25Pin Paralelné DB25 Mužov a Žien LPT paralelný DB25 M-F Kábel 1,5 M Kábla Počítača Tlačiareň Predĺženie Kábla 25 Pin LPT

Novinka

€4.43

/ €5.54

Skladom

25Pin Paralelné DB25 Mužov a Žien LPT paralelný DB25 M-F Kábel 1,5 M Kábla Počítača Tlačiareň Predĺženie Kábla 25 Pin Description: 25 pinový paralelný DB25 mužov a žien kábla k tlačiarni za kábel Vhodný pre tlačiarne, PDA ,Skener a Modem Dĺžka: 150 CM (Dôležité Upozornenie:Čína dĺžka bude mať trochu krátky!150 cm o skutočných jej 140 cm) balenie Obsahuje 1 x 25-Pinový Paralelný DB25 Mužov a Žien Kábel Tlačiarne - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Farba informácie

1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie.

3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Prepravné Podmienky

1. Tovar vám bude dodávaný leteckou Poštou cez Čína Príspevok Air Mail úradu do 3 pracovných dní od prijatia platby vymazané. sme zaplatili sledovacie číslo každej parcely,ktoré by ste mohli skontrolovať on-line kedykoľvek,prosím obnoviť zabezpečená.

2. To trvá cca 20-35 dní. V iných krajinách 25-50days.

3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

4.Niekedy Letecky môžu chýbať niektoré postages, vrátime vám k cene položky, okrem prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať položky.

5. Vítame vo svete kupujúcich.

6.Poštovné: na celom Svete.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu!

Štítky: konektor db25, sr2ez, lpt, lpt port, cloud domov, ql3x, v úmysle prepínač, adob photoshop, db25 kábel muž, bga na lga

Package No
Produkty Stav Skladom
Použitie priter kábel
Číslo Modelu DB25 NA DB25
Názov Značky TECVASION
Druh Muž-Žena
Connctor DB25

Napísať recenziu

25Pin Paralelné DB25 Mužov a Žien LPT paralelný DB25 M-F Kábel 1,5 M Kábla Počítača Tlačiareň Predĺženie Kábla 25 Pin LPT

25Pin Paralelné DB25 Mužov a Žien LPT paralelný DB25 M-F Kábel 1,5 M Kábla Počítača Tlačiareň Predĺženie Kábla 25 Pin LPT

25Pin Paralelné DB25 Mužov a Žien LPT paralelný DB25 M-F Kábel 1,5 M Kábla Počítača Tlačiareň Predĺženie Kábla 25 Pin Description: 25 pinový paralelný DB25 mužov a žien kábla k tlačiarni za kábel Vhodný pre tlačiarne, PDA ,Skener a Modem Dĺžka:

Súvisiace produkty