GD GD900 Tepelne Vodivá Pasta Mazivo Silikónové Omietky Chladič Zložené Netto Hmotnosti 30 Gramov Vysoký Výkon Pre CPU ST30

Novinka

€4.59

/ €6.66

Skladom

GD900 teplovodivú pastu vyberie oveľa viac drobných častíc s priemerom oxidov kovov ako hlavnej suroviny, použité na vyplnenie medzery medzi zdrojom tepla a chladič zariadenie. Jeho vynikajúci výkon na CPU GPU LED bude spĺňať vaše vysoký štandard dopyt po chladiaci systém.

Vlastnosti produktu: Súlade s RoHS a DOSIAHNUŤ požiadavky na ochranu životného prostredia. Vysoká tepelná vodivosť, vysoká izolácia, vysoká teplotná odolnosť, nízky olej oddelenie, antikorózneho.

Pracovný postup: Vyplnenie medzery medzi vyhrievanie a chladenie zariadenia; Zvyšuje kontaktnú plochu tak, aby sa dosiahli najhlbšieho tepelná vodivosť účinok.

Spôsob použitia: je normálne, javy, ak nie je málo, silikónový olej plávajúce vyššie. Prosím stáleho miešania pred použitím dobre. Udržať potiahnutý povrch čistý a platí sa priamo s nástrojmi (ako je škrabka, prst postieľka, atď.).

GD900 teplovodivú Pastu

Farba: Šedá

Špecifická Hmotnosť: 2,3 G/Cc

Čistá hmotnosť: 30 g

Tepelná Vodivosť: 4.8 W/M-K

Prevádzková Teplota: -58~392 Stupňov Celzia

Teplé upozornenie: Uchovávajte deti preč od neho. Ak je požití alebo neúmyselne prísť do oči, uši, nos, ústa,prosím, vypláchnite veľkým množstvom čistej vody, alebo poslať do nemocnice, ak je potrebné.

Skladovanie: Záchrana pri normálnej teplote. Prosím, kryt je po použiť, vyhnúť sa nečistoty ako je prach, ktoré majú zlý vplyv na tepelnú vodivosť.

Rozmazaniu Kroky

1. Prosím, vyčistite povrchy zdroja tepla (CPU) a rozptýliť teplo zariadenie (chladič) pomocou suchého tkaniva.

2. Pomocou škrabkou alebo iné nástroje na náteru tepelnej pasta na PROCESOR, a to nie je potrebné, aby náteru na chladič.

3. Termálne vložiť by mali byť rozmazané rovnomerne na celý CPU povrchu. Môže to ani príliš tenké, tlačené slová na to by mali byť pokryté. Ani príliš hrubé, hrúbka ako papier A4, bude lepšie.

Materiál: Silikón vložiť

Obsah Balenia:

1 x GD900 Tepelne Vodivá Pasta Mazivo Silikónové Omietky Chladič Zložené Netto Hmotnosti 30 Gramov Vysoký Výkon Pre CPU ST30

1 x škrabka

2 x Prst sady

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: T290, cpu mastnoty, cd400, gd900 tepelnej, mazivo tepelnej, pantum, gd900 termálnej pasty, teplovodivú pastu gd900 30g, dle30, termálnej pasty gd900 25g

Radiátor Typ Iné
Aplikácia Notebook Veľkosť Ako je uvedené
Číslo Modelu Ako je uvedené
Názov Značky OImaster
Materiál Hliník
Package Áno
USB Porty Ako je uvedené

Napísať recenziu

GD GD900 Tepelne Vodivá Pasta Mazivo Silikónové Omietky Chladič Zložené Netto Hmotnosti 30 Gramov Vysoký Výkon Pre CPU ST30

GD GD900 Tepelne Vodivá Pasta Mazivo Silikónové Omietky Chladič Zložené Netto Hmotnosti 30 Gramov Vysoký Výkon Pre CPU ST30

GD900 teplovodivú pastu vyberie oveľa viac drobných častíc s priemerom oxidov kovov ako hlavnej suroviny, použité na vyplnenie medzery medzi zdrojom tepla a chladič zariadenie. Jeho vynikajúci výkon na CPU GPU LED bude spĺňať vaše vysoký štandard

Súvisiace produkty