Hra Šteňa hliadka (PACKA Hliadka) veľké parkovisko

Novinka

€31.18

Skladom

Hra Šteňa hliadka (PACKA Hliadka) veľké parkovisko

Veľké parkovisko s hrdinami "Paw Hliadka" privediem svoje dieťa na celý radosť! Koniec koncov, je to len 4 znaky na stroje, z ktorých v balení nájdete Skalnaté, Maršal, krepových a pretekár, ako aj značkové 60 odolné diely vyrobené z vysoko kvalitného plastu!

Hra nastaviť úplne kópie parkovanie od druhu animovaného seriálu, ktorý detí, ako, a dokonca aj dospelých, "Šteňa hliadky." Sada obsahuje postavy šteniatka posedenie v strojoch, z ktorých plavčík nie sú vytiahol. K dispozícii je vrtuľník pad, výťah, že môže byť znížená o s autami dole a vyzdvihol, kruhové a priamy zostup a parkovacie miesta. Zahrnuté sú tiež kvalitné nálepky.

Parkovanie stanice dokonale rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť, a okrem toho sa rozširuje horizont a podporuje rozvoj jemnej motoriky.

S veľkým parkoviskom, vaše dieťa bude zábavné a zaujímavé. Môžete kúpiť hračky na stránkach internetového obchodu saimox.ru. Najlepší pomer cena-kvalita! Dodávka je možná v petrohrade, Moskve a v Rusku (cena je vyššie).

Štítky: dieťa yoda, hliadka šteňa, packa hliadky parkovisko zime, pat hliadky, jack russell koberec, packa hliadky nastaviť hračka, packa hliadky slinger, hliadka packa, playarts konečné, rocky hliadky dino rescue

Názov Značky ŽIADNE

Napísať recenziu

Hra Šteňa hliadka (PACKA Hliadka) veľké parkovisko

Hra Šteňa hliadka (PACKA Hliadka) veľké parkovisko

Hra Šteňa hliadka (PACKA Hliadka) veľké parkovisko Veľké parkovisko s hrdinami Paw Hliadka privediem svoje dieťa na celý radosť! Koniec koncov, je to len 4 znaky na stroje, z ktorých v balení nájdete Skalnaté, Maršal, krepových a pretekár,

Súvisiace produkty