Názov Personalizované Baby bib bavlna, Biely Obyčajný Novorodenca Sliny Bib Vtipný Darček k Narodeninám Pre Dieťa Výročie sprcha darček

Novinka

€3.51

/ €4.08

Skladom

Názov Personalizované Baby bib 100% bavlna, Biely Obyčajný Novorodenca Sliny Bib Vtipný Darček k Narodeninám Pre Dieťa Výročie sprcha darček

Materiál: 100% mäkké bavlnené tkaniny,veľký výber pre citlivú pokožku dieťaťa. Popis: Obyčajný bielej farby a osobné meno, vyšívané. prosím, pošlite nám dieťa meno po mieste, poradí, odkaz na stránku,aby, to je v poriadku nechať dieťa názov do poznámky, keď ste na mieste, oder, prosím poslať aj výšivky písma číslo, ktoré potrebujete do správy,ak nie je označenie,budeme vyberte jednu z 8 písma pre vás. tento vyšívané bavlnené cenovej ponuky je úžasný výber pre novonarodené deti a deti, je to dokonalý kreatívny nápad na darček pre rodinu a priateľov alebo dovolenku prítomný,oba návrhy a jemné textílie lásku tým, že tak veľa ľudí. Package:každý balené do upgrade na zips, taška Starostlivosť inštrukcie:ručné, alebo strojové čistenie.

Platby

**Hanke.sk prijať všetky platobné metódy.je bezpečné platiť na Hanke.sk.Predajcovia sú len prijímať platby po kupujúci obdrží produktov a potvrdenie dodania.

**V prípade nakupovanie rôzne produkty naraz, použite prosím Nákupného Košíka. To robí jednoduché nakupovanie.

**Kupujúci je zodpovedný za všetky cla/sadzobníka. Budeme deklarovať objednávky ako "dar" s nižšou hodnotou, za colné odbavenie tak, že kupujúci nemá na zaplatenie cla.

Doprava

**Produkty budú zaslané do 3 dní po zaplatení.

**Väčšiny produktov, ktoré budú odoslané do Číny post air mail alebo Čína Epacket,to trvať 7 až 15 dní na doručenie do Severnej Ameriky/Europe alebo dlhší čas v iných krajinách.Pre urgentné objednávky Prosím vyberte rýchlejšie kuriérskou službou, ako sú FEDEX,TNT,DHL,UPS a pod.Môžete sledovať zásielky staus na príslušné webové stránky zadaním Čísla zásielky.

Reture & Exchange

**V prípade dostane chybnú položku, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

**V prípade dostane nesprávnu položku, To by mal byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité podmienkou & v pôvodnej krabici a balenie.

**Neakceptujeme náhrady alebo výmeny na problémy nie sú spôsobené produkty. Prosím, prečítajte si popis výrobku a spolkov, starostlivo pred nakupovanie.

Spätná väzba

** Váš názor je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku 5 star pozitívnu spätnú väzbu s niekoľko fotografií, ak ste spokojní s našich produktov a služieb.

V prípade akejkoľvek nespokojnosti počas nakupovať, prosím, dajte nám príležitosť ponúknuť uspokojivé riešenie pred odchodom nás negatívna spätná väzba.

Prajeme vám užite si nakupovanie v našom obchode.

Štítky: drop lampa, mäkké bavlnené detské nohavice s náprsenkou, abdl, práca podbradníky, big baby podbradníky, umývateľný zábavné podbradníky, bib pre dievča, bib kremíka, bib bavlna, dievča baby bib

Vekové Rozpätie 19-24M
Materiál Bavlna
Číslo Modelu Osobné
Štýl Móda
Vzor Typ Pevné
Položka Druh Podbradníky & Krkat Utierky
Pôvod CN(Pôvodu)
Oddelenie Meno baby
Pohlavie Unisex

Napísať recenziu

Názov Personalizované Baby bib bavlna, Biely Obyčajný Novorodenca Sliny Bib Vtipný Darček k Narodeninám Pre Dieťa Výročie sprcha darček

Názov Personalizované Baby bib bavlna, Biely Obyčajný Novorodenca Sliny Bib Vtipný Darček k Narodeninám Pre Dieťa Výročie sprcha darček

Názov Personalizované Baby bib 100% bavlna, Biely Obyčajný Novorodenca Sliny Bib Vtipný Darček k Narodeninám Pre Dieťa Výročie sprcha darček Materiál: 100% mäkké bavlnené tkaniny,veľký výber pre citlivú pokožku dieťaťa. Popis: Obyčajný

Súvisiace produkty