Non-tkané Vianočný Stromček, Ochranný Kryt, Vianočné 2020 Záhradné Dekorácie Zime Rastliny Studenej A Hmyzu-dôkaz Strom Kryt

Novinka

€4.22

/ €5.49

Skladom

Odrážky:

1、Odolný Materiál: Vyrobený z vysoko kvalitnej netkanej polyetylénu textílie, odolná proti UV žiareniu, ktorá je odolná a priedušná, vzduchu a vlhkosti je k dispozícii na dosiahnutie rastliny.

2、Multi-funkčné Využitie: Zvyčajne sa používa na predĺženie vegetačného obdobia na jar a na jeseň.Záhrada mráz rastlinného krytu taška ochrániť rastliny pred svetlom a mrazom, chladné noci, vietor, silný dážď a chrániť rastliny, z vtákov, hmyzu, jelene, zajace a iných škodcov, počas vegetačného obdobia.

3、Vhodné pre: teplo mráz deka je ideálny pre závesné kvetinové koše, paradajky, visí paradajky, sadeníc tácky, figovník, citrusové plody stromu, malé kríky, rastliny stojatých a kontajner výsadieb.

4、Jednoduchá Inštalácia: šnúrkou dizajn pre rastlinný kryt je skvelé pre vás. Je vybavená šnúrkou na otvorenie zjednodušuje na pokrytie rastliny, môžete nastaviť veľkosť podľa rastliny.

5、Široké Uplatnenie: Chrániť rastliny z sneh, krupobitie,mráz, v zime a hmyz,vtáky počas vegetačného obdobia,Nie je potrebné odstrániť každé ráno a nahradiť každý večer.

Funkcie:

1. Nemrznúca Funkcie: V chladných zimných môžete izolovať studený vzduch z vonku a udržať teplo rastliny, aby sa zabránilo zamrznutiu škody.

2. Nastaviteľný Dizajn: netkanej textílie je vyrobená do vrecka tvar ako surovina, a dolný koniec môže byť upravená podľa veľkosti podniku.

3. Hmyzu Prevencia: Priamo kryt rastliny a kvety a iné výrobky na ochranu pred vetrom a dažďom, a vyhýbať prachu a komárov.

4. Rast Prostredie: Odolať drsných prírodných katastrof, ako sú búrky, erózie a zdravas útok, a vytvoriť priaznivé prostredie pre rast rastlín.

5. Široké Použitie: Používa sa pre skladovanie Vianočné stromčeky po Vianoce, a shell je tiež používa pre denné črepníkové rastliny a iných prípravkov na ochranu rastlín, zima, mráz, a hmyzu a baktérie prevencia.

Špecifikácie:

Názov: Non-tkané strom kryt

Veľkosť: cca 110*86 cm/43.31*33.86 palec, o 32*23 cm/12.60*9.06 palcový po balení

Materiál: netkanej textílie

Styling: sneh

Balenie: taška funkcie opp

Gram váha: cca 94 g

Balenie Zoznam:

Non-tkané Strom Kryt*1

Štítky: bonsai, záhrady, terasy, figovník osiva, studený uterák, vstup snímača, žaba rybník, záhrady hrnce, hranice záhrada, sportster xl883, dekor zime

Materiál non-tkané tkaniny
Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Non-tkané Vianočný Stromček, Ochranný Kryt, Vianočné 2020 Záhradné Dekorácie Zime Rastliny Studenej A Hmyzu-dôkaz Strom Kryt

Non-tkané Vianočný Stromček, Ochranný Kryt, Vianočné 2020 Záhradné Dekorácie Zime Rastliny Studenej A Hmyzu-dôkaz Strom Kryt

Odrážky: 1、Odolný Materiál: Vyrobený z vysoko kvalitnej netkanej polyetylénu textílie, odolná proti UV žiareniu, ktorá je odolná a priedušná, vzduchu a vlhkosti je k dispozícii na dosiahnutie rastliny. 2、Multi-funkčné Využitie:

Súvisiace produkty