Kompletný Ochranný Gauč Kryt Funda Gauči Všetkých ročných Obdobiach, Univerzálny s 4 Klipy pre Obývacia Izba

Novinka

€5.56

/ €7.94

Skladom

Super Elastické Gauč Kryt Funda Pohovka, Gauč Kryt Pevných Farieb Všetkých ročných Obdobiach Univerzálny Gauč Kryty na Obývacia Izba

Tipy pred zadávaní objednávky:

Prosím poznamenať, že by ste mali merať svoj gauč podľa nižšie sprievodca a potom vyberte správnu veľkosť podľa toho, čokoľvek, treba len byť slobodný, aby som konw, môžete text ma, alebo zanechať správu.

';

Ako merať svoj gauč?

Po merať "A, B, C", môžete zvoliť veľkosť "A + 50 ~ 80 cm", "B + 50 ~ 80 cm", "C + 50~ 80 cm", ak neviete, ako vybrať, stačí napísať správu po merať gauč, odporučíme vám.

Zatiaľ čo vaša sedačka je tvaru L, mali by ste sa postaviť tvárou v pohovke, a potom, ak "tvaru L" na gauč nájsť na ľavej strane, potom by ste mali vybrať SKU pomenovanie "Ľavá časť", ak "tvaru L" nájsť na pravej strane, potom by ste mali vybrať SUK pomenovanie "Pravá časť", bez ohľadu na to, SKU "L časť" alebo SKU "Pravá časť" oni sú len na ochranu "tvaru L", teda nie pre celý gauč, takže v tomto prípade je tiež potrebné, vyberte iný druh gauč kryt pre iné časti vášho gauč podľa vašich gauč veľkosť.

Platba & Fecdback

Platby

Akceptujeme platbu Viazaný len alebo iné platobné metódy chránené Escrow. Platby sa očakáva, že do 3 dní po aukcia skončila. Money Order/Osobné Šeky/Peňažné prostriedky nebudú akceptované.

FAQ

Q1 Ako môžem kontaktovať?

A1, môžete nás kontaktovať prostredníctvom E-mail/TM, Náš zákaznícky servis je k dispozícii každý pracovný deň pre rýchle odpovede na všetky otázky od našich klientov.

Q2 Ako Dlho môžem prijímať vašu odpoveď na môj dotaz?

A2 Normálne to trvá 24 obchodných hodín pre nás vysporiadať s všetky otázky od našich klientov.

Q3 Ak som nedostal dobrý, čo mám robiť?

A3 Ak nie je tovar doručený v 90 dní, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám plnú náhradu na vás, a prosím, dont nechať zlé spätnú väzbu. Príspevok je mimo našej kontroly.

Spätná väzba

Ako zodpovedný predávajúci, naším cieľom je 100% spokojnosť zákazníka. Ďakujeme za vašu Pozitívnu spätnú Väzbu, ak ste spokojní s transakciou a našich produktov.

Dáva okamžitý negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu z dôvodu akejkoľvek nespokojnosti bez komunikácie nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. Takže pre vašu dobrotu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade, keď sa stretnete s akýmkoľvek problémom. Budeme sa snažiť vyriešiť čo najskôr. Ďakujem vám veľmi pekne.

detail.1688.com/offer/582052758287.html?spm=a2615.7691456.autotrace-offerGeneral.22.318422247RFRV9

Štítky: krátke gauč zahŕňa, gauč, stolička kráľ, chránič gauč, kryt gauč, nastaviť rohová sedačka zahŕňa, l tvarované gauč obalový dizajn, americký luxusný nábytok, vzduch gauči, transparentné gauč zahŕňa

Štýl Čipky & Soft
Vhodné Sezóny Všetky ročné obdobia univerzálny
Obsah Gauč uterák, gauč vankúš, obliečka na vankúš,
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Polyester
Platné Gauč Sectional Sofa
vzor Obyčajný Farbená
umývateľný Vymeniteľný a Umývateľný
Vzor Typ Pevné
Zadarmo Darček 4 klipy na držanie gauč kryt
Názov Značky EVERJOY
Veľkosť Multi size accordingly
Výroba Gauč Uterák
farba 15 Farby ako obrázky
Aplikácia Gauč kryt, gauč kryt, obývacia izba, l tvarované gauč kryt
Číslo Modelu gauč veža

Napísať recenziu

Kompletný Ochranný Gauč Kryt Funda Gauči Všetkých ročných Obdobiach, Univerzálny s 4 Klipy pre Obývacia Izba

Kompletný Ochranný Gauč Kryt Funda Gauči Všetkých ročných Obdobiach, Univerzálny s 4 Klipy pre Obývacia Izba

Super Elastické Gauč Kryt Funda Pohovka, Gauč Kryt Pevných Farieb Všetkých ročných Obdobiach Univerzálny Gauč Kryty na Obývacia Izba Tipy pred zadávaní objednávky: Prosím poznamenať, že by ste mali merať svoj gauč podľa nižšie

Súvisiace produkty