2 KS Nastaviteľné Hliníkové Pól Telescoping Tarp Pólov Prenosný Ľahký Náhradný Prístrešok Pól Prúty Camping Stan Turistika Pól

Novinka

€25.63

/ €36.10

Skladom

Odrážky:

1、Ľahký a Hrdza-odolné voči: Vyrobené z hliníkovej zliatiny, tieto prúty sú veľmi silné, tak, aby prút má lepšiu stabilitu. Sú ľahké a hrdza-odolný, vhodný najmä pre pláž kempovanie.

2、Nastaviteľné Nepremokavé Pól: Ľahký stan pól je vhodné pre turizmus, turistiku, camping, hojdacia sieť, prístrešok alebo markíza. Nastaviteľné nepremokavé tkaniny pól je váš dokonalý prenosný potrebu.

3、Telescoping Dizajn: nastaviteľné tarp rod výška môže byť upravená, rozprestiera sa od menej ako 35.44 cm 90.56 palcov, umožní vám získať požadovaná výška úsek stan alebo plachtou.

4、Upevňovacie Otvory: double otvory na póle hlavy môže byť použité na opravu vietor lano.

5、Ľahko sa prenáša: pól môže byť zložené do 35.4 cm dlhé. Je kompaktný, ľahko skladovať, keď ho nepoužívate. Môžete si ho vziať so sebou kamkoľvek a rýchlo nastaviť vaše plachtou alebo stan.

1.Ľahký a Hrdza-odolné voči: Vyrobené z hliníkovej zliatiny, tieto prúty sú veľmi silné, tak, aby prút má lepšiu stabilitu. Sú ľahké a hrdza-odolný, vhodný najmä pre pláž kempovanie.

2.Nastaviteľné Nepremokavé Pól: Ľahký stan pól je vhodné pre turizmus, turistiku, camping, hojdacia sieť, prístrešok alebo markíza. Nastaviteľné nepremokavé tkaniny pól je váš dokonalý prenosný potrebu.

3.Telescoping Dizajn: nastaviteľné tarp rod výška môže byť upravená, rozprestiera sa od menej ako 35.44 cm 90.56 palcov, umožní vám získať požadovaná výška úsek stan alebo plachtou.

4.Upevňovacie Otvory: double otvory na póle hlavy môže byť použité na opravu vietor lano.

5.Ľahko sa prenáša: pól môže byť zložené do 35.4 cm dlhé. Je kompaktný, ľahko skladovať, keď ho nepoužívate. Môžete si ho vziať so sebou kamkoľvek a rýchlo nastaviť vaše plachtou alebo stan.

Funkcie:

Vysoká odolnosť proti vetru, jednoduché expanzie a kontrakcie, jednoduché a prenosné, ľahko skladovať, zem nechty a vetru odolné lano 90 stupňov, zem nechty smerom k stanu, môže vydržať najväčšie napätie.

Ako Používať:

Po strečing na vhodnú dĺžku, odbočíte doprava a utiahnite ju, potom opraviť ju diagonálne s vetrom lano (zakúpiť samostatne), ktorý môže stably podporu a opravu stanu baldachýn. Ak sa nebude používať, skrutku smerom doľava, aby sa zmenšiť do najkratšia dĺžka pre pohodlné odkladanie.

Špecifikácia:

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť(cca.):

Vonkajší priemer z 3 častí hliníkové rúry: 30 mm/1.18 v, 25mm/0.98 v, 21 mm/0.83, a v čo najkratšom zdvíhateľnej dĺžky 0.9 m, najdlhší 2.3 metrov

Balenie Zoznam:

2*Stan Pól

2*Rainproof Spp

1*Oxford Handričkou Vodotesný Vak

Štítky: rozšírené pól nastaviteľné, okno pól nastaviteľné, teleskopická stan pól, tábor pól, pól tarp, posuvné tarp pólov, tarp pól nastaviteľné ultralight, markíza pól, teleskopické tyče stan pláže, teleskopická lyžiarske palice

Typ Príslušenstva Ostatné

Napísať recenziu

2 KS Nastaviteľné Hliníkové Pól Telescoping Tarp Pólov Prenosný Ľahký Náhradný Prístrešok Pól Prúty Camping Stan Turistika Pól

2 KS Nastaviteľné Hliníkové Pól Telescoping Tarp Pólov Prenosný Ľahký Náhradný Prístrešok Pól Prúty Camping Stan Turistika Pól

Odrážky: 1、Ľahký a Hrdza-odolné voči: Vyrobené z hliníkovej zliatiny, tieto prúty sú veľmi silné, tak, aby prút má lepšiu stabilitu. Sú ľahké a hrdza-odolný, vhodný najmä pre pláž kempovanie. 2、Nastaviteľné Nepremokavé

Súvisiace produkty