NESS TV skrinku v bielej a PRÍRODNÝCH AEKIT lacný nábytok do obývacej izby

Novinka

€109.02

Skladom

NESS TV skrinku v bielej a PRIRODZENÉ farby

AEKIT-MUEBLES V SÚPRAVY

Moderné TV kabinet zložený z jednej dvere a dve diery.

Moderný a praktický nábytok do obývacej izby v TV Prirodzené farby v kombinácii s bielou, elegantné a moderné farby, ktoré poskytujú charakteristické dotyk.

Veľkosť TV skrinka kombinovaná jej funkčnosť, aby sa TELEVÍZOR Ness nábytok, byť perfektné miesto v každom priestore.

Rozmery Ness TV skrinky sú 155 cm, 43 cm pozadí a 47 cm vysoké. Ponúka dva otvory ideálne pre uvedenie elektronické zariadenia a výkyvné dvere.

V Soho TV skrinka je národný výrobné jednotky (kvalita záruka).

Celková veľkosť: Výška: 47 cm x Šírka: 155 cm x Hĺbka: 43 cm

Nohu Výška: 12 cm

* Pre správnu inštaláciu nábytku a prípadné odchýlky v meraní, grant rozpätie +/- 10 cm opatrenia článok na zabezpečenie jeho miesto v mieste určenia

MATERIÁL: Premium melamínu dokončiť. Dosky hrúbky 16 a 22 mm. Kovové príslušenstvo.

Biela v kombinácii s Prírodnými.

PRODUKT OBSAH zahŕňa namontované nábytok pozostáva z TV, skrine. To zahŕňa všetky hardvérové súčasti a pokyny pre dokonalú montáž. Nie sú dekoratívne alebo elektronické výrobky zobrazené na fotografii.

ZÁRUKA: 2 roky.

FORMÁT PRODUKTU: Tento výrobok sa používa ako rýchly a jednoduchý montáž SÚPRAVY. Všetky naše nábytok prichádza s jasné, montážny návod a všetky potrebné diely k montáži nich. Cena nábytok nezahŕňa montáž.

VYROBENÉ V ŠPANIELSKU

PRODUKT OBSAH

Zahŕňa demontáž nábytku.

To zahŕňa všetky hardvérové súčasti a pokyny pre dokonalú montáž.

Nie sú dekoratívne alebo elektronické výrobky zobrazené na fotografii.

ZÁRUKA 2 Roky.

Po-predajný servis: ak všetky poškodené diely sa dospelo; musíte sa obrátiť na náš zákaznícky servis a najneskôr do 72 hodín máte nové časti pri dome zdarma.

FORMÁT PRODUKTU

Tento produkt sa používa v SÚPRAVE formát a je rýchly a jednoduchý na montáž.

Všetky naše nábytok prichádza s jasné, montážny návod a všetky potrebné diely k montáži nich.

Montáž NIE je súčasťou

* Je veľmi dôležité, aby ste si meraní dodacia adresa prístup (výťah, schody, dvere, atď.), aby sa zabezpečilo, že balíky, môže dosiahnuť mieste inštalácie.

* Pre správnu inštaláciu nábytku a prípadné odchýlky v meraní, grant rozpätie +/- 10 cm opatrenia článok na zabezpečenie jeho miesto v mieste určenia

PODMIENKY

Dodanie tovaru bude uskutočnené na úpätí ulici.

Nezodpovedá žiadne dodatočné náklady, žiadnu zodpovednosť za odovzdávanie tovaru k zákazníkovi je to dom, ani sa bude niesť zodpovednosť za akékoľvek zanedbanie rozbitie montáži alebo šok, alebo zlé zaobchádzanie.

Nábytok, prepravu a dodanie služby nezahŕňa Montáž nábytku. Pre Montáž výrobkov prítomnosti najmenej dvoch ľudí a minimálne znalosti montáž nábytku a/alebo DIY.

Na guaranteeIt ponúka prostredníctvom svojich po-predajný servis zahŕňa 2 rokov. Tvárou v tvár akejkoľvek závady výskyt vyrobené (chybný dielec Pôvodu vyrába, nedostatok akéhokoľvek kus alebo hardvér, atď.) AEKIT. Sk poslať náhradného dielu alebo časti priamo k zákazníkovi alebo koncového zákazníka, Za žiadnu cenu.

Doprava break prípady musia byť oznámené do 24 hodín Od jeho doručenia. Ak zákazník dostane poškodenie na obale a/alebo produkt, ktorý je potrebné uvádzať v dodávke páky dopravcu viditeľné poškodenie výrobku a podpísať" nevyhovujúci" . AEKIT. sk č. dopravy výskyt, že nie je správne odráža v doručenie albarán sa bude účtovať dopravcovi.

Akékoľvek Priznanie k disentu To bude mať ďalšie náklady, ktoré bude zákazníkovi účtované poštovné a vrátenie nákladov ( Zobraziť cenu v závislosti od produktu ). Vráti disentu výrobkov v zlom stave alebo manipulovať zákazníka nebudú akceptované. Výrobok musí byť v pôvodnom obale, v perfektnom stave.

Tvárou v tvár akýkoľvek výskyt, potrebujeme tieto informácie s cieľom začať konanie:

Výskyt v Doprave:

• Prihlásenie NON-COMPLIANT V dopravca albaran na dodanie tovaru.

• Fotografia balenia, pri prevzatí tovaru (nie otvorte okno)

• Stručné vysvetlenie problému

ŠTANDARDNE VYRÁBANÉ

• Fotografie z chybných dielov

• Stručné vysvetlenie problému

• Súčasťou počet postihnutých (pozri montážny návod)

• Kontrola kvality číslo (pozri v záruke)

Štítky: obývacia tv nábytok, hith tv nábytok, nábytok tv dievča, tv klasický nábytok, stenu, nábytok, tv, curved tv nábytok, existujú tv nábytok, nálepku, nábytok, tv, tv nábytok, priemyselné, nábytok veľké tv

Názov Značky AEKIT

Napísať recenziu

NESS TV skrinku v bielej a PRÍRODNÝCH AEKIT lacný nábytok do obývacej izby

NESS TV skrinku v bielej a PRÍRODNÝCH AEKIT lacný nábytok do obývacej izby

NESS TV skrinku v bielej a PRIRODZENÉ farby AEKIT-MUEBLES V SÚPRAVY Moderné TV kabinet zložený z jednej dvere a dve diery. Moderný a praktický nábytok do obývacej izby v TV Prirodzené farby v kombinácii s bielou, elegantné a moderné

Súvisiace produkty