PVC Vzduchu Potrubie 1"Spig s 4 3/8" Pichliačov Spa Hot tub nahradiť pre Vodnú časť

Novinka

€6.54

Skladom

1" Spig (Muž) s (4) 10 mm (3/8") Hladké Pichliačov A 2 Zátky

Hladké pichliačov sú určené pre 10mm (3/8" )ID vinyl hadice iný port pripojenia spĺňajú požiadavky menovitá veľkosť a práce s Flex & Pevné PVC.

Zásielky: ecomomy doprava: Máme loď väčšina položiek do Austrálie,veľkej BRITÁNIE,Ruska e-pack alebo Čína registra post air mail, zvyčajne trvá 7-15days Do iných krajín prostredníctvom Čína registra Post Air Mail,položky poštovné zvyčajne trvá 12-30 dní za doručenie. Máme loď položky na celom svete. Kupujúci by mal skontrolovať, položku po položke doručená, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte, sme sa znovu vás novú jeden, ak je to potrebné, je to veľmi ocenil. Štandardná doprava: ak chcete odoslať DHL/UPS/Fedax,Pre vzdialených okresoch, bude informovať zákazníka bude mať extra diaľkové poplatok za normálnych okolností trvať 4-6days. DOPRAVA: Poštovného bude založená na miesto. Prosím, použite prepravné kalkulačky alebo žiadosť doprava cenovú ponuku. Colné poplatky, clá, dane, clá ostatné poplatky sú vaša zodpovednosť. Čas príchodu, bude závisieť od vašej polohy. O spätnú Väzbu popíšeme položky rovnako, ako môžeme. Ak máme niečo ušlo, prosím, dajte mi vedieť. Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky, aby sme mohli pracovať na to. Medzinárodné Kupujúcich – vezmite Prosím na Vedomie: Colné poplatky, clá, dane, clá ostatné poplatky sú vaša zodpovednosť. Čas príchodu, bude závisieť od vašej polohy. Návrat politiky 1.Nebudeme akceptovať vrátenie okrem toho, že je zvláštne situácie.napríklad dostali ste zlú časť, kvality chybný part 2.Môžete poslať prostredníctvom e-mailu povedať nám o vašom probléme a tiež posielať obrázky na nás a dajte mi vedieť, ktoré časti je zle o vaše položky, potom sa môžeme vám pomôžu problém vyriešiť ľahko. 3.Výmenu na chybné položky do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný. 4.Doprava škody musí byť oznámený do 5 pracovných dní od ktorej bol produkt dodaný. 5.Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás naraz, my vám odpovieme hneď ako to bude možné.

Štítky: vzduchu distribútor, čínsky vírivka, horúce kúpele, potrubiu nasávania gumy, karburátoru yamaha, vodná, armatúry spa, 3hp čerpadla, teplé vaňové kúpele, filter vírivka

Číslo Modelu Iné
Pripojenie Muž
Technics Vstrekovanie
Druh Bradavky
Tvar Iné
Hadice Vnútorný Priemer 32mm
vedúci kód KOLO
Materiál Plastové

Napísať recenziu

PVC Vzduchu Potrubie 1

PVC Vzduchu Potrubie 1"Spig s 4 3/8" Pichliačov Spa Hot tub nahradiť pre Vodnú časť

1 Spig (Muž) s (4) 10 mm (3/8 ) Hladké Pichliačov A 2 Zátky Hladké pichliačov sú určené pre 10mm (3/8 )ID vinyl hadice iný port pripojenia spĺňajú požiadavky menovitá veľkosť a práce s Flex & Pevné PVC. Zásielky: ecomomy doprava:

Súvisiace produkty