Tarot-rc Pôvodné Drone Príslušenstvo Diy Tarot T810 T960 X4, X6, X8 Quad Rám 25 mm Rc Tarot zaťahovacím podvozkom Radič

Novinka

€9.86

/ €10.84

Skladom

Používame Hanke.sk štandardná doprava Bezpečne a rýchlo Všetkými balík sledovania. package stratená, ju môžu vrátenie a Nárok demage !

1 objednávka je len kontrola 1 kus

Popis produktu Vysoký výkon, úplne nové elektrické zaťahovacím podvozkom systém kontroly príslušných položiek sú nasledovné: Elektrické podvozok radič tl8x002 Nové elektrické podvozok tl65s01 Malé elektrické podvozok tl65b43 Malé elektrické podvozkové skupiny tl65b44 Stredné tl8x003 elektrické podvozok, rad X elektrické podvozok tl96030 Veľké elektrické podvozok tl4n001 Veľké elektrické podvozkové skupiny tl4n002 Napätie Pracovné napätie: 3-6 (12,6 v-25.2 v) Minimálne napätie: 10V Max napätie: 26V Funkcie: Storno ochrana napájania: pozitívne a negatívne napájanie nepoškodia podvozok, radič. Prijímač pripojenie: pripojte vstup kanál prijímača cez 3P linky. Signál PWM, nula šírka impulzu 1520us. Keď impulzu šírka je väčšia ako 1520us, signál bude uvoľnenie podvozok. Keď šírka impulzu menej ako 1520us, signál bude zasunúť podvozok. Prijímač pripojenie Popis: ak servo, neprijíma žiadny signál, keď napájania, indikátor bliká rýchlo, kým sa prijímač deteguje signál. Ochrana napájania: po napájania, ak je signál je využitý, servo nebude reagovať. Indikátor bliká pomaly, kým signál je vypnutý. Popis práce: keď podvozok je spustený, indikátor bude svietiť, kým sa prevádzka zastavená. Pri poruche: počas prevádzky, podvozok, sa uvoľní automaticky, ak servo stráca signál. Skontrolujte, či je motor je pripojený správne: Keď pristávacie zariadenie pracuje správne, signál je vytrhnuté z prijímača, a servo systém prejde do poruchy núdzovom režime. Ak podvozok je prepustený, motor je pripojený správne. Ak podvozok, odíde, motor spojenie je zle. Odstraňovanie problémov: Žiadne reakcie po boot: kontrola motorových pripojenie polarita. Podvozok je zastavený počas prevádzky: skontrolujte, či nie je cudzie teleso, ktoré ovplyvňujú pristávacie zariadenie. Pristávacie zariadenie nefunguje: skontrolujte, či nie je cudzie teleso, ktoré ovplyvňujú pristávacie zariadenie. Kontrolka sa rozsvieti po pristávacie zariadenie zastaví: skontrolujte napájacie napätie. Pokračovať napájanie po odparení: skontrolujte prijímač pripojenie. Kategória: Elektronické zaťahovacím podvozkom controllerx1 (47x32x9.5 mm) 13g

Kliknite na kategóriu vstupu nižšie nájdete ďalšie produkty, ktoré potrebujete

1. Akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesory.

2, ak nie je možné pokladňa hneď po skončení aukcie, prosím, počkajte niekoľko minút a potom znova platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

3, budeme prijímať platby do 3 pracovných dní po doručení. Pošleme ho do svojho odchodu adresu, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Ak chcete zmeniť adresu, prosím, kontaktujte nás.

1. Globálne doprava. (s výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Spracovania objednávky po zaplatení.

Tri. Sme len potvrdiť objednávku. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Zobrazený obraz, nie je aktuálny projekt, pre referenčné účely.

5. Služby tranzitný čas je poskytovaná dopravcu, s výnimkou víkendov a sviatkov. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak nechcete prijímať platby do 30 dní od podania zásielky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na rozdiely v zásob stav a čas, sme sa vybrať na odoslanie položiek z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás, a vrátiť ho do 30 dní od dátumu. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, je považovaný za používaný a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie je výnimkou!

2. Všetko sa vracia, musí byť v pôvodnom obale, musí poskytovať prepravné číslo zásielky k nám, ak sa chcete vrátiť na konkrétny dôvod, a vy #.

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti, usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, prosíme vás, kontaktujte nás okamžite, a potom nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo vyriešiť vaše problémy.

Ak nevieme, tieto problémy, nebudeme schopní ich vyriešiť!

Ako nás kontaktovať:

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tejto položky, prosím, dajte mi správu, alebo "teraz kontakt" pomocou ľavej hornej časti menu tejto stránky. Ďakujeme

Štítky: 25 mm uhlíkové trubky, kovové zaťahovacím podvozkom, tarot drone rám žehlička, rám tarot, led tarot rc, drone rám tarot, veľké odíde rc, hexacopter tarot, tarot x6, arm atv

Nástroj Dodávky Montáž Category
Technické parametre KV1100
Pôvod CN(Pôvodu)
RC Diely a Accs Pristávacie Zariadenie
Rázvor Skrutky
Názov Značky TAROT-RC
Materiál Kompozitný Materiál
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Diaľkové Ovládanie
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Číslo Modelu X4
Pre Typ Vozidla Vrtuľníky
Upgrade Diely/Príslušenstvo Rám

Napísať recenziu

Tarot-rc Pôvodné Drone Príslušenstvo Diy Tarot T810 T960 X4, X6, X8 Quad Rám 25 mm Rc Tarot zaťahovacím podvozkom Radič

Tarot-rc Pôvodné Drone Príslušenstvo Diy Tarot T810 T960 X4, X6, X8 Quad Rám 25 mm Rc Tarot zaťahovacím podvozkom Radič

Používame Hanke.sk štandardná doprava Bezpečne a rýchlo Všetkými balík sledovania. package stratená, ju môžu vrátenie a Nárok demage ! 1 objednávka je len kontrola 1 kus Popis produktu Vysoký výkon, úplne nové elektrické zaťahovacím

Súvisiace produkty