5 ks Pokožky Rastový Faktor EGF Sérum na tvár starostlivosť o akné, odstránenie kožných výrastkov krém Akné, Škvrny Kože Opravy Hunique nestarnúci spevnenie Pokožky

Novinka

€16.34

Skladom

1set=5 ks

EGF(Epidermálnych rastový faktor)

Špecifikácie : kontrolné prášku+plasmin riešenie (jeden pár) 3ML,5 párov+ 1pcs vody kvapkadlom na políčko

Ako používať: Vytiahnite plastový kryt (kontrolné prášok & plasmin riešenie) otvoriť, zarovnajte dve fľaše pomaly aplikovať plasmin do kontrolné prášok fľaše, potom jemne potraste fľaše. pridajte vodu kvapkadlom na fľaše,Platí to potrebné miesto.

Frekvencia: Ráno alebo večer k dispozícii

Vhodné pre : všetky typy pleti môže byť použitý

Použite tieto kroky : čistenie - Toner ---- kontrolné prášok - cream - krém / cream - Krém SPF

Zachovanie metóda: nie otvorte fľašu na 2 roky. po otvorení, môže úsporu približne 7 dní. Umiestnené v chladničke činnosti môžu byť uložené na 15 dní, alebo tak (kvôli vysokej aktivite, koncentrácia, každé kolo je vhodné pre 5 dní).

Rozsah pôsobnosti

1. peelingy, dermabrázia, laserové ošetrenia pleti, photorejuvenation, medicínske kozmetické chirurgie potrebuje opravu poškodenej pokožky.

2. úpal, žiarenie, omrzliny, popáleniny a popraskané kože

3. vzor, vyšívať obočie a pery po bielenie pokožky, ktorá potrebuje starostlivosť

4.pehaveniu a bielenie kože opravy po

5. liečba akné, rán, opravy a údržbu.

Pleť odborníci odporúčajú

1. tento produkt nie je s ostatnými chemických tried s použitím kozmetických výrobkov priamo.

2.peelingy, dermabrázia, laserové ošetrenia pleti, photorejuvenation, lekárske použitie plastickej chirurgie, musíte najprv vyčistite ranu s fyziologickým roztokom.

3. tento produkt je vhodný pre všetky typy pleti. Môže byť použitý pre dlhodobé alergickú pleť opravy a údržbu.

Poznámka : je Potrebné test pre alergickú pleť pred použitím.

Krása šesť účinok:

1. omladenie účinky

EGF stimuluje ectoderm a endoderm pôvod odrody bunkovej proliferácie a migrácie, zrýchliť metabolizmus, aby sme dosiahli účinok pokožky, metabolizmus. Ale tiež môže podporiť metabolizmus kože cievne steny buniek, zvýšenie kapilárnej hustota, zlepšenie mikrocirkulácie kože, tak, že krv hladké, ruddy pleť.

2.hydratujú pokožku

EGF môže podporiť DNA, RNA a bielkovín biosyntézy funkciu, na podporu extracelulárnej makromolekúl (ako kyselina hyaluronová, elastické vlákna bielkovín), syntézu a sekréciu, zvyšuje obsah vlhkosti v koži, čím sa zvyšuje pružnosť pokožky, pleti vlhkosť.

3.eliminovať vrásky

EGF podporuje bunky z extracelulárnej aktívne živiny dopravené do buniek, zvýšenie intracelulárneho výživy, rýchle vytváranie nových buniek, tak, že senescent buniek rýchlo keratóza, a strát, podporovať dermis bunky syntetizujú kolagénové vlákna, polysacharidy, glycoproteins a iných funkčných molekúl, ktoré boli porušené, denaturovaný kolagén a elastické vlákna boli obnovené, pevne svalové vlákna usporiadané v elegantné riadkov, čím sa znižuje a eliminuje vrásky.

4.opravy rany

Stimulácia s EGF receptor záväzné pokožky (vrátane rôznych tkanív odvodených z endotelových buniek, rôzne mesenchymal buniek) bunky do bunky divízie cyklu, začiatok niektoré dôležité gény cell activation, prejavu a výrobu biologicky aktívne proteíny. Podporuje tvorbu kolagénu vlákna sú usporiadané lineárne, rast epidermálnych rýchlo pravidlá v čase, aby sa pokryli rany. Výrazne urýchliť krása, estetická chirurgia a iných kožných traumy, hojenie rán, a aby sa rany je hladký, tak, že jazva zníženie alebo vymiznutie a znižuje pigmentáciu.

5. zabraňuje pigmentácia

EGF na šírenie epidermálnych buniek, majú výraznejšiu úlohu v podpore epidermálnych buniek sa mladší po použití, tak, že rast podielu nových buniek, zníženie pokožky melanínu obsah a farebné bunky, aby pokožky, tkanív majú menej pigmentu a odumreté bunky zvyšky, ktoré sa hromadia, pokožku hladkú a svetlej pleti ukázal eliminovať modriny a abnormálne pigmentácie kože a iné prejavy. V flíček EGF liečby a rekonvalescencie môže účinne obmedziť používanie ako sa pustíte do recidívy.

6.prevencii a liečbe suchej pokožky

Od EGF má silnú podporu epidermálnych buniek zbraní a hydratujú pokožku účinok, experiment dokázal, EGF môže byť veľmi účinné v prevencii a liečbe suché a chladné zimné počasie a aj iné príčiny, pre suchú pleť

Štítky: očná maska pleť, fn scar, istiace sérum, krém melasma, egf, istiace, egf pokožky, nestarnúci krém, tvár gold sérum, hgh

Funkcia Anti-Aging
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu /
Názov Značky H. Jedinečný
Položka Druh sérum na tvár
Zložka /
Príprava Kvapalina
Krajina/Región Výroby Spojené Štáty

Napísať recenziu

5 ks Pokožky Rastový Faktor EGF Sérum na tvár starostlivosť o akné, odstránenie kožných výrastkov krém Akné, Škvrny Kože Opravy Hunique nestarnúci spevnenie Pokožky

5 ks Pokožky Rastový Faktor EGF Sérum na tvár starostlivosť o akné, odstránenie kožných výrastkov krém Akné, Škvrny Kože Opravy Hunique nestarnúci spevnenie Pokožky

1set=5 ks EGF(Epidermálnych rastový faktor) Špecifikácie : kontrolné prášku+plasmin riešenie (jeden pár) 3ML,5 párov+ 1pcs vody kvapkadlom na políčko Ako používať: Vytiahnite plastový kryt (kontrolné prášok & plasmin riešenie)

Súvisiace produkty