LED Fotón Terapia Omladenie Pleti Kúrenie Face Lifting Spevnenie Hladké Línie Proti Starnutiu Prístroj Ion Mikro Vibrácií

Novinka

€10.94

/ €15.63

Skladom

modname=ckeditor

Ion Fotón LED Terapia omladenie pleti Mikro Vibrácií Vykurovacieho Face Lifting Spevnenie Zariadenie Hladké, Jemné LinesTighten Pokožky

Funkcie:

4 v 1 Dizajn

Multifunkčné krásu tváre prístroj obsahuje Pozitívne Ion & Negatívne ióny, Mikro Vibrácií, Neustále Kúrenie a Fotón LED Terapia plne splniť rôzne starostlivosti o pleť požiadavky pre hĺbkové čistenie a omladenie pleti účinok, užitočné pomôcť obnoviť svoju pravú krásu po dlhý čas nepretržitého používania.

Ion + Vyvedenie

Použitie s bavlny podložky pevne stanovený horný prstenec na zvýšenie čistiaceho efektu odstránenie zvyškov make-up a nečistoty do hĺbky pórov.

Ion - Viesť V

Efektívne zlepšenie výživy absorpcie účinnosť pre viac efektívna starostlivosť o pleť, tiež môže pomôcť zachrániť svoje produkty starostlivosti o pleť.

Mikro Vibrácií

Podporovať bunky pokožky, metabolizmus zlepšiť pružnosť pokožky, zanecháva ju pevnejšie a jemnejšie.

Neustále Kúrenie

Odstránenie kože s únava upokojenie a zmiernenie teplá masáž, tiež umožniť hlbšie vstrebávanie podstate s posilňovať krvný obeh.

Červené Svetlo

S vlnovou dĺžkou 640nm-650nm, pomáha vylučovať kolagénu a zrýchliť metabolizmus, aby sa vaša pleť, pevné a lesklé vo hladká textúra.

Modré Svetlo

Potlačeniu akné rast proti zápalu a kože opravy účinok na zníženie rizika zanechania jaziev.

Inteligentná Prevádzka

Jednoduché tlačidlo ovládací zadarmo režimy prepínať, intenzita úprava a okamžité zapnutie a vypnutie, a indikátor svetla a jasný displej umožňuje priame a jasné kontrola stavu, aby ste sa plne pripravené pre hladký chod skúsenosti.

Kontinuálne Potešenie

Vstavaný 1200mAh nabíjateľné batérie je možné priamo napájaný cez USB nabíjanie, môžete ľahko prístup napájanie prostredníctvom počítača, adaptér power bank a viac na bezdrôtové používanie.

Vhodné Pre Starostlivosť O Pleť

Stabilná spodná konštrukcia zaručuje bezpečné umiestnenie na rovný a hladký povrch, žiadne ďalšie holding stojan vyžaduje, vhodné pre domáce aj cestovné použitie, pomáha zmierniť tváre svalové napätie a únavu, odstrániť tmavé kruhy, očné tašky, fade linky a vrásky & atď.

Špecifikácia:

Kapacita batérie: 1200mah

Prevodovka: 3 prevodovky v 4 režimoch

Veľkosť balenia: 20.5*9*5.5 cm

Nabitia/vybitia čas: 3h-4.5 h

Výstupný výkon: 5W

Aktuálne napätie: 1A/5V

Balenie Obsahuje:

Hosť *1

Príručka *1

Nabíjací kábel *1

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre dropshipping:

Môžeme ponúknuť väčšinu dropshipping objednávky cez CSV súboru.

Prijímame Paypal platby

Pošleme na to, aby svojim zákazníkom priamo bez faktúry ,podpora informačných a bez akýchkoľvek informácií o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.24 hodín zákaznícky servis

5 .Vracia:

"Bez Návratu" service

Návrat do 15 dní

(Služby Pôsobnosti• Nie všetky krajiny majú Voľný Návrat servis. V súčasnosti podporované krajiny patrí pevniny území Spojených Štátov amerických, Kanada, Austrália, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko, Španielsko, Nemecko, Rusko, Južná Kórea, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Taliansko, Holandsko, Poľsko, Brazília)

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: mens microcurrent, led quantum, led fototerapia, vibrat, led tváre masque, profesionálne led tvár, tvár led, krásy led maska, mezoterapia, infračervené lampy bolesti

Názov Značky MOFAJIANG
Funkcia Odumreté Odstránenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Akryl
Komoditné Certifikácie Kvality CCC
Výrobný proces Stroj Vyrobený
Zdroj Napájania elektrické

Napísať recenziu

LED Fotón Terapia Omladenie Pleti Kúrenie Face Lifting Spevnenie Hladké Línie Proti Starnutiu Prístroj Ion Mikro Vibrácií

LED Fotón Terapia Omladenie Pleti Kúrenie Face Lifting Spevnenie Hladké Línie Proti Starnutiu Prístroj Ion Mikro Vibrácií

modname=ckeditor Ion Fotón LED Terapia omladenie pleti Mikro Vibrácií Vykurovacieho Face Lifting Spevnenie Zariadenie Hladké, Jemné LinesTighten Pokožky Funkcie: 4 v 1 Dizajn Multifunkčné krásu tváre prístroj obsahuje Pozitívne

Súvisiace produkty