Ammoon dolné časti stehien 6 Párov 5A/ 7A Drevené dolné časti stehien Bubon Palice Javorového Dreva Bubenícke Príslušenstvo

Novinka

€15.12

/ €22.23

Skladom

ammoon dolné časti stehien 6 Párov 5A/ 7A Drevené dolné časti stehien Bubon Palice Javorového Dreva Bubenícke Príslušenstvo

Funkcie:

Štandard, drevené dolné časti stehien, 5A/7A možnosti.

5A : Dĺžka=16 cm/406mm ,Priemer=0.59 cm/15 mm; 7A : Dĺžka=15.5 cm/394mm,Priemer=0.55 cm /14 mm.

Vysoko kvalitného javorového dreva materiálu, ktorý je veľmi populárny dreva voľbou pre dolné časti stehien vďaka svojej odolnosti, skúsenostiam a klasický pocit.

Prírodný povrch s hladkým povrchom, pohodlné a protišmykový, ideálny pre mládež rockové kapely a bubeník hrá.

Ľahký a rýchly 7A dolné stehno je vhodný pre jazz orchestrálnej jamy práce, kým 5A je stredne kužeľa je pre dokonalé vyvážené reakcie a odrazu.

Ako vybrať dolné časti stehien

Hrúbka dolné časti stehien sa zmení aj zvuk. Vyššie čísla predstavujú tenšie palice, takže 7A je tenší než 5A.

7A dolné časti stehien sú tenšie a ľahšie. Budú znieť sladšie na bubny a činely a je najlepšie pre zníženie hlasitosti prehrávanie.

5A dolné časti stehien sú o niečo hrubšie ako 7A. Oni sú všeobecne považované za najviac všeobecný a univerzálny dolné stehno.

Špecifikácie:

Značka: ammoon

Materiál: Javor

Veľkosť: 5A/ 7A (voliteľné)

Množstvo: 6 párov

Dĺžka: 406mm/ 16vo(5A); 394mm/ 15.5 v(7A)

Priemer: 15 mm/ 0.59 v (5A); 14 mm/ 0.55 v(7A)

Položka Hmotnosť: Cca. 75 g/ 2.6 oz(jeden pár)(5A); Cca.70g/ 2.5 oz(jeden pár)(7A)

Zoznam Balíkov:

6 * Párov dolné časti stehien

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: bubon taška na príslušenstvo, bubon pokožky, telo bicie, ammoon gitara, bubon oka, palica drevo bicie, ammoon zmiešavač, bubon hlavy pokožky, premier bubenícke príslušenstvo, cimbal držiteľ

Veľkosť 5A/ 7A
Číslo Modelu 5A/ 7A dolné časti stehien
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Ammoon dolné časti stehien 6 Párov 5A/ 7A Drevené dolné časti stehien Bubon Palice Javorového Dreva Bubenícke Príslušenstvo

Ammoon dolné časti stehien 6 Párov 5A/ 7A Drevené dolné časti stehien Bubon Palice Javorového Dreva Bubenícke Príslušenstvo

ammoon dolné časti stehien 6 Párov 5A/ 7A Drevené dolné časti stehien Bubon Palice Javorového Dreva Bubenícke Príslušenstvo Funkcie: Štandard, drevené dolné časti stehien, 5A/7A možnosti. 5A : Dĺžka=16 cm/406mm ,Priemer=0.59

Súvisiace produkty