Notebook Air Duster Non-jedovaté Stlačeného Vzduchu Prach Odstraňovač Prenosného Počítača Vzduchu na Odstránenie Prachu, Agent Stlačeného Vzduchu na Odstránenie Prachu

Novinka

€9.49

/ €13.18

Skladom

Funkcie:

1. Non-jedovaté, bez horkosti, č faul zápach alebo zvyškov na povrchu.

2. K predĺženiu životnosti cennosti a citlivých elektronických zariadení, prevenciu prach z usadzujú v elektronické zariadenia, majte počítač fanúšikov a dosky s obvodmi bezprašný, ktorá je nevyhnutná pre zlepšenie výkonnosti a predlžuje životnosť.

3. Bezpečné a jednoduché použitie: Ranu vyčistiť prach s stabilný prietok vzduchu, základný čistiaci prostriedok pre všetky drahé vybavenie. 100% bezpečnosť nádrže, môžu byť recyklované.

4. Pre elektronické vybavenie: Prach fanúšikov v elektronických zariadení (Xbox, stolný počítač alebo počítač) môže spôsobiť komponenty k prehriatiu a, v najhoršom prípade, horieť.

5. Konzervy prachu kolektora: Vykonávať jemné odstránenie prachu, práce v ťažko prístupných miestach, aby požiarneho poplachu, bezprašný a pracovať normálne.

Špecifikácia:

Názov: Air Odstraňovač Prachu

Zloženie: stlačený vzduch

Materiál: hliníková zliatina

Funkcia: elektronický odstraňovač prachu

Farba: modrá

Použitie: počítače, mobilné telefóny, automobily, obvodové dosky, atď.

Balenie Zoznam:

1*Air Duster

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: renault duster, eset, prach oka, elektrické air duster, air duster sprej, vzduchu ventilátor pre pc, poznámkový blok, dropbox kľúč, air duster, ken stlačený vzduch duster

Druh Vysávač
Číslo Modelu Čistenie čistiaci prostriedok
Aplikácia Displej
Položka Druh Vysoká Kvalita
Pôvod AE(Pôvodu)
Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket

Napísať recenziu

Notebook Air Duster Non-jedovaté Stlačeného Vzduchu Prach Odstraňovač Prenosného Počítača Vzduchu na Odstránenie Prachu, Agent Stlačeného Vzduchu na Odstránenie Prachu

Notebook Air Duster Non-jedovaté Stlačeného Vzduchu Prach Odstraňovač Prenosného Počítača Vzduchu na Odstránenie Prachu, Agent Stlačeného Vzduchu na Odstránenie Prachu

Funkcie: 1. Non-jedovaté, bez horkosti, č faul zápach alebo zvyškov na povrchu. 2. K predĺženiu životnosti cennosti a citlivých elektronických zariadení, prevenciu prach z usadzujú v elektronické zariadenia, majte počítač fanúšikov

Súvisiace produkty