CN Zdravie Bacopa Monnieri Extrakt 20:1 Bacopa Monnieri Podstate Prášku 200 g Portulaca Oleracea Suchý Prášok

Novinka

€18.39

/ €20.43

Skladom

[Product Name] Bacopa Monnieri Extrakt

[Product Zdroj]] Bacopa Monnieri

[Hlavných Zložiek]] Bacopa Monnieri Extrakt

[Ťažba Špecifikácia] 20:1

[Charakteristiky Produktu] Hnedý Prášok

[Produktu Veľkosti Častíc] 100 Oka

[Obale výrobku] 1 kg/Hliníková Fólia Taška; 25 kg/Vlákniny Môže

[Podmienok skladovania] Chladnom, Suchom, Svetlom a Vysokej Teplote

[Účinné Obdobie] 24 Mesiacov

[Podmienok skladovania] Tento Produkt By mal Byť Zapečatené a Tieňa, a Skladovať na Suchom, Chladnom a Dobre Vetranom Mieste.

Xi ' an Shengqing Biotechnológie Co., S.r.o. Je High-Tech Podnik sa Špecializuje na Výskum, Vývoj a Predaj Prírodných Liečivých Rastlín Aktívnych látok a Liekov, Medziproduktov. Zároveň Sme Si Udržiava dlhodobú Spoluprácu s Mnohými Univerzitami.

Spoločnosť Má Dokonalú Extrakciu, Oddeľovanie, Čistenie a Sušenie Technológie, Bohaté Skúsenosti v Prírodných Rastlinných Extraktov a Sídlo Perfektný Servis Systému. Jej Výrobky Sa Vyvážajú na Spojené Štáty, Európa, Blízky Východ, Ázia-Pacifik a Iných Kontinentoch Vyhrali Dobrú Medzinárodnú Povesť.

Spoločnosť je Pevne Presvedčený, Že Kvalita Života Podniku a "Spoľahlivé Kvalitné a Vysoko kvalitné Služby" Sú Náš Záväzok ku Každému Zákazníkovi, sme Sa Vždy snaží Poskytovať Zákazníkom Spoľahlivé Produkty a kvalitné Služby, Ktoré Sú Naliehavo Potrebné.

Integritu, Silu a Kvalitu Výrobku Xi ' an Shengqing Biotechnológie Co., S.r.o. Boli Vykázané v Priemysle. Vitajte Priatelia zo Všetkých oblastí Života na Návštevu, Sprievodca a Business Diskusiu. Naše Výrobky Sú Surovín, Rastlinných Extraktov, Ktoré Sa Používajú Iba ako surovina pre Spracovanie a Výroba Hotových Produktov, a Nie Sú Vhodné pre Osobné Použitie. Prosím, Pridajte si Produkt Podľa Vzorca. Ak Si Zakúpite Tento Produkt, Zástupca Má Už Známe Produkt Opatrenia a Využitie Tabu.

Štítky: moss rastlín, kvet záhradné rastliny, moss rose, bonsai kvet, telo lesk prášok, bonsai moss, konope čaj, minoxidil, biloba, ženšenový prášok

Oddelenie Meno Dospelý
Hmotnosť 0.200
Certifikácia ce
Poplatok Jednotky Tašky
Balenie Taška Balík
Čas Použiteľnosti 720 dní
Pôvod Čína
Názov Značky CN Zdravie
Pohlavie Unisex
Dodávateľ Xi ' an Shengqing Biologické Technology Co., S.r.o.

Napísať recenziu

CN Zdravie Bacopa Monnieri Extrakt 20:1 Bacopa Monnieri Podstate Prášku 200 g Portulaca Oleracea Suchý Prášok

CN Zdravie Bacopa Monnieri Extrakt 20:1 Bacopa Monnieri Podstate Prášku 200 g Portulaca Oleracea Suchý Prášok

[Product Name] Bacopa Monnieri Extrakt [Product Zdroj]] Bacopa Monnieri [Hlavných Zložiek]] Bacopa Monnieri Extrakt [Ťažba Špecifikácia] 20:1 [Charakteristiky Produktu] Hnedý Prášok [Produktu Veľkosti Častíc]

Súvisiace produkty