100 Metrov Farbou 1-1/2" 38mm Double Face Saténová Stuha Vysoko Kvalitný Polyester Jemný Pásky, Baliaci #129498

Novinka

€21.53

/ €25.33

Skladom

Ako objednať:

Tieto pásky sú k dispozícii v 196 farby, ale farby možnosť boxy sú obmedzené a nemôže sa zoznam všetky farby po jednom. Tak, práve sme sa dať farba grafu na webovej stránke. Keď si objednáte, prosím vyberte si veľkosť prvý a potom dať farbu, číselný kód v okne s hlásením alebo poslať správu na nám. Vďaka.

1. Názov Produktu: Solid Farba Double Face Saténová Stuha. Sú vysokej kvality vyrobené zo 100% polyesteru, ktorá je hustá a silný materiál. Obe strany sú mäkké a hebké, nie tie tenké materiály. Ak hľadáte pre hrubé saténové stuhy, kúpiť v našom obchode a nebudete sklamať.

2. Veľkosť: tento výpis je šírka 38mm, je to 1.5 palca

3. 1 Cievky je 100 Metrov, asi 91 Metrov.

4. Jeden kotúč je pre jednu farbu, zmiešané farby.

5. Ideálne pre darčekové balenie, plavidlá, projekty, pozvánky a svadobné tlačoviny. Tieto sú umývateľné, ironable a odolné, tak sú tiež ideálne pre kostýmy, dekorácie.

6. Vzhľadom na svetlo efekt a rôznych monitory, farby sa môžu líšiť málo. Ak potrebujete, aby zodpovedali farby a chcete vidieť niektoré close-up obrázky pre konkrétne farby, prosím, kontaktujte nás a my vám ukážeme, obrázky v detaile.

7. Ak používate veľa stuhy a je potrebné, aby zodpovedali farby veľmi presne, odporúčame kúpiť farba kniha a že sa bude oveľa užitočné vidieť farby lepšie. Môžeme ponúknuť zadarmo farba kniha, keď objednávky vo veľkom, opýtajte sa nás. Vďaka.

Doprava:

1. Vaša objednávka bude odoslaná do 3 dní. Zvyčajne sme loď, na druhý deň po zaplatení.

2. Pri objednávke suma je viac ako US$150 , poskytneme vám ponúkame poštovné cez VYJADRIŤ ako Hanke.sk Premium Doprava, DHL, UPS, FEDEX ect. A to bude trvať 7-10 dni, aby sa dospelo.

3. V POŠTOVNÉ stránke, budete vidieť predpokladaný čas doručenia na každý spôsob dopravy. To môže byť oneskorené v dôsledku vyššej Moci, ako sú pandémie, zlé počasie, štrajk, colné odbavenie procesu atď. Prosím, láskavo pochopiť. Ak musíte umiestniť urgentnú objednávku, prosím kontaktujte nás PRED nákupom, tak aby sme mohli skontrolovať, čo môžeme urobiť.

4. NIE sme zodpovední za vyzdvihnutie tovaru alebo zaplatenie zaplatené clá a dane pre zásielky, prosím obráťte na vášho miestneho colnej politiky. Povedzte nám, prosím, ak máte nejaké špecifické požiadavky.

5. NIE sme zodpovední za stratené alebo akékoľvek poškodenie spôsobené nesprávnym doručovaciu adresu. Prosím, uistite sa, že váš Hanke.sk dodaciu adresu je správne, keď ste vyskúšať. Vďaka.

Spätná väzba:

1. Prosím, láskavo nám dať 5 HVIEZD a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vaša spokojnosť je naša jednotka pokroku. Budeme veľmi vďační, ak by ste sa chvíľu napísať dobrú recenziu a sme ochotní ponúknuť vám niektoré ďalšie zľavy ak chcete objednávku znova.

2. Ak z nejakého dôvodu máte pocit, že nám nízke hodnotenie skóre alebo neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás prvý. Sme vždy udržiavať dobrú komunikáciu so zákazníkmi a bude sa snažiť vyriešiť problémy, tak úprimne dúfame, že aj vy môžete komunikovať s nami pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Ďakujeme!!

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu ^^

Štítky: rakovina páse s nástrojmi pin, tmavo červená stuha, Grosgrain Páse S Nástrojmi, mexiko páse s nástrojmi, rakovina páse s nástrojmi, snowflake pásky, veľká červená stuha, penguin svadbu, diy prehrabať, japonský páse s nástrojmi

vzor Jednofarebné
Šírka 1-1/2"
Materiál 100% Polyester
Veľkosť 38mm width
Typ Produktu Pásky
Použitie Svadobné, Remeslá Projekty
Balenie 100 metrov/roll
Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)
Technics ŽIADNE
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu 129498
farba 196 Farby
Štýl double face
Textílie Typ Satin

Napísať recenziu

100 Metrov Farbou 1-1/2

100 Metrov Farbou 1-1/2" 38mm Double Face Saténová Stuha Vysoko Kvalitný Polyester Jemný Pásky, Baliaci #129498

Ako objednať: Tieto pásky sú k dispozícii v 196 farby, ale farby možnosť boxy sú obmedzené a nemôže sa zoznam všetky farby po jednom. Tak, práve sme sa dať farba grafu na webovej stránke. Keď si objednáte, prosím vyberte si veľkosť prvý

Súvisiace produkty