Bezdrôtový headset Q8L Bluetooth kovové prilby hudba beží tws kábla nabíjanie pre všetky telefóny Inpods

Novinka

€16.03

Skladom

Q8L bluethoot bezdrôtový športové bežecké prilby kompatibilný s Samsung Xiao Huawei Iphone KLACK CENA KVALITA Q8L bezdrôtový headset

TWS Bluetooth 5.0 A úžasnú kvalitu zvuku:

Ovládanie týchto slúchadiel má výrazne zlepšil v porovnaní s ich predchodcovia. Udržiavanie Dotykové ovládanie V oboch slúchadiel, ale ďalšie funkcie boli pridané. Napríklad, ak robíme dva ťahy na pravej headset, môžeme spustiť prehrávanie alebo pozastavenie hudby (alebo prijať alebo odmietnuť hovor). Ak sme mu tri krát, prejde na ďalšiu stopu. Namiesto toho, ak robíme dva dotyky na ľavý kanál, budeme prístup hlasový asistent (Siri). Zatiaľ čo ak je to trikrát, vráťte sa na predchádzajúcu skladbu.

Q8L športové prilby beží šport, tenis, Basketbal, Futbal, pádlo telocvični KLACK CENA KVALITA VZDUCHU Q8L STRUKY BODKY prilby BLUETHOOT športové Nepremokavé a extra pohodlné používanie Q8L:

Super dôležitým aspektom v týchto TWS slúchadlá Je, že je možné Pripojiť nezávisle na vašom smartphone . To je veľmi užitočné, pretože ak sa spojenie nepodarí, budete môcť zistiť, ktoré z dvoch dáva problémy. Je tiež veľmi užitočné, keď sme sa zúčastnili na hovor, ako to nám umožňuje používať jeden headset hovoriť, pretože obidva začleniť ich vlastný mikrofón. Tam je ďalšia funkcionalita, že je len ako praktické. A to je Mbos slúchadlá vybavené senzorom, ktorý automaticky zistí, či sme alebo nie sme si založíte slúchadlá . Keď zistíte, že sú mimo vaše uši, hudba sa zastaví automaticky. A keď sme ich dať naspäť hudobné hrať začne znova.

IPX5 nepremokavá ochrana, odolať potu, dažďu a aj náhodným ponory v mláku, takže ich môžete vziať kamkoľvek. Aerodynamické ergonomický dizajn, optimalizovaný pre pohodlie a lepšie sa prispôsobuje slúchadlá, super Ľahký a tvrdý dizajn bez ostrých hrán a rohov a prispôsobuje pohodlne na ušiach. Pot-odolná konštrukcia, je ideálny pre šport.

Bezdrôtové prilba zvuk HD I Q8L TWS hudobné skladby s názvom srdce spánku monitor športy KLACK CENA KVALITA Q8L prilba BLUETHOOT tenis futbal BEH HIFI stereo zvuk a ergonomický dizajn:

To tiež funguje veľmi dobre potlačenie Hluku , aj keď nie úplne izolovať, takže si budete môcť počuť rozhovory okolo vás. Sme nemožno prehliadnuť, že tieto slúchadlá sú schováva "vo vnútri Čipu H1 , Ktorá okrem iného umožňuje nám komunikovať s SIRI Aj v miestach, kde nie je veľa hluku. Pripojenie týchto TWS Q8L slúchadlá sa vykonáva cez Bluetooth Ďalšej Generácie ( 5.0 ) , A to v rozsahu, ktorý je asi 13 metrov.

Na Q8L TWS Oni si načítať do poľa , Ktoré je rovnakého plastového materiálu (ABS), s ktorým sa slúchadlá sú vyrobené. Ako možno vidieť na obrázkoch prípade je malé. To aj váži veľmi málo a funkcie zatvárací systém, ktorý zaručuje, že nebude otvorené od zrazu.

Vo vnútri sme vidieť otvory prispôsobené tvaru dve Slúchadlá, TWS Q8L , Ktoré kedysi zaviedol sú magneticky pevné. Tomto prípade nesie LED, ktorý sa rozsvieti, keď sa nabíja, ako aj tlačidlo, ktoré slúži ako obnoviť, alebo, ktoré slúžia aj na pár slúchadlá s vaším mobilným zariadením (to podporuje aj s IOS Ako s operačným systémom Android ). V dolnej časti tabuľky a Lightning konektor Na nabíjanie prípade kábel. Je dôležité poznamenať, že Toto plnenie box funguje aj pod Qi štandard, takže môžeme načítať to s bezdrôtové nabíjanie základňu.

Na Q8L TWS , Ktorý má výrazne zlepšila v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi. A že stereo audio dostanete získala v moci. Rozmnožovanie stredné tóny sú veľmi úspešné, a že z hrobov získal v contundancy.

Slúchadlá Q 8 L kompatibilné univerzálny Samsung Huawei iphone KLACK CENA KVALITA INPODS Q8L IPHONE HUAWEI SAMSUNG UNIVERZÁLNY Kompatibilný so všetkými Bluetooth zariadeniami na trhu:

Kompatibilné s iPhone XMAX / XR / X / 8/7 / 6S / 6S Plus, samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 / S10 PLUS / S9 / S9 PLUS / S7 / S6, Huawei, LG G5, G4 G3, Sony, iPad, tablet a iné zariadenia Bluetooth

"Klack Cena Kvalita je vedúcou spoločnosťou určená na predaj Kvalitných elektronických produktov na najlepšie ceny prostredníctvom Expresnej prepravy. Všetky Klack výrobky majú záruku 24 mesiacov. Na Klack Cena Kvalita tím služieb zákazníkom podporu 24 hodín denne a 365 dní zaručuje najlepší zážitok z nakupovania. "

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, žena beží, bem bluetooth slúchadlá, úradný xiao, bluetooth receiv, att telefóny, bose soundlink, bluetooth headphon, earphon

Impedancia Rozsah až 32 Ω
Funkcia Detský Slúchadlá
Odolnosť 32Ω
Konektory USB
Nepremokavé Áno
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Silikónové
Typ Magnetu Feritové
Vocalism Princíp Dynamický
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Dĺžka Riadok 10 metersm
Priemer Vodiča 300mAhmm
Počet Vodičov 2
Číslo Modelu Q8L
Mušle Typ Semi-otvorené
Ovládanie Hlasitosti Áno
Štýl In-Ear
Pôvod ES(Pôvodu)
Bluetooth Verzia 5.0
Komunikácia Bezdrôtové
Celkové Harmonické Skreslenie 20-20000Hz%
S Mikrofónom Áno
Funkcie Ovládanie Prehrávania
Podpora Pamäťovej Karty No
Je bezdrôtové Áno
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Ovládacie Tlačidlo Áno
Max. Výstup 40mW
Nabíjanie Metóda Bezdrôtové
Názov Značky KLACK PriceQuality
Kodeky Apt-X HD
Konektor Typu Riadok Druh
Citlivosť 120dB
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno

Napísať recenziu

Bezdrôtový headset Q8L Bluetooth kovové prilby hudba beží tws kábla nabíjanie pre všetky telefóny Inpods

Bezdrôtový headset Q8L Bluetooth kovové prilby hudba beží tws kábla nabíjanie pre všetky telefóny Inpods

Q8L bluethoot bezdrôtový športové bežecké prilby kompatibilný s Samsung Xiao Huawei Iphone KLACK CENA KVALITA Q8L bezdrôtový headset TWS Bluetooth 5.0 A úžasnú kvalitu zvuku: Ovládanie týchto slúchadiel má výrazne zlepšil v porovnaní

Súvisiace produkty