220V 7g Generátor Ozónu Ozón Generátor Vzduchu Armatúry Dezinfekcia Sterilizátor Ozonator Domácnosť na Čistenie Sterilizáciu Cleaner

Novinka

€99.12

/ €127.08

Skladom

{infomodule}

Balenie obsahuje:

1 x Ozónu stroj

1 x Návod

1 x AU Napájací Kábel

Prehľad:

Ozón je silný oxidant, dezinfekčný prostriedok, rafinácia agent. Ozón je široko používané na úpravu pitnej vody.

Ozón sterilizácia a dezinfekcia nových produktov, v porovnaní s inými dezinfekčné metódy, je pokúša spustiť viac stabilný. V súčasnosti má široko používané v potravín, nápojov, nemocnica, kúpalisko, farmy, čistiarní odpadových vôd, rodinné, verejné miesta a v ďalších oblastiach.

Ozón generátor je nový produkt v sérii generátor ozónu priemysel, má vlastnosti ľahká inštalácia, jednoduché použitie, pohodlné ovládanie, stabilnú prevádzku, vysoká koncentrácia ozónu, jeho unikátna technológia z mnohých aplikácií a praxi.

Funkcie:

1. Long-life zliatiny hnoja keramické sklo list, zodpovedajúce špecializovaný integrovaný napájací modul, dobrý odvod tepla.

2. Čistej medi 12CM ventilátor, veľký objem vzduchu, ľahko rozptýliť teplo a plošných ozónu.

3. S digitálnym displejom, cyklický časovač pre jednoduché ovládanie (iné načasovanie režimy môžu byť prispôsobené)

4. Sterilizácia funkciu. Odvodnenie pre bazén, akvárium. Pre vnútorné a vonkajšie čistenie vzduchu, polovodičové výrobu, a výrobu pranie výrobkov.

5. Oxidácia funkciu. Pre bielenie buničiny, odstraňovanie dusíka chlorid, dom v rekonštrukcii, voda z vodovodu železa, korenie výroby.

6. Deodorization funkciu. Používa sa v čistiarňach odpadových vôd, živočíšne farmy, živočíšne bitúnkov, toalety, atď.

Upozornenie:

1. Keď ľudia a zvieratá opustiť dezinfekcia priestor na prácu, ozón môže byť rozdelená do kyslík jednu hodinu po vypnutí.

2. Vlhkosti-dôkaz a protiprachová.

3. Zvyčajne sa odporúča spustiť stroj pre 5-60 minút uspokojiť dopyt.

4. Chladenie by sa mala venovať pozornosť.

5. Dlhú dobu a vysoké teplo spôsobí poškodenie stroja. Prosím, venujte pozornosť!

Aplikácia Pôsobnosti:

Je vhodný pre sterilizáciu a dezinfekciu rodiny, automobilový, dielňa, skleník, wc, zasadacia miestnosť a na verejných miestach, a vzduchu sterilizácia a dezinfekcia a čistenie.

1. Potravinársky priemysel: výroba vody, výrobné dielne, balenie miestnosti, šatne, sterilnej miestnosti, výroba zariadení nástroje dezinfekcia.

2. Nápojový priemysel spracovania: čistá voda, minerálne vody, všetky druhy nápojov výroba vody, výrobné dielne, balenie miestnosti, šatne, sterilnej miestnosti, výroba zariadení a nástrojov, dezinfekcia.

3. Ovocia a zeleniny, spracovanie priemysel: ovocia a zeleniny, uskladnenie, uchovávanie, spracovanie a výrobu vody, výrobné dielne, balenie miestnosti, šatne, sterilnej miestnosti, výrobných zariadení, dezinfekcia dezinfekcia.

4. Chladné skladovanie zachovanie: ovocie, zelenina, vajcia, mäso, produkty vodného prostredia, ako sú konzervačné látky, rozšírená pamäť.

5. Farmaceutický priemysel: výroba vody, centrálne klimatizačné systémy, dielne, šatne, asepsie izby a iné dezinfekcia.

6. Farmaceutický priemysel: farmaceutický továrne, nemocnice, nemocničné lôžka, zdravotnícke vybavenie, oblečenie, prevádzkové miestnosti, asepsie miestnosti.

7. Pestovanie: kuracie mäso, ryby, zelenina, skleníky, sterilizácia, dezinfekcia, deodorization, čistenie vzduchu, atď..

8. Pitná voda: hlboká voda-obecný vodovod, dva tlakové vodné zdroje, vidiecke pitnej vody, atď..

9. Na verejných miestach: hotely, reštaurácie, školy, Internetovej kaviarne, čaká sála, ako je čistý vzduch, zabránenie sekundárnej infekcie, atď..

Špecifikácia:

1. Názov: 7G Generátor Ozónu

2. Model: C45393

3. Farba: Strieborná

4. Materiál: Kov

5. Vybavenie výkon: 100W

6. Vybavenie Ovládanie: Obehu dual-mode časovač prepínač, ako 10 minút a 30 minút vypnuté, je možné nastaviť, dávajte pozor na chladenie, to nie je práca na dlhú dobu.

7. Vstupné napätie: 220V

8. Shell objem: 300 mm-220 mm-160mm

Použitie Poznámka:

1. Keď dezinfekciu baktérie vo vzduchu, generátor ozónu, je prísne zakázané pre zamestnancov do práce a z práce v vysokú koncentráciu ozónu prostredie.

2. Je nebezpečné používať stredným a vysokým tlakom.

3. Nie umyť zariadenia s vodou.

Štítky: priemyselné ozonator 220v, ozón generátor usb, 78l08, vzduch purifi, vzduch čistia xiao, textilný filter, 12v ozón generátor, vzduch dezinfikovať, voda, ozón generátor, generátor ozón

Napätie (V) 220V
Certifikácia CB
Číslo Modelu C54022
Rýchlosť Vetra ŠTANDARD
Inštalácia Prenosné
Pôvod CN(Pôvodu)
Výkon (W) 100W
Funkcia Sterilizujeme
Zdroj Napájania Striedavý Prúd
Druh Generátor Ozónu
Názov Značky AUGIENB
Podmienky Používania Domácnosť
Objem Vzduchu 51-150m3/h
Štýl Čistička Vzduchu

Napísať recenziu

220V 7g Generátor Ozónu Ozón Generátor Vzduchu Armatúry Dezinfekcia Sterilizátor Ozonator Domácnosť na Čistenie Sterilizáciu Cleaner

220V 7g Generátor Ozónu Ozón Generátor Vzduchu Armatúry Dezinfekcia Sterilizátor Ozonator Domácnosť na Čistenie Sterilizáciu Cleaner

{infomodule} Balenie obsahuje: 1 x Ozónu stroj 1 x Návod 1 x AU Napájací Kábel Prehľad: Ozón je silný oxidant, dezinfekčný prostriedok, rafinácia agent. Ozón je široko používané na úpravu pitnej vody. Ozón

Súvisiace produkty