30PCS 16 mm vonkajší priemer 10 mm ID 1mm Hrubé Medené Podložky Ploché Krúžok Olej Brzdovom potrubí Tesnenia

Novinka

€3.52

Skladom

Názov produktu Medi Podložka Celková Veľkosť 10 x 16 x 1mm /0.39" x 0.63" x 0.04"(Vnútorné Dia*OD*T) Materiál Medenej Farby Medi Tón Obsah balenia 30 x Medené Podložky Rozmer:

ID OD Thicknes 10 mm 16 mm 1 mm

Popis:

Podložky vyrobené z medi sú často používané v potrubí, elektronika, výrobky pre domácnosť a biomedicínske aplikácie, ako je meď je kujnej a tvárnej - a biostatic povrch, ktorý je dobrý vodič tepla a pri veľmi čistý, dobrý vodič elektriny.

Q&A:

Otázka: Aký Je Rozdiel Medzi Plochou Podložkou a Tesnenie?

Odpoveď: tesnenie je zvyčajne ploché, že časť tesnenia dvoch priľahlých rovné povrchy. Tesnenie môže mať akýkoľvek tvar nie nevyhnutne kruhové ako podložka. Sú používané v autách, ako ventil kryty a bazénové čerpadlá, potrubia s prírubami, ktoré nesú kvapaliny alebo plynu. Materiál môže byť akákoľvek vec, že tak dlho to bude slúžiť účelu. Väčšinou gumových zmesí, ale aj z papiera a plastu. Použitý materiál je zvyčajne mäkšia, tak to bude v zhode s predchádzajúcimi povrchy, ktoré majú byť uzavreté.

Podložka sa zvyčajne používa v rámci matice alebo skrutky hlavu na mäkší materiál tak, aby sa nepoškodili to.

Existuje mnoho druhov podložiek ako ploché tesnenia, zámok - podložky. hviezda podložky a mnoho ďalších. vo všeobecnosti sú okrúhle, ale môže byť štvorcových. Materiál, z ktorých sú vyrobené, je pre ploché podložky ocele alebo hliníka, alebo iného materiálu, ako sú plastové alebo mosadze. Podložiek a star podložky vo všeobecnosti sú vyrobené z tvrdenej ocele a nakrájame na materiál a tak zabraňuje matica z najbližších voľné.

Otázka: Dajú medené podložky byť znovu použité?

Odpoveď: Obyčajný plochý medené podložky sú reuseable.Meď rozdrviť podložky sú navrhnuté tak, aby tesnenie s daným sila proti tvrdosť povrchu. Sú jednorazové a nahradené novými s každým použitím.Rozdrviť podložky sú drahé, ako to pôjde, je len za každý dolár, ale snaží dosiahnuť tesnenia bez výmena nich môže byť drahšie v dlhodobom horizonte.

Štítky: ploché tesnenie, krúžkom, m6 podložka, xtz125, mosadz podložka auta, ploché tesnenie gumové, id 6mm, podložky ploché transparentné, vzduch bicykli, medi a tesnenie podložka

Číslo Modelu /
Tvar Krúžok Tesnenie
Materiál Gumené
Štandardné alebo Neštandardné ŠTANDARD

Napísať recenziu

30PCS 16 mm vonkajší priemer 10 mm ID 1mm Hrubé Medené Podložky Ploché Krúžok Olej Brzdovom potrubí Tesnenia

30PCS 16 mm vonkajší priemer 10 mm ID 1mm Hrubé Medené Podložky Ploché Krúžok Olej Brzdovom potrubí Tesnenia

Názov produktu Medi Podložka Celková Veľkosť 10 x 16 x 1mm /0.39 x 0.63 x 0.04 (Vnútorné Dia*OD*T) Materiál Medenej Farby Medi Tón Obsah balenia 30 x Medené Podložky Rozmer: ID OD Thicknes 10 mm 16 mm 1 mm Popis: Podložky vyrobené

Súvisiace produkty