9DoF Britva IMU M0 9 Os Postoj Senzor MPU-92509 Osi Snímača

Novinka

€25.62

/ €26.97

Skladom

modname=ckeditor

Na 9dof Britva IMU senzor integruje je mpu-9250 9 senzor a 32-bitové samd21 mikroprocesora. Tento postoj modul je reprogrammable, všestranný IMU (Inertial Measurement Unit). Programovateľné monitorovanie a zaznamenávanie pohybu, cez sériový port alebo aj ako krokomer.

Na 9dof Britva IMU senzor obsahuje integrované tri osi senzory, akcelerometre, gyroscopes a magnetometre, čo mu schopné merať zrýchlenie, rotačný uhlovej rýchlosti a magnetického poľa vektorov. Palubný mikroprocesor Atmel je samd21, je Arduino kompatibilné s 32-bit ARM Cortex-M0 + mikroprocesor, ktorý je dokonale kompatibilné s Arduino nulu a samd21 mini rozvoj dosky.

9dof Britva IMU zahŕňa µSD karta zásuvky, batériu, nabíjačku, ovládanie výkonu prepínať, a rad I / O expanziu. Je naprogramovaný Arduino kompatibilné boot programu, takže môžete prispôsobiť firmware a napísať nový kód programu cez USB pripojenie.

9dof Britva IMU len potrebuje kábla USB sa program vaše rady. Môžete tiež odosielať dáta do PC prostredníctvom USB kábla. Týchto 9-os údaje môžu byť tiež uložené na SD karte v reálnom čase, ktorý je veľmi pohodlný.

9dof Britva IMU test údaje sa odosielajú do PC strane údajov, ako je to uvedené nižšie: 9dof Britva IMU dáta uložené na SD kartu, ako je to uvedené nižšie:

Funkcie: Kombinovať mpu-9250 IMU a samd21 mikroprocesor Lítiové batérie, nabíjačky SD kartu Vopred naprogramované, napríklad firmware Akcelerometer, gyroskop a magnetometrické údaje ... Quaternion Euler uhol Arduino programu cez USB, Podpora nových mpu-9250 Arduino knižnica Dodatočné samd21 pin io Systém on / off prepínač Doprava zoznamu: 9dof RazorIMU rozvoj dosku arduino zdrojový kód Schematický diagram Čip údajového hárka

Štítky: motor holiaci strojček, orp senzor, jemné vŕtanie, imu jamy, 9 osi snímača, face lift stick, snímač odtlačkov prstov, mpu6050, lampa pre stroj, 9dof

Napísať recenziu

9DoF Britva IMU M0 9 Os Postoj Senzor MPU-92509 Osi Snímača

9DoF Britva IMU M0 9 Os Postoj Senzor MPU-92509 Osi Snímača

modname=ckeditor Na 9dof Britva IMU senzor integruje je mpu-9250 9 senzor a 32-bitové samd21 mikroprocesora. Tento postoj modul je reprogrammable, všestranný IMU (Inertial Measurement Unit). Programovateľné monitorovanie a zaznamenávanie pohybu, cez

Súvisiace produkty