4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Kôš pre Chladnička, Mraznička, Doskou, Skrine & Špajzu Nápojov

Novinka

€18.83

/ €23.84

Skladom

Rozlúčiť sa môže neporiadok.Nápoj Úložný Kôš je skvelé pre corralling plechovky na nápoje a šťavy v menšom priestore. Je navrhnutý tak, aby podržte jedlom a nápojmi plechovky vrátane detská výživa, potrava pre zvieratá, sóda, konzervovaná zelenina a oveľa viac.

táto chladnička sa môže úložný kôš je určený na ukladanie až do 9 plechovky (7.5-oz) naraz. Tieto plechovky prísť sada dvoch, takže si môžete uložiť až 18 plechovky naraz vo vašej chladničke.

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, tieto môžete piť držiak pre chladnička sú úplne rozbiť-dôkaz a ponúkne dlhodobé použitie. Plastové použiť, je BPA free, čo robí z týchto nádob pre bezpečné skladovanie potravín položiek, ako dobre.

Tieto môžu dávkovač rack majú priestorovo úsporný dizajn, ktorý umožňuje maximálnu skladovanie. Zaoblené spodný a non-slip hrebene zabraňujú plechovky od pádu a číreho plastu umožňuje vidieť to, čo je tam vnútri.

Nie len v chladničkách, tieto mraznička koše a košíky môže byť tiež použitý v komore police, zásuvky, skrine a kuchynské pracovné dosky. Tieto šikovné priehradky, aby bolo jednoduché ukladanie a triedenie drobných predmetov takmer kdekoľvek. ideálny pre malé byty, byty, dorms, Prívesy a karavany.

farba:Transparentná 4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Bin

materiál:PET

veľkosť:34.5*13.8*9.5 cm

Obsah Balenia:

1*úložný box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: Držiak Na Stojan, doska polica, poličky v skrini, môže chladič usb, pohár plechovky, skladovanie potravín s vekom, er32 držiteľ, sklo pitie skrine, organizuje špajzou, môžete piť skladovanie

Item1 4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Bin
Item2 4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Bin
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany

Napísať recenziu

4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Kôš pre Chladnička, Mraznička, Doskou, Skrine & Špajzu Nápojov

4Pcs Môžete Piť Držiteľ Skladovanie a Dávkovač Kôš pre Chladnička, Mraznička, Doskou, Skrine & Špajzu Nápojov

Rozlúčiť sa môže neporiadok.Nápoj Úložný Kôš je skvelé pre corralling plechovky na nápoje a šťavy v menšom priestore. Je navrhnutý tak, aby podržte jedlom a nápojmi plechovky vrátane detská výživa, potrava pre zvieratá, sóda, konzervovaná

Súvisiace produkty