Kvalitné Luxusné Dragon Guľôčkové Pero 0.7 MM Nib Vintage Pero na Písanie Školy kancelárske potreby

Novinka

€12.50

/ €13.88

Skladom

informácie o výrobku: Farba:3 farby Materiál: Kov,Nib:0.7 MM Spp Typ: Skrutku Na Veľkosti:138mm x 12.8 mm, Hmotnosť:90g Náplň color: black, Náplň typ: špirála package:1*pero,1*pero, puzdro ★★dizajn tohto pera je veľmi jedinečná, dizajn pochádza z Číny dlhej histórie, kultúry, Čínsky drak symbolizuje šťastie a dobro, ktoré vám prinesie šťastie a úspech, odporúčame záľuby a zberateľov.

Dôrazne odporúčame Ako darček pre príbuzných/priateľov/kolegov,odporúčame kúpiť darčekový box . Tipy: darčeková krabička neobsahuje pero. Profesionálne Služby ▲Kontrole Kvality:Každá položka bude prísne kontrolované pred odoslaním Package : Vzduch Mechúra Taška &Kraft Papier Mail taška(Majte krásne a zabrániť poškodeniu)

Vďaka dôvere, drahí priatelia z rôznych miest.Sľubujem, že budete mať *príjemné nakupovanie. *Kontaktujte nás prosím na správu ,e-mail, ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. *Pozrite si prosím balíček a veci, či sú neporušené. *Spätná väzba: Vaša spokojnosť je naša snaha, takže ak tam je niečo, aby ste spokojný / á (vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné), prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: kovové nechty rack, roztomilý pill, plniace pero jinhao, Plochá Rukoväť, čínsky fontána, 78g, 5 nib, plniace pero nib veľkosť, jinhao992, jinhao

Novinka Áno
Číslo Modelu JINHAO Guľôčkové Pero
Názov Značky jinhao
Materiál Kov
Druh guľôčkové pero
Písanie Bod 0.7 mm
Vymazateľné Alebo Nie No
Použitie Office & Škole Pero
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Kvalitné Luxusné Dragon Guľôčkové Pero 0.7 MM Nib Vintage Pero na Písanie Školy kancelárske potreby

Kvalitné Luxusné Dragon Guľôčkové Pero 0.7 MM Nib Vintage Pero na Písanie Školy kancelárske potreby

informácie o výrobku: Farba:3 farby Materiál: Kov,Nib:0.7 MM Spp Typ: Skrutku Na Veľkosti:138mm x 12.8 mm, Hmotnosť:90g Náplň color: black, Náplň typ: špirála package:1*pero,1*pero, puzdro ★★dizajn tohto pera je veľmi jedinečná, dizajn pochádza

Súvisiace produkty