2021 Zip Cyklistické Topánky Kryt Šport Muž MTB Bike Topánky Kryt Požičovňa Gamaše Cubre Ciclismo Mužov Obuvi Kryt

Novinka

€6.41

/ €12.09

Skladom

Outdoorové Športy, Cyklistické Leg Warmers

Funkcia: anti-UV, pohodlné, rýchle-suché, priedušná, vysoká pružnosť. Odborných skúšok, účinná UV ochrana, Cvičenie v silným slnečným žiarením na ochranu pokožky.

Šitie procesu: Ploché a hladké spojov proces, ploché a vysokú pevnosť. Nie klesla bez skreslenia.

Non-slip upgrade: vstavaný protišmykový pásik, pri nosení nebude list. Na cvičenie, pohodlnejšie.

textílie: Vychladnúť, absorbovať pot a dýchať počas letných športov. Zníženie výkonu stres, dajte telu udržiavať komfortnú teplotu.

Tipy: Tento produkt je pár v jednej objednávke.

Poznámka : Ak nie je potrebné, značku, LOGO, môžete zanechať odkaz.

Doprava

1. Vezmite prosím na vedomie, či veľkosť položky sú vhodné pre vás pri nákupe, tak, aby spôsobiť zbytočné nedorozumenia po prevzatí tovaru.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je Znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme!

3. Porovnať detail veľkosti s vy,prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka!

Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

1. Akékoľvek problémy,prosím, kontaktujte nás na prvý krát pred OTVORIŤ PRÍPAD / dovolenka Neutrálny / Negatívny spätnú Väzbu s menej ako 4 hviezdičky hodnotenie, vždy sa snažiť vyriešiť to pre vás!

2. Očakávame príchod svojho položka na čas, ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je veľmi závislá od kuriérskej spoločnosti a úplne mimo našej kontroly. Ak existuje akýkoľvek problém vyplývajúci z tejto zásielky, neváhajte a kontaktujte nás. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcií

3. Online tracking system je zvyčajne aktualizované s 1-3 pracovných dní (okrem soboty a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

Spätná väzba :

Po recived tovaru , Pls, dajte nám Pozitívnu spätnú Väzbu, ak ste spokojní s našimi kvality. Pls aj vaša výška , hmotnosť , hrudníka , pre naše referecne. Že Môžete Pomôcť Iným Zákazníkom Vybrať Si Správnu Veľkosť.

Ak Akékoľvek Nespĺňajú Alebo Nahnevaný , Ihneď Nás Prosím Kontaktujte Pred Odchodom Spätnú Väzbu , Budeme Sa Snažiť Vyriešiť Problém, Kým Vám Uspokojiť.

Štítky: bicykel dahon, bicykel obuvi, nepremokavé topánky zahŕňa nohy, topánky f mtb, bike kryt vodotesné, požičovňa overshoe, trekové topánky jazda na bicykli, na zips, btt obuvi, motocykel stupačky kryt

Pohlavie Muži, Ženy, jazda na Bicykli nohu rukáv
Veľkosť S M L XL XXL
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Šport Typ Jazda na bicykli ,Turistika, Kempovanie, Rybárčenie, Motocycle, Beh,leg warmers
Dĺžka(cm) Plná
Funkcia Opaľovací krém, Priedušná, Vysoko elastické ,odvod Potu, Hladké, Skin-pi
Druh Jazda na bicykli nohu kryt
Názov Značky swordbik
Názov Lycra Leg Warmers
Tipy Tento produkt je pár v jednej objednávke.
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

2021 Zip Cyklistické Topánky Kryt Šport Muž MTB Bike Topánky Kryt Požičovňa Gamaše Cubre Ciclismo Mužov Obuvi Kryt

2021 Zip Cyklistické Topánky Kryt Šport Muž MTB Bike Topánky Kryt Požičovňa Gamaše Cubre Ciclismo Mužov Obuvi Kryt

Outdoorové Športy, Cyklistické Leg Warmers Funkcia: anti-UV, pohodlné, rýchle-suché, priedušná, vysoká pružnosť. Odborných skúšok, účinná UV ochrana, Cvičenie v silným slnečným žiarením na ochranu pokožky. Šitie procesu:

Súvisiace produkty