Očné škvrny farmstay kolagénu Waterfull Hydrogel oko patch 60 Ks

Novinka

€9.53

Skladom

Farmstay kolagénu Waterfull Hydrogel okom náplasť je Hydrogel očné škvrny s Hydrolyzovaný kolagén. Pomáhajú rýchlo zlepšiť stav pokožky, dať tvár sviežosť a dobre upravený vzhľad.

Aktívne zložky

Hydrolyzovaný kolagén. Kolagénové výplne všetky prázdnoty a nerovnomerný, vyhladzuje záhyby, ktorá udržiava optimálnu úroveň hydratačné, chráni tkanivo z bielizne, zrážkovej a predčasnému starnutiu.

Extrakt z Írskeho Machu (carragen). Riasy carragen vykonáva funkciu "rastlinný silikón". Vzťahuje sa na povrchu pokožky, bráni odparovaniu vlhkosti a vytvára spoľahlivú ochranu pred negatívnymi vonkajšími faktormi.

Vitamín E. Tento vitamín aktivuje syntézu vlastného kolagénu a elastínu, zjemňuje textúru pleti, neutralizuje patogénne mikroorganizmy, bráni vzniku infekcie a iné ochorenia prejavy.

Ricínový olej. Olej vyživuje, zmäkčuje a hydratuje pokožku, vytvára priaznivé mikroflóry, regeneruje tkanivá, chráni očné viečka sušenie a zrážkovej.

Laminaria extraktu. Laminaria aktivuje metabolické procesy, zlepšuje prietok krvi, odstraňuje toxíny a jedy, upokojuje podráždenie a stimuluje imunitu.

Výhody použitia

Rýchly účinok. Len jeden postup, záplaty pomôcť odstrániť opuchy, odstrániť "tašky" pod očami, svetlejšie modré, zníženie závažnosti tváre vrásky, zvyšuje elasticitu a pružnosť pokožky.

Pohodlie. Škvrny pevne ležať na viečka, nehýbte sa a nie unglue. Zabraňujú odparovaniu živín a urýchliť ich prieniku do hlbokých vrstiev derma. V rovnakom čase, masky nebude brániť vám v tom váš obvyklý pracovný a nebude trvať dlho.

Uvoľnenie Formulár

Náplasti sú vyrobené v tvare oblúka-tvarované gélové lístkov modrej farby. Sú zapečatené v zaoblené plastové jar, ktorý je chránený silikónová membrána. Sada obsahuje špeciálna lyžica na ľahké použitie.

Množstvo патчей-60 Ks (30 párov).

Spôsob aplikácie

Čistenie pleti a zaobchádzať s tonerom. Odstrániť náplasť z jar s pomocou lopaty a nalepiť na dolné viečko. Nechajte pol hodinu, potom odstrániť, a zostáva séra vmasírujte do pokožky. Náplasti sú tiež vhodné na čelo a nosoústné záhyby.

Ak chcete vytvoriť chladiaci účinok pred postup, miesto škvrny v chladničke 10 minút.

Štítky: očná maska spánku, zaviazanými očami, farma pobyt sérum, deny oko patch, maska spánku, farma pobyt cestovanie, farma pobyt, dr oko patch, eye pet patch, kolagénu

Názov Značky farma pobyt

Napísať recenziu

Očné škvrny farmstay kolagénu Waterfull Hydrogel oko patch 60 Ks

Očné škvrny farmstay kolagénu Waterfull Hydrogel oko patch 60 Ks

Farmstay kolagénu Waterfull Hydrogel okom náplasť je Hydrogel očné škvrny s Hydrolyzovaný kolagén. Pomáhajú rýchlo zlepšiť stav pokožky, dať tvár sviežosť a dobre upravený vzhľad. Aktívne zložky Hydrolyzovaný kolagén. Kolagénové

Súvisiace produkty