G Mieste Vzdialenom Sexuálne Hračky pre Ženy Klitoris Bulík Motýľ Vibrátor Motýľ Vibrátor Office Kino Skryté Vibračná Masáž

Novinka

€16.17

/ €31.71

Skladom

O tom, že výrobok:

1---------Lineárne komponenty a SUPERIER silikón - ergonomicky navrhnuté tak, aby vytvorili tento unikátny nositeľné klitorálny vibrátor s mäkké a aerodynamický tvar, ktorý dokonale zapadá do vašich intímnych časť. Telo-bezpečný silikón je na dotyk pohodlnejšie a bezpečnejšie!

2---------Diaľkové ovládanie a vibrácií - vibračný režim je silnejší, posmieva sa jej klitorisu a pripomínajúcimi najsilnejší podnety, ktoré jej dáva bezprecedentné vyvrcholenie. Kombinácia vzdialená a dobre sa nosí kontroly znamená, že vaše vyvrcholenie nie je obmedzený na izbu..

3----------pre šepot je úplne - toto diaľkové klitorálny stimulátor je zlá tajomstvo skryté v jej spodnú bielizeň, s vibrácie množstvo 40dB. Chcete mať viac zábavy vo vašom sexuálnom živote? Klitorisu vibrátor je ideálny hračkou pre dobrodružstvo v kancelárii, nákupné ulice alebo iného verejného mieste!

4-----------100% nepremokavé a rýchle načítanie - klitorálny stimulátor je vyrobený z bezpečnostných silikónové pre telo, to je bezproblémové a nepremokavé, vhodné pre sprcha/vaňa vám vyhovuje. Magnetické rýchle nabíjanie vám poskytuje nepretržitý a bezpečný zdroj energie.

5-----------Pozor, balenie a 100% záruka spokojnosti - Cez dôverné dodanie, sme sa zaviazali vedenie našich zákazníkov informácie ako dôverné a starostlivo zabalené, aby sa zabezpečila ochrana osobných údajov.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné. (Prosím, neváhajte dať zlé preskúmanie alebo neutrálne komentár, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky. Vďaka)

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: pánske dámske hračky, drôt vibrátor diaľkové, skryté sex, sex hračky, vibrat, g mieste, fuckmachine žena, klitoris cicať, dildo bulík, sexuálne hračky ženy klitoris bulík

Číslo Modelu I4
Hluk Menej než 43 decibeloch
So Sexuálnym Podtextom No
Produkt materiálu Priateľské k pokožke silikónové
Názov Značky WOWYES
Nepremokavé Áno
Package Ochrana osobných údajov balík
Nabíjanie Metóda USB Nabíjanie
Položka Druh Vibrátory
Vibrácie Režim 6 Vibračných Módov
Veľkosť 80mm*45mm
Materiál Silikónové
Druh G-Spot
Vlastnosti Produktu Vibrátor motýľ
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Nemravný Obrázok No

Napísať recenziu

G Mieste Vzdialenom Sexuálne Hračky pre Ženy Klitoris Bulík Motýľ Vibrátor Motýľ Vibrátor Office Kino Skryté Vibračná Masáž

G Mieste Vzdialenom Sexuálne Hračky pre Ženy Klitoris Bulík Motýľ Vibrátor Motýľ Vibrátor Office Kino Skryté Vibračná Masáž

O tom, že výrobok: 1---------Lineárne komponenty a SUPERIER silikón - ergonomicky navrhnuté tak, aby vytvorili tento unikátny nositeľné klitorálny vibrátor s mäkké a aerodynamický tvar, ktorý dokonale zapadá do vašich intímnych časť.

Súvisiace produkty