Móda Cartoon Jeseň A v Zime Muži/Ženy Pulóver s Kapucňou Tričko Oscar Nug Vytlačený 3D Mikina

Novinka

€13.48

/ €21.40

Skladom

Móda Cartoon Jeseň A v Zime Muži/Ženy Pulóver s Kapucňou Tričko Oscar Nug Vytlačený 3D Mikina Plus Veľkosť 5XL

Podpora Maloobchod / Veľkoobchod a Dropshipping Nový štýl prísť každodenné!

3D Vytlačené Mikina Muži/Ženy Veľkosť Tabuľky ( Ázijské veľkosti )

Veľkosť

Poprsie

Rameno

Rukáv

Dĺžka

S

96 cm

42cm

59 cm

63 cm

M

100 cm

44 cm

60 cm

65 cm

L

104 cm

45 cm

61cm

67 cm >

XL

108 cm

45.5 cm

62

69cm

XXL

112 cm

46 cm

63 cm

71 cm

3XL

114 cm

46.5 cm

64 cm

73cm

4XL

116cm

47 cm

65 cm

75 cm

5XL

118 cm

47.5 cm

66 cm

77 cm

Tipy! prosím skontrolujte a porovnajte sa veľkosti detaily pred nákupu! Rozmery mikiny a mikiny sú ázijské veľkostiach ,zvyčajne menšie o 1-2 veľkosti ako USA/EÚ veľkostí, Veľkosti: prosím, aby ±2 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie; 1 cm=2.54 cm. Ponúkame skvelý produkt a najlepší servis po celú dobu. Móda 3D vytlačené mikiny a mikiny sú módne a pohodlné s dobrou kvalitou. Je vhodný pre všetky štandardné hmotnosť muža a ženy. Bavlna a Ployster materiál je obsiahnuté pre pohodlné nosenie. Bezproblémové rebra golier s manželskou ihly kryt-šitie , dvakrát ihly rukáve a spodnom leme, aby mikiny a mikiny odolné. Mikiny a mikiny je 3D vytlačené, farebné a svetlé. Vďaka za vašu podporu! Zaslúžite Si To !

Podporujeme pokles lodnej dopravy , veľkoobchod a prispôsobené objednávky,prosím neváhajte a kontaktujte nás, ak ste intersted,budeme robiť to najlepšie pre vás! 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: hoodi, camo mikina, muži nie mikina hood, obyčajný mikina, mikiny a mikiny rusko, mikina, liek koberec, autor hoodie hoody mikina, hip hop kapucňou, poleron

Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Verziu typu Harajuku unisex mikiny a mikiny
Kapucňou No
Hrúbka ŠTANDARD
Pulóvre pre occation Voľný čas, ulica, bežné nákupy,dovolenky
Golier O-Krku
Textúra oblečenie Vysoko kvalitnej Tkaniny, Pohodlné
Číslo Modelu Unisex Mikiny, Mikiny
Odnímateľná Časť ŽIADNE
Harajuku hoody pre sezóna Jeseň, Zima,Jar
Druh Pravidelné
Uzavretie Typ ŽIADNE
mikiny dekorácie ŽIADNE
Pohlavie MUŽI
Vzor Typ Znak
Položka Druh Hoodies
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Materiál Spandex
Topy pre rodovú Unisex, muž, muži,muži,homme,hombre,Ženy,famale , lady , dievča
Hoddies a mikiny veľkosť S M L XL XXL XXXL 4XL 5XL
Rukáv Štýl Pravidelné
Názov Značky cjlm
Štýl Príležitostné
Vzor mikiny Oscar Nug 3D Mikina
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Móda Cartoon Jeseň A v Zime Muži/Ženy Pulóver s Kapucňou Tričko Oscar Nug Vytlačený 3D Mikina

Móda Cartoon Jeseň A v Zime Muži/Ženy Pulóver s Kapucňou Tričko Oscar Nug Vytlačený 3D Mikina

Móda Cartoon Jeseň A v Zime Muži/Ženy Pulóver s Kapucňou Tričko Oscar Nug Vytlačený 3D Mikina Plus Veľkosť 5XL Podpora Maloobchod / Veľkoobchod a Dropshipping Nový štýl prísť každodenné! 3D Vytlačené Mikina Muži/Ženy Veľkosť

Súvisiace produkty