Pink pearl & opal náhrdelník & náušnice nastaviť 17.5"

Novinka

€5.79

/ €8.16

Skladom

Popis

Popis výrobku veľkosť (Cca)

6-7mm 10x14mm Množstvo: dĺžka: 17.5" Spona:

Poštovné A Balné :

Zvyčajne dodacia lehota je cca 15-30 pracovných dní. Dostať prepravné zľavy a faktúry, Stačí jednoducho počkajte, až sa všetky aukcie sa skončil, a dokončenie platby z najnovších e-mail alebo akékoľvek aukčnej stránke po skončení ponúkania cien.

Platba Politiky:

1. (platba cez je bezpečný a rýchly )

Ak ste konečný víťaz tejto položky sa, prosím, za to zaplatiť do 7 dní. Avšak, ak ste stále ponuky na naše ďalšie aukcie a chcete nás požiadať, aby sme kombinovať poštovného pre vás, stačí ignorovať platby oznámenie zaslané spoločnosťou a dajte nám vedieť, pokiaľ sa chystáte pozrite sa, potom sme si poslať kombinácii faktúru vám, vďaka.

2.Ak je nejaký problém, keď dostanete balík, prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní. Ak nie ste 100% spokojní s nákupom, jednoducho vrátiť unworn položky do 30 dní od item(s) loď dátum a budeme radi exchange, výmenu, alebo vrátenie peňazí je vrátane poplatkov za doručenie.

(**Všetky vrátenie peňazí by mala byť zaslaná späť náš účet)

Náš Servis A Vrátenie Tovaru:

Sme radi, že na výmenu pozitívne ohlasy. Prosím, zanechajte nám všetky pozitívne ohlasy a všetky "5 Star" hodnotenia, budeme to isté na vás. Prosím, nenechávajte nás žiadne negatívne alebo neutrálne ohlasy než sa obrátite na nás, aby sme vyriešili tento problém. Nebude vám pomôžu problém vyriešiť akékoľvek rýchlejšie vybiť negatívne ohlasy, len kontaktuje náš profesionálny zákazník suppport vám môžu pomôcť vyriešiť problémy.)

Kontaktujte Nás:

Ak máte akékoľvek otázky, pochybnosti, neváhajte a napíšte nám. Budeme reagovať do 24 až 48 hodín, vo väčšine prípadov skôr. Pracujeme 5 a 1/2 dní a týždňov. Ak ste nepočuli od nás v tomto čase, prosím, uistite sa, že check priečinka spam

Ak sa použitie " s "Položiť predávajúcemu otázku" odkaz alebo "Moje Správy", prosím, nepoužívajte skryť vašu e-mailovú adresu pri odosielaní správy. Ak nebudeme mať svoju e-mailovú adresu, na to je ťažké odpovedať.

Pošlite nám e-mail so všetkými problémami, pred odchodom neutrálne alebo negatívne ohlasy, pomôžeme vám vyriešiť problémy čo najskôr.

Štítky: oválne náhrdelník nastaviť, náhrdelník z sea pearl, rodák kameň náušnice, veľký náhrdelník nastaviť, francúzsky náhrdelník nastaviť, moderný kamenný náušnice, slonovina šperky, tlač kameň náušnice, resun kameň náušnice, zapojenie náhrdelník nastaviť

Príležitosti Strana
Hlavný Kameň pearl & opal
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Súpravy Šperkov
Materiál Kameň
šperky typ Náhrdelník & Náušnice
Kovy Typ Zliatin Medi
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náušnice
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Klasické
Tvar\vzor KOLO
Názov Značky LJHMY
Zahrnuté Ďalšie Členenie Položka Opis náhrdelník náušnice

Napísať recenziu

Pink pearl & opal náhrdelník & náušnice nastaviť 17.5

Pink pearl & opal náhrdelník & náušnice nastaviť 17.5"

Popis Popis výrobku veľkosť (Cca) 6-7mm 10x14mm Množstvo: dĺžka: 17.5 Spona: Poštovné A Balné : Zvyčajne dodacia lehota je cca 15-30 pracovných dní. Dostať prepravné zľavy a faktúry, Stačí jednoducho počkajte,

Súvisiace produkty