Plávanie Krúžok Nafukovacie Plávajúce Dieťa/Deti Bazén Príslušenstvo Kruhu Kúpanie Nafukovacie Dvojité Raft Krúžky Dropshipping

Novinka

€10.43

/ €16.82

Skladom

Relaxačné Dieťa Nafukovací Kruh Dvojité Raft Float Plavecký Kruh pre Deti Plávať Bazén, Kúpanie

Názov: Baby Plávanie Krúžok Materiál: Eko-Šetrné PVC Hmotnosť: 0,5 kg Package Vrátane: 1 x Plavecký Krúžok; 1 x Nafukovacím; 1 x Súprava na Opravu; 1x dar.

Doprava zo Zahraničných sklade

3-10 dní! Rýchle dodanie!

Upgrade Na Novú Verziu-B1027

Prečo si vybrať naše Baby plávanie krúžok? S Továreň Priamo cena. Výrobky s CE a EN71 &SGS Certifikátov. veľkosti právo veľká zábava v akejkoľvek veľkosti pooleasy na utretie, nafúknuť/defláciu, a storegreat pre bazén strany a pláž dní Teplé tipy:Inflácia nie je nadmerné, 90% môže byť!Majte to z ostrých /Oheň. Vekové rozpätie:S&L pre 3-36 mesiac starý,pod 16kg. XL pre 2-6years 16-23kg.

B1013 baby plávanie krúžok

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte chvíľu a skúste znova.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Budeme loď tovaru 3-7 dní, závisí to od toho, skladovej situácii.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

4.Na väčšine krajín je doprava zdarma do EMS, UPS,DHL, Fedex alebo Špeciálnej leteckej linky pre niektoré krajiny( Severnej Amerike, Európe, Austrálii a Ázii).Pre niekoľko krajín,musíme účtovať dodatočné prepravné náklady,prosím, potvrďte s predávajúcim pred uskutočnením platby. Pokiaľ ide o miestne vlastné poplatok,bude zaplatená kupujúcim,ak sa chcete vyhnúť dane poplatok, prosím, kontaktujte nás skôr, aby sme sa vybrať špeciálnu prepravu spôsobom na základe vašej požiadavky.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7days, je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po.

'

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, peking university, tenké bazén float, drrsses deti, bazén plávať, massag, swimava nafukovací bazén, malý nafukovací bazén, prasa tričko, intex bazén

Zámorské sklady Rusko, Španielsko
Vhodné 0-6 ROKOV DIEŤA
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Dropshipping, Veľkoobchod
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Názov Značky IHOMEINF
Balenie výrobkov pp taška s darčekovej krabičke
Platné Ľudí Dieťa
Číslo Modelu Relaxačné Dieťa B1003/B1027/B1020
Názov produktu baby plávanie Kruh
Produkt materiálu Eco-priateľský 0,3 mm pvc
Funkcia nafúknuť/defláciu, a storegreat pre bazén strany a pláž dní
Certifikácia SGS CE EN71 ISO
Model nie popruh rozkroku,s popruh rozkroku,s popruh rozkroku a vzduchu balón
farba Žltá,Zelená
dodacia lehota lode z Zámorské sklady,3-10days!

Napísať recenziu

Plávanie Krúžok Nafukovacie Plávajúce Dieťa/Deti Bazén Príslušenstvo Kruhu Kúpanie Nafukovacie Dvojité Raft Krúžky Dropshipping

Plávanie Krúžok Nafukovacie Plávajúce Dieťa/Deti Bazén Príslušenstvo Kruhu Kúpanie Nafukovacie Dvojité Raft Krúžky Dropshipping

Relaxačné Dieťa Nafukovací Kruh Dvojité Raft Float Plavecký Kruh pre Deti Plávať Bazén, Kúpanie Názov: Baby Plávanie Krúžok Materiál: Eko-Šetrné PVC Hmotnosť: 0,5 kg Package Vrátane: 1 x Plavecký Krúžok; 1 x Nafukovacím; 1 x Súprava

Súvisiace produkty