Pogumovaný Právo Ľavej Strane Lišty na Zadnej Rukoväti, Gripy Späť Panely pre Xbox Jeden Elite Regulátor (Model 1698) - XOJ1121

Novinka

€16.34

Skladom

Vieme, že ovládači bočné lišty je viac než len plastové príslušenstvo. Je vašou sidekick, svoje krídla muž, váš bitka kamarát. To je dôvod, prečo používame len tie najlepšie časti a najjasnejšie farby zabezpečiť, aby naša radiče sú najvyššej kvality. Je to rýchle jednoduché prispôsobenie ovládači strane koľajnice.

Prečítajte si Pred Nákupom: 1, pozrite si Prosím druhý obrázok zaradenia. Tento produkt je iba kompatibilné s Xbox Jeden Elite regulátor (Model 1698). NIE je vhodný pre Xbox Jeden štandardný, Xbox One S a Xbox One X radič. 2, Č. otvorenie shell alebo akékoľvek zložité akcia je potrebná na inštaláciu týchto panelov.Získajte inštaláciu video sprievodca hľadaním 'Xbox Jeden Elite Bočné Lišty - Extremerate "alebo" tW1MPee2rBA " na Youtube.

Funkcia produktu: Vyrobené z odolného non-jedovaté gumy. Vôňa zdarma. Úplne sa hodí flush na všetky strany; Sedieť správne na všetky klipy. Pogumované bočné zábradlie môže zvýšiť ruky pocit a zážitok. Prispôsobiť ovládači. To je krásne zmeniť až z nudné normálne black bez výdavkov veľa peňazí. Je skvelý darček pre ktoré hráč v živote, alebo rodina.

Balenie Obsahuje: 1* Pravej strane koľajnice 1* Ľavej strane lišty 1* Modrá tip nástroj Poznámka: radič, a iné diely nie sú v cene!

Platby

1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky

EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní.

DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní.

Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: microsoft xbox one x, kontrolfreek xbox elite radič, elite radič časti bývanie, extremerate ps4, prípade xbox, ovládač xbox 360 prípade niesť, ovládanie elite series 2, elite uchopenie, xbox elite radič späť shell, kontroly xbox elite

MicroSoft Model Xbox Jeden
Názov Značky eXtremeRate
Kompatibilné Značka/Model Microsoft
Číslo Modelu Len sa hodí pre Xbox Jeden Elite radič

Napísať recenziu

Pogumovaný Právo Ľavej Strane Lišty na Zadnej Rukoväti, Gripy Späť Panely pre Xbox Jeden Elite Regulátor (Model 1698) - XOJ1121

Pogumovaný Právo Ľavej Strane Lišty na Zadnej Rukoväti, Gripy Späť Panely pre Xbox Jeden Elite Regulátor (Model 1698) - XOJ1121

Vieme, že ovládači bočné lišty je viac než len plastové príslušenstvo. Je vašou sidekick, svoje krídla muž, váš bitka kamarát. To je dôvod, prečo používame len tie najlepšie časti a najjasnejšie farby zabezpečiť, aby naša radiče sú najvyššej

Súvisiace produkty