trochou dalay pre všetkých all-in-one emulátor s týmto cenu, prosím pochopiť. to bude viac pomalšie, ak budete mať hru alebo udržať moc bez hrať na dlhú dobu, to bude pomalšie, prosím, kliknite na tlačidlo "reset" riešiť to.

Prosím kliknite na obrázok sa dostať hry zoznam:

Modernizované Verzie sú tu teraz.

1. Regulátor je dodávaný s L/R na tlačidlo, že môže pracovať pre hry. 2.Pevnosť materiálu sú použité pre tento modernizované verzie, ktoré sú dobré malé a veľké písmená. 3.Veľké Karty sú namiesto malých TF karty, ktorá sa vyhne zlej contaction pre TF karty.

64 Bit Káblové Video Herný Ovládač

64 bitov video hry radič prijme HDMI výstup dizajn, ktorý môže ponúknuť cenovo lepšie high-definition obrázky, takže si môžete nájsť šťastie v hre, a neovplyvní vašu príjemnú náladu, pretože obraz problém je veľmi nahnevaný! Ak chcete hrať klasické hry s priateľmi, alebo rodinou, nezabudnite, detstva a zdieľať šťastie, potom prosím nenechajte si ujsť to, vybrať si to s dôverou! To môže splniť vaše požiadavky! To môže vyriešiť všetko za vás, keď ste rozrušený! Sú budete tešiť na to prišiel?

Podpora Viacerých Emulátory

Prosím, pozrite sa na hlavné emulátory, ako je na obrázku. Dodáva sa s veľkou kapacitou TF Karta s 1600+hry.

Postavený V Roku 1600 Plus Hry

starostlivo pripravuje 1600 hry pre kupujúcich. Spája veľké množstvo hier, a happy sa nikdy nezastaví! Dôležité je, že naše video herný ovládač môže podporiť Na Pasáž+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atď. Poznámka: To nepodporuje stiahnuť hry.

Uložiť Hru Pokrok & späť na hlavné menu

Toto herné konzoly navrhol hru uložiť funkciu pre kupujúcich, môžete uložiť hru alebo pozastaviť hru a kedykoľvek. Keď máte voľný čas, môžete pokračovať v postupe poslednej hre! Ako uložiť hru? Stlačte a podržte tlačidlo o rukoväť (vyberte + štart), prosím, pozrite sa ako obrázok. Ako ísť späť do hlavného menu? 1.po hold "vyberte+štart" tlačidlo a potom kliknite na tlačidlo "B(žlté tlačidlo. 2.Prašník spôsob je, že sa jednoducho kliknite na tlačidlo "reset" priamo.

Hlavné Menu

Prosím, pozrite sa na hlavné menu ako obrázok, je HDMI-out, ale obraz je rozmazaný. Ak máte záujem, stačí nás spájajú, alebo kúpiť to jasne vidieť sami.

Viaceré Jazyky

It podpora 28 jazykoch, môžete zmeniť jazyky, v ktorých chcete, a nemám strach o jazyku zdravotného postihnutia.

Podpora 2 Spôsob, ako Pripojiť TV

Káblové video herné konzoly starostlivo vyvinuté dva TV výstup metódy pre kupujúcich, jeden je podpora AV výstup a iné je, HDMI výstup! Prosím, nebojte sa, že vaša TV nemôže podporovať. Normálna TV môžete využívať naše produkty. Ale HDMI Kábel je daný len vtedy, ak TELEVÍZOR nedokáže pracovať s HDMI výstup, prosím, spojte sa s AV. Happy je vždy s vami! Tešíš sa na použitie?

Veľkosť a pokynov,

Mini Konzola a ľahko ovládateľný to

Balenie Zoznam

Poznámka: Aby sa zabránilo rôzne problémy spôsobené napätie, č vrátane adaptéra, ale jeho kábla je uvedený, takže môžete používať s telefónom adaptér, a 5V 1A adaptér bude lepšie.

Štítky: hra nintendo 64, video konzoly x, box retro herné konzoly, dosková hra, 8 bitové konsol, väzby nintendo, neogeo x, hry sega, poznámkový blok retro, consol hra

Certifikácia ŽIADNE
Package Áno
Funkcia Podpora HDMI TV výstup
Dotykový Displej No
Simulátor Na Pasáž+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atď.
Číslo Modelu Vstavaný 1600 Classic plus Hry
Názov Značky wolsen
Funkcia 4 Uložiť Priebeh Hry
Function2 Podpora 4K TV
Veľkosť Displeja no
Komunikácia USB
Pôvod CN(Pôvodu)
Function11 Podpora TF Kariet rozšíriť
Farebný Displej Áno

Napísať recenziu

64 Bit HD 4K Arcade Video Herné Konzoly Super Nintendo pre Sega HDMI 1600 Plus Retro Hry Mini Tlačítkový Ovládač Dropshipping

64 Bit HD 4K Arcade Video Herné Konzoly Super Nintendo pre Sega HDMI 1600 Plus Retro Hry Mini Tlačítkový Ovládač Dropshipping

64 Bit HD 4K Arcade Video Herné Konzoly Super Nintendo pre Sega HDMI 1600 Plus Hry Double Tlačítkový Ovládač dropshipping 7 Emulátory pre GBA,SFC,GBC,GB,MD,NES,Arkádovej hry Funkcia: 1. It podpora 8bitová, 16bit, 32bit a 64bit Na

Súvisiace produkty