Rámovanie Moderné Biele kvety maľby nástenné art modulárny maľovanie na dekorácie Plátno Plagát a Tlač Plátno /PJMT-33

Novinka

€20.34

Skladom

Rámovanie Moderné Biele kvety, obrazy 5 kus veľké plátno tlačiť wall art modulárny maľovanie na dekorácie veľkoobchod/PJMT-33 Wall Art Plátno na Maľovanie Pop Art Nordic kvety Plagáty A vzorom Plátna obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Dekor

Note1: 1inch=2.54 cm,1 cm=0.39 palec

Pozn.2: Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe,pretože počítača, nastavenia monitora.

Note3: Tento obraz bude odoslaný na pevné a bezpečné srd,predávajúci je zodpovedný za akékoľvek straty alebo poškodenia. Maľovanie Veľkosť/Taille de peinture: size1: 8x12inchx2 8x20inchx2 8x24inchx1(20x30cmx2,20x50cmx2,20x60cmx1) spolu 60 cm vysoká,100 cm lengh size2: 12x16inchx2,12x24inchx2,12x32inchx1(30x40cmx2,30x60cmx2,30x80cmx1) spolu 80 cm vysoká,150 cm lengh size3: 16x24 inchx2,16x32inchx2,16x40inchx1(40x60cmx2,40x80cmx2,40x100cmx1) spolu 100 cm vysoká,200 cm lengh

Ak potrebujete maľovanie na iných veľkosť, prosím, neváhajte a dajte mi známe. Materiály/Prostredí: Hrubé Plátno Značky Poraziť Umenie Detail: natiahnuté ,rámovanie na zadnej strane,pripravený na zavesenie.

žiadny rám ,len plátno Technika : Vysoká Presnosť Tlače

Plátno Tlačiť:

Vezmite prosím na vedomie, že Plátno Výtlačky sú bez rámu tlač na vysokokvalitné plátno, a musí byť koncipovaná skôr, ako môžu byť zavesené.

Napnuté Plátno Tlačiť:

Napnuté Plátno vzory sú vysoko odporúčané, pretože sú nádherné a prísť pripravený na zavesenie. Kúpiť natiahnuté plátno, vytlačí ušetriť čas a peniaze.

Dovezené vysokokvalitné borovicové a natiahnuté plátno rám je v kombinácii s state-of-the-art tlače atramentová technológia, aby sa tieto nádherné výtlačky. Tieto výtlačky loď s visí nechty a sú bezpečne zabalené s bublina zábal a ostrong krabíc, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy.

Foto zobraziť:

Cenová konkurencieschopnosť Sme vždy ponúknuť najnižšie možné ceny a pritom nikdy kompromisov v kvalite.

Zabalené a natiahnuté na trvalé drevený rám, pripravený na zavesenie, žiadne dodatočné rámovanie potrebné. Potrebné príslušenstvo na zavesenie sú balené spolu s vašou maľovanie.

Závesné Návod

Vyberte si miesto, ktoré chcete zavesiť obraz. Miesto na vešiak tak háku smeruje nahor. Kladivo na klinec pevne do steny priestoru, byť opatrní, aby ste nepoškodili stenu. Zavesiť obraz na háku.

Štítky: brošňa rámy, rámy pobočiek, plagát turín plátno, kola rámy, ležiace rámy, plátno plagát plátno, messi plagát plátno, kitesurf plagát plátno, desať snímok, seagull plátno plagát

miesto pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu PJMT-33
Médium Nepremokavé Atrament
Pôvodný No
Podpora Base Plátno
Tvar Nepravidelné
Technics Sprej Na Maľovanie
Materiál Plátno
Kaligrafie a maliarstva typ Plátno Tlačiť Maľovanie
Druh Plátno Potlače
rám Pretiahol Áno
Na mieru Áno
Rám Áno
Formulár V kombinácii
Predmety Kvet
Štýl Moderné
Názov Značky Najlepšie Umenie
Rám režim Rámovanie Zrkadlá

Napísať recenziu

Rámovanie Moderné Biele kvety maľby nástenné art modulárny maľovanie na dekorácie Plátno Plagát a Tlač Plátno /PJMT-33

Rámovanie Moderné Biele kvety maľby nástenné art modulárny maľovanie na dekorácie Plátno Plagát a Tlač Plátno /PJMT-33

Rámovanie Moderné Biele kvety, obrazy 5 kus veľké plátno tlačiť wall art modulárny maľovanie na dekorácie veľkoobchod/PJMT-33 Wall Art Plátno na Maľovanie Pop Art Nordic kvety Plagáty A vzorom Plátna obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba Dekor Note1:

Súvisiace produkty