JOYZON Okuliare Kamera 1080p Športové Smart Mini Kamery, Okuliare, Inteligentná Kamera Jazdy Záznam Okuliare S Kamerou

Novinka

€21.73

/ €41.00

Skladom

Poznámka

Video je v poriadku. Ale zvuk bude miešať s nejaký hluk, to je normálne.

Zavedenie Nového Výrobku

Model: HD1080p Farba: Čierna Čistá Hmotnosť: 30 g Materiál: ABS plast Okuliare:Plano Okuliare Objektív Spec: 5.0 MP Video Rozlíšenie: 1280 x 1080P HD Video Formát: AVI Obrázok: 1280 x 1080 Audio: Stereo Rýchlosť nahrávania: Max 30 snímok za sekundu Menu Jazyk:Anglický/Čínskej USB: 2.0 (vysokorýchlostné) Čítanie/Zápis Rýchlosť: 1.5 mb / s-60MBps Pamäť: Podpora Max. 32 GB Napájanie: 200mAh Li-polymérová Batéria Moc Doba Trvania: 40-60 Minút Napájací Adaptér: 5V DC/ 500mAh Spotreba Energie:

Okuliare Fotoaparát

Na JOYZON Okuliare vstavaný HD skryté kamery, majú dve užívateľsky priateľské tlačidlá na ráme pre nahrávanie videa a fotenie. Lithesome okuliare, rám prináša viac pohodlné nosenie skúsenosti.

Kvalita Videa

Okuliare kamera vstavaný vysoko citlivý mikrofón. So 1920*1080p HD Rozlíšenie a 140-stupňový uhol pohľadu, ale tiež vziať skvelé fotografie na 4032x3024p. Môže dokonalosť jasné nahrávanie.

KARTY SD( SD Karta nie je súčasťou balenia)

Až do podpora 32G SD karty( Micro SD karta NIE je súčasťou balenia). Podpora nabíjanie pomocou USB kábla. Vstavaná lítiová batéria ponúka triedy-vedúca čas nahrávania(až 90 minút).

Jednoduché Použitie

Nie je potrebné stiahnuť všetky Aplikácie. Bez zložitých nastavení alebo konfigurácie. Stačí zapojiť a hrať. User-friendly, že dieťa by mohli prevádzkovať ho. Pohodlné, kompaktné a zábavy.

Cyklické Nahrávanie

Okuliare podporujú cyklické nahrávanie funkcie, aj keď SD karta je plná, bude automaticky prepísať staré videá, nikdy sa nemusíte obávať o kapacitu a už nikdy nezmeškáte žiadne momenty.

APLIKÁCIA SCENÁR

Kamera Okuliarov so 140 stupňový uhol pohľadu.Pre outdoorové aktivity,nádherné chvíle (ako rybolov,turistika,horolezectvo alebo na koni)môžu byť zaznamenané a uložené na pamäťovej karte bez inej pomoci.Nikdy chýbať všetky nádherné chvíle!

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Shippment

1) Všetky položky bude odoslaný do 5 pracovných dní na celom SVETE DOPRAVA(s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 2)Zákazník nemusí byť jasné dodanie aktuálnosť, zabezpečíme najrýchlejšie expresné založené na vašu adresu, dodacia lehota je rozhodol dopravcom tak prosím buďte trpezliví, kým položka prišli. 3) Zásielky môžu byť omeškané, počas sviatkov a víkendov. 4) kontaktujte nás, ak položka nie je dorazil po 45 dní.

O Spätnú Väzbu

1) Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 star rating a pozitívnu spätnú väzbu. 2) Ak nie ste spokojní so všetkým, čo sa o našich produktoch, že by bolo užitočné pre vás, kontaktujte nás pred odchodom nás negatívne hodnotenie, sme radi, že môžeme poskytovať akékoľvek služby, aby každý zákazník spokojný.

Štítky: inteligentné sklo, digitálny fotoaparát s rozlíšením 1080p hd video, fotoaparát skryté špionážne, lunette auto, špionážne hodinky, fotoaparát, hd video, malé skryté pero fotoaparát, ako vr fotoaparát, plstenie sklenené poháre, tlačidlo tlačidlo fotoaparátu, 270 pro

inteligentné okuliare s kamerou inteligentné okuliare
Optické Priblíženie Pevné Zaostrenie
okuliare kamera hd inteligentné okuliare video
Sensor Technológia CMOS
Číslo Modelu J-1080
Názov Značky Joyzon
Druh Mini Kamera
Typ Pamäťovej Karty MicroSD / TF
Package Áno
High Definition Podporu 480P/720P/1080p HD ()
okuliare fotoaparát, wifi inteligentné okuliare fotoaparát
Fotoaparát Kamera Okuliarov
okuliare fotoaparát okuliare kamera 1080p
Vstavaná Pamäť Veľkosť Non

Napísať recenziu

JOYZON Okuliare Kamera 1080p Športové Smart Mini Kamery, Okuliare, Inteligentná Kamera Jazdy Záznam Okuliare S Kamerou

JOYZON Okuliare Kamera 1080p Športové Smart Mini Kamery, Okuliare, Inteligentná Kamera Jazdy Záznam Okuliare S Kamerou

Poznámka Video je v poriadku. Ale zvuk bude miešať s nejaký hluk, to je normálne. Zavedenie Nového Výrobku Model: HD1080p Farba: Čierna Čistá Hmotnosť: 30 g Materiál: ABS plast Okuliare:Plano Okuliare Objektív Spec: 5.0 MP Video

Súvisiace produkty