GUDI medzihviezdny Wars tvrdia, Stavebné kamene, Tehly Montáž Educatio al Hračky Model Darček pre Deti

Novinka

€3.99

Skladom

Názov produktu: zápasiť pre hegemonySeries Model Výrobku: 8606A Stav: Nové Značka,nikdy neboli použité. Produkt Materiál: Eko-šetrné ABS plastu. Produkt Package: PP Sáčok s Bublina Safty Balenie Packing List: Tehly, tvárnice +Instrutions Vekové Rozpätie: >6 rokov starý Balík obsahuje: 71pcs Tehál 1. Uistite sa prosím, že poradie adresa je v súlade s doručovaciu adresu. 2. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 3 .Služby časy prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin 4 . Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1 . Prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak máte radi našich výrobkov,je veľmi dôležité, 2 . Kontaktujte nás, ak sa vám to nepáči,neponáhľajte zanechať netural alebo negatívnej spätnej väzby pred contace nás,Stačí nám dôverujú,môžeme vyriešiť to lepšie pre vás.

Štítky: loď, interstellar plagát, astronaut darček, calxetines star wars, interstellar, blok gudi, tehla gudi, interstellar filmový plagát, interstellar obrázok, gudi lego

Druh Bloky
Číslo Certifikátu 2014152203012438
3C Certifikát
Názov Značky gudi
Číslo Modelu 8606
Plastové Typ ABS
Upozornenie nie je vhodný pre deti mladšie ako 3
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Čiarový kód No
Certifikácia 3C
Pohlavie Unisex
Materiál Plastové

Napísať recenziu

GUDI medzihviezdny Wars tvrdia, Stavebné kamene, Tehly Montáž Educatio al Hračky Model Darček pre Deti

GUDI medzihviezdny Wars tvrdia, Stavebné kamene, Tehly Montáž Educatio al Hračky Model Darček pre Deti

Názov produktu: zápasiť pre hegemonySeries Model Výrobku: 8606A Stav: Nové Značka,nikdy neboli použité. Produkt Materiál: Eko-šetrné ABS plastu. Produkt Package: PP Sáčok s Bublina Safty Balenie Packing List: Tehly, tvárnice +Instrutions Vekové Rozpätie:

Súvisiace produkty