Bluetooth Valec TUYA App Heslo Fingeprint Smart Dverí Zamky Digitálne Tlačidlá Kód Keyless Elektrického Zámku Airbnb

Novinka

€74.15

/ €195.15

Skladom

Bluetooth Odtlačkov prstov Valec Zámok Tuya APLIKÁCIA Biometrických Elektronických Smart Dverí Zamky Digitálne Tlačidlá Kód Keyless Zámok Dom/ Byt

Jednoduchý na inštaláciu, údržbu a používanie funkcie smart dverí zamky, ktorá nevyžaduje žiadne vŕtanie, žiadne vedenia a č tesárske práce. Odomknúť pohodlne cez váš Tuya APP, fingerprint, PIN kód alebo zálohovať mechanický kľúč.

Viac Valec Veľkosť Možnosti

★Štandard: Európska Norma 40/40mm ★Viac veľkosť mocť:30/30 mm 35/35mm 60/40 mm 75/40 mm

Inštrukcie:

Odblokovanie: Tuya APP/Odtlačkov prstov/ Heslo/Kľúč Farba: Strieborná/Čierna Typ batérie: AAA Batéria Výmena Batérie: Vymeniteľná Materiály: 304 Nehrdzavejúca Oceľ + Hliník + Plast Nepremokavé Trieda: IP44 Automatický Zámok: Áno Nízky Stav Batérie Pripomienka Funkcia: Áno Pracovná Teplota: -30-60 stupňov

1.Mobilný Telefón Prístup

Podporované Tuya App Tuya App je smart lock app, jeho viaceré funkcie vždy uspokojiť vaše požiadavky ●Poslať temproary prístupový kód na diaľku ●Spravovať odtlačkov prstov, prístupový kód ●Prístup na prezeranie protokolov ●Otvoriť zámok podľa aplikácií na diaľku, alebo takmer. ●Skontrolujte, alarm záznam ..atď.

Wifi pripojenie

S Bránou, na zámok mohol byť spojený s Wifi. Môžete odomknúť dvere na diaľku. pls poznámka: brána nie je v cene, pls, aby to individuálne.

2. Odtlačkov Prstov Odomknúť

Max podporu s 200 odtlačky prstov. Vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiálu, vhodné pre bezpečnostné dvere, dvere, drevené dvere, sklenené dvere. Podpora 100,000 časy rotujúce spoľahlivý test, aby sa uistite sa, že vysoko stabilné a bezpečné kvality.

3. Ťahanice Prístupový Kód Odomknúť

Aryclic Dotyková Klávesnica Heslo podporu 4-8 digitals Podporu Anti-Peeping Virtuálne Heslo zadajte, Vstup náhodné prístupový kód, pred alebo po správne heslo, Toto je vaše dvere oveľa zabezpečené.

4. Mechanický Kľúč, Odomknúť

Mechanický kľúč & Externé napájanie rozhranie ako náhradnú v prípade, že batérie je mŕtvy.

5. Dlhá Životnosť Batérie Starostlivosť

Smart lock je pokročilý smart lock ponúka Airbnb integrácie a high-tech automatizované funkcie. Automatický zámok funkciu môžete nastaviť čas pre dokonalé nastavenie zabezpečenia. Dlhá životnosť batérie zabezpečuje kvalitu využitím. S ľahko dostať zmeniť batérií, šetrí hore a byť pohodlnejšie, keď je napájanie vypnuté.

Ako Nainštalovať?

●Jednoducho pomocou skrutkovača nainštalovať do 3 minút ●Žiadne lámanie dvere alebo zmeniť dvere tela

Merania:

C001D sa hodí na všetky dvere s hrúbkou 55-105mm s priemysle-štandardné západka vrt, ktorý je 2-1/8" v priemere. Každý zámok je dodávaný s gumovými dištančné pomôcť vytvoriť čo najviac bezpečné uchytenie. Rozmery sú zahrnuté v nižšie uvedenej schéme zobraziť skutočnú veľkosť.

Package

1* valec zámok 2* mechanické tlačidlá 1* skrutkovača 1* plastové prísavkou 1* užívateľská príručka

Štítky: dvere odtlačkov prstov zámok, aqara prepínač, tlačidlo pre handričkou, smart home, zámok dverí, Auto Kľúč, zámok, b ez p e dverí zamky, dvere tuya smart, bicykel pre zámok

Materiál zliatiny hliníka
Odolnosť voči tlaku 100,1000 krát
Číslo Modelu C001D
Prispôsobiť sa dvere typ Bezpečnostné dvere ,drevené dvere ,sklenené dvere
Úroveň zabezpečenia Najvyššej Úrovne
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia App(TUYA),heslo,odtlačkov prstov,tlačidlo
Prispôsobiť dverí hrúbka 40 mm-100 mm
Názov Značky CB
farba STRIEBRO
Certifikácia ROHS

Napísať recenziu

Bluetooth Valec TUYA App Heslo Fingeprint Smart Dverí Zamky Digitálne Tlačidlá Kód Keyless Elektrického Zámku Airbnb

Bluetooth Valec TUYA App Heslo Fingeprint Smart Dverí Zamky Digitálne Tlačidlá Kód Keyless Elektrického Zámku Airbnb

Bluetooth Odtlačkov prstov Valec Zámok Tuya APLIKÁCIA Biometrických Elektronických Smart Dverí Zamky Digitálne Tlačidlá Kód Keyless Zámok Dom/ Byt Jednoduchý na inštaláciu, údržbu a používanie funkcie smart dverí zamky, ktorá nevyžaduje

Súvisiace produkty