8Pcs Solárny Panel Montáž Z Zátvorkách s Orechy a Skrutky pre RV Camper Loď Stenu a Iných Mimo Opáš Strešné Inštalácie

Novinka

€13.60

/ €19.42

Skladom

[Vysoká Kvalita, nízka hmotnosť] Solárne montáž Z zátvorkách sú konštruované z vysoko kvalitného materiálu, čo tieto ľahké a nebude hrdze, vhodné pre každodenné použitie.

[Wide-Uplatňovanie] To jednoducho pripojiť solárne panely na rekreačné vozidlá (RV je), lode, obytné vozidlo, kabíny, alebo kdekoľvek inde, kde potrebujete jednoduchý, ale spoľahlivý spôsob na montáž solárnych panelov.

[Jednoduchá inštalácia]montážnej Z zátvorkách je jedinečne navrhnutý pre jednoduché, bezproblémové, rýchle inštalácie.Ideálny pre nepravidelné povrchy.To je ideálna pre montáž do malých solárnych panelov.

[Vynikajúci výkon] Pevnosť a trvanlivé, robí zátvorkách nie je ľahké byť ohnuté. Môžu odolať ultrafialové svetlo. A majú funkciu vysokofrekvenčných izolácie a proti korózii. V rovnakom čase, nemôžu byť ovplyvnené horúce ,chladné alebo vlhké počasie,ktoré predĺžiť produkty " životnosť.

[Bohaté konfigurácia] montážnej z zátvorkách prichádza s všetky potrebné súčasti váš solárny panel namontované. Vopred zmontované s skrutky a podložky. 1 stanovuje mount triedach 4 jednotky, s darom jeden Solárny Panel Connectorassembly nástroj.

farba:Strieborná

Materiál:Hliníková zliatina

Obsah Balenia:

8 x Z-tvarované solárneho panelu z hliníkovej zliatiny podporu

16 x dlho spp skrutky s gumové podložky

8 x krátke skrutky

8 x orechy

8 x jar podložka

1 x kľúč

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: 300w solárny panel, express van, camper, loď prepínač, solárnym panelom 9v, solárny panel rýchle, obytné karavany, solárny panel 12v 5v, pes solárne, súprava solárny panel

Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

8Pcs Solárny Panel Montáž Z Zátvorkách s Orechy a Skrutky pre RV Camper Loď Stenu a Iných Mimo Opáš Strešné Inštalácie

8Pcs Solárny Panel Montáž Z Zátvorkách s Orechy a Skrutky pre RV Camper Loď Stenu a Iných Mimo Opáš Strešné Inštalácie

[Vysoká Kvalita, nízka hmotnosť] Solárne montáž Z zátvorkách sú konštruované z vysoko kvalitného materiálu, čo tieto ľahké a nebude hrdze, vhodné pre každodenné použitie. [Wide-Uplatňovanie] To jednoducho pripojiť solárne panely na