Autobike 2cm Hrúbky Tlmenie Silikónový Gél Pad DIY Upravený Motocykel Sedáku Pohodlné Šok Absorpcie Rohože 25x25cm

Novinka

€22.57

/ €30.09

Skladom

Súvisiace položky:

Nové Autobike 2cm Hrúbky Tlmenie Silikónový Gél Pad DIY Upravený Motocykel Sedáku Pohodlné Šok Absorpcie Rohože 25x25cm

Značka: Royal jednoduchosť

Popis: 1. POLOŽKA Č.: IH-GC003 2.NÁZOV PRODUKTU : 25x25cm Gél Vankúš 3.VEĽKOSŤ :25x25cm ( Ručné meranie, možné chyby 1-2CM) 4. Hrúbka tento Vankúš: 1 cm alebo 2 cm ( Ručné meranie, možné chyby 1-2 MM), 5. Čistá hmotnosť: 1 cm hrúbka je asi 600g/pc 2 cm hrúbka je asi 1180g/pc 6. DIY Gél pad len, č návod na obsluhu. 7. Ak si zvolíte pad s poľa, budeme pack tento pad tým, kartón. To je ako darčekové balenie. Ak si zvolíte pad len, budeme loď bez box balenie. Vlastnosti: > > Znižuje prenos cestnej vplyvy a bike vibrácie minimalizácia rider-únava na dlhé cesty.

> Mäkké dosť ľahko zodpovedať kontúry tela a minimalizovať bounce alebo odolnosť.

> > Poskytujú maximálne pohodlie potrebné pre podporu a stabilitu na jazdca.

> Ultra Comfort Gél je ľahko vystrihnúť pre perfektný fit, to nie je kvapalina a to nechcem zmrazenie alebo rozpustiť. Životný cyklus: Nad 3 roky. Gél nebude kalenie ľahko.

> Môžete vystrihnúť časť sedadla je peny a nahradiť to s gél pad. To je dobrý DIY nápad Upravený motocykel sídlo poznámka: Naše silikónové podložky sú dobrej kvality. Nebude deformovaný na dlhú dobu. Lacné silikónové podložky použiť veľmi chudobné materiály a nie sú trvalé.

Spätná väzba :

1) Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou, veľmi pekne vám ďakujem !

2) Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.

4) Pls nikdy nenechávajte záporná spätná väzba pre nás, pretože neskoro prísť dátum. Pretože je mimo našej kontroly.

Ďakujeme!

Medzinárodná Doprava: 1. Keď sme ponúkli zadarmo doprava viac než jedného operátora, vyberieme jeden z nich sami. 2. Tovar vám bude dodaný do 3-7 pracovných dní, akonáhle sa vaša Platba je Overená. Niekedy bude dátum oneskorené kvôli nedostatku. Avšak, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu. 3. Dodacia lehota: nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Ak chcete rýchlejšie prepravu, prosím, zvoľte EMS/DHL/Fedex/UPS, ako váš dopravný prostriedok s. 1) Ak ste nedostali položka na Čas Doručenia , Prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo AlieExpress správy. Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky ,normálne, vaše mailová byť odpovedali do 24 Hodín. Ak ste stále nenašli dostal odpoveď po 24 hodín, prosím, skontrolujte spam z vašej e-mailovej schránky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie. 2). Máme loď na Hanke.sk' adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Hanke.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 4. Vzdialenej Oblasti Príplatok : Ak je vaša adresa patria do Vzdialenej Oblasti. Máme právo požadovať, aby ste zaplatiť dodatočné Vzdialenej Oblasti za Príplatok opäť aj vy sa už skončil svoju platbu z vašej objednávky.

Platobné Podmienky: 1. Uprednostňujeme Escrow . 2. Pretože fotografie dôvod, obrázky sú len pre referenčné účely. Vezmite prosím na položku získate ako štandard. 3. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, aké dodatočné náklady, bude pred kúpou. 4. Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky, ako sú farby, obaly, v hodnote vyhlásenie atď. Ak nezadáte farba, budeme náhodne loď na Hanke.sk " správa po ste zaplatili na nás. V rovnakom čase, nechajte nám vašu e-mailovú adresu, aby nás pre komunikáciu. 5. Ako kupujúci, je to vaša povinnosť platiť daň pri vytvorení objednávky zo zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Vrátenie a Vrátenie(venujte Prosím pozornosť na tieto položky) : 1. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 7days po položka prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté. Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. 2. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie. 3. Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné. 4. Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku. 5. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Pripomienky: 1. Predávame všetky značky nových položiek priamo z továrne v Číne. Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 2. Robíme starostlivosti o našich zákazníkov. Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka. Ak položka nie je, ako je popísané alebo chybné, keď dostanete sa nám ju nahradí to pre vás bez ďalších poplatkov. 3. Prosím, kontaktujte nás s prípadnými komentáre, otázky alebo návrhy, ktoré môžete mať, my vám radi pomôžeme. 4. Pre kontrolu kvality my osobne prezrieť pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované. 5. Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobých, vzájomne prospešný vzťah s vami. 6. Ak máte zaujímavé v našich produktov, prosím objednávku & platiť to teraz!

Štítky: nohy, ruky teplejšie vykurovacie podložky, bicykel gél vankúš, vankúš gélové sedadlo, športové sedadla vankúše, cb750 sedadla, prehoz gauč, červená spodná bielizeň, vankúš ružový, lakťová opierka zadné sedadlo, motocykel slnečník

Vzor Typ Prehoz
Hrúbka GÉL 1 cm oe 2cm
Funkcia 1 Podporovať krvný obeh, Zmierňujú Únavu
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Použitie DIY Upravené
Funkcia 2 Zostatok sekréciu, Posilniť imunitu,
funkcia 3 tlmenie a absorpciu nárazov
Názov Značky Royal jednoduchosť
Produkt 1 CM alebo 2 CM Hrúbka Gél
Tvar Námestie
Funkcia 4 Znižujú zápal, Zlepšovať krvný tlak
Číslo Modelu IH-GC003
Unpick a Umývanie Nie je Vymeniteľný a Umývateľný
Funkcia tlmenie
Výhodou Chladenie hydrogel pad, antibakteriálne
Sa vzťahujú na pevného sedadla
Veková Skupina Dospelí
Použitie pre DIY Upravené pohodlné Sedadlo

Napísať recenziu

Autobike 2cm Hrúbky Tlmenie Silikónový Gél Pad DIY Upravený Motocykel Sedáku Pohodlné Šok Absorpcie Rohože 25x25cm

Autobike 2cm Hrúbky Tlmenie Silikónový Gél Pad DIY Upravený Motocykel Sedáku Pohodlné Šok Absorpcie Rohože 25x25cm

Súvisiace položky: Nové Autobike 2cm Hrúbky Tlmenie Silikónový Gél Pad DIY Upravený Motocykel Sedáku Pohodlné Šok Absorpcie Rohože 25x25cm Značka: Royal jednoduchosť Popis: 1. POLOŽKA Č.: IH-GC003 2.NÁZOV PRODUKTU : 25x25cm

Súvisiace produkty