Vysoko Kvalitný Moderný Zatmenie Záves Okna Záclony Bielizeň/Bavlna Rollor Nevidiacich Roman Tieni Žalúzie, Závesy

Novinka

€41.45

/ €46.57

Skladom

Ako objednať

Vážený zákazník, ak sa vám páči náš zebra žalúzie/rolety/nepremokavé rolety a chcete umiestniť objednávky, pls nechajte to na prvý, ďakujem! Krok č. 1. Ak si len chcete kúpiť jeden záves , pls nemajú miesto, aby priamo. Mal by som vedieť váš opony veľkosť a farbu na prvom mieste. Tiež, pls povedzte mi, ako chceš nainštalovať opony. pls pozrite obrázok nižšie. Potom nechať odkaz povedz mi tieto informácie ,ďakujem! Krok 2. Ak chcete kúpiť viac záclony , napríklad , chcete kúpiť 5 ks záves, je potrebné 160$. Môžete si vytvoriť objednávku na prvý ,ale nechcem platiť za to hneď teraz!!! Som vám nejaké zľavy a nastavte správnu cenu pre vás. Keď som skončil, budem informovať, aby ste zaplatiť za objednávku!! Krok 3. Toto je dôležité !! Naše zebra žalúzie/rolety, max široký je 2m . Takže, ak váš opony široký viac ako 2 m , by sme sa mali oddeliť to, aby sa stal dva kusy opony. Napríklad: opony veľkosť je 2,4*1m , mali by sme samostatné to byť 1.2*1m s 2 ks. Pretože spôsob Dopravy, nemôže prijať nejaký tovar, viac ako 2 m široký , tiež to môže chrániť váš tovar. pls podľa nižšie obrázok a povedzte mi, ako ste meranie vaše opony veľkosť !!! Pls poznámka: Najprv povedz mi svoje okno veľkosť otvoru: šírka a výška!!! Druhý prosím, vyberte si nainštalovať vo vnútri alebo mimo nainštalovať!!!

Ak sa rozhodnete nainštalovať vo vnútri ,budeme odpočítať 1 cm pre široký(ceilling mount) , že naše žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna !!!

Ak sa rozhodnete mimo nainštalovať ,budeme zvyšovať 10-15 cm pre široký(wall mount) a zvýšiť 20 cm na výšku, že naše žalúzie môžu sa zmestili vaše rámu okna !!!

Štítky: spálňa nevidiacich, rolety, veľkosť okna, Hanke.sk india, drevených korálikov záves dverí, bambusové sprchový záves dverí, zomrie záclony, bambusové korálkové záclony spálne, 3d nevidiacich, závesy, záclony, záclony obrázok

Zložka Miešanie
Formát Guľôčky Lano
Druh Ventilátor Nevidiacich
Otváranie a Zatváranie Metóda Horné Otvorené
Použitie Iné
Materiál bavlna/Ľan
Umiestnenie Okno
vzor Farbená Priadza
Technics Tkané
Platné Okna Zadajte Francúzske Okno
Položka Druh Záclony
Spracovanie Príslušenstvo Náklady Zahrnuté
Funkcia zatmenie
Typ Produktu Chladivý a Osviežujúci
Vzor Typ Pevné
Typ Inštalácie Vonkajšie Inštalácie
Názov Značky DIHIN DOMOV
Štýl Japonský a kórejský

Napísať recenziu

Vysoko Kvalitný Moderný Zatmenie Záves Okna Záclony Bielizeň/Bavlna Rollor Nevidiacich Roman Tieni Žalúzie, Závesy

Vysoko Kvalitný Moderný Zatmenie Záves Okna Záclony Bielizeň/Bavlna Rollor Nevidiacich Roman Tieni Žalúzie, Závesy

Ako objednať Vážený zákazník, ak sa vám páči náš zebra žalúzie/rolety/nepremokavé rolety a chcete umiestniť objednávky, pls nechajte to na prvý, ďakujem! Krok č. 1. Ak si len chcete kúpiť jeden záves , pls nemajú miesto, aby priamo.

Súvisiace produkty