Auto Bluetooth Headset Bluetooth do Auta Bluetooth Handsfree Car MP3 Prehrávač, Bluetooth V4.2 Podpora TF/U Diskov Hudby Nabíjačku do Auta

Novinka

€19.61

/ €24.52

Skladom

Nový Príchod Auta Bluetooth Headset Bluetooth do Auta Bluetooth Handsfree Car MP3 Prehrávač, Bluetooth V4.2 Podpora TF/U Diskov Hudby Nabíjačku do Auta

Vlastnosti: > > pohodlné Nosenie, bezbolestné nosenie > Podporuje rýchle nabíjanie pre Smartphone, max. USB, výstup 5V/3.1 > AUX hudobný výstup > Bluetooth Ver4.2 > Bluetooth Hands-free hovorí, vodičský bezpečnejšie Jednoduché jedným kliknutím prístup k hands-free telefonovanie > Automatický príjem audio prehrávania > Nezávislý spínač, spínač on/off (napájanie kedykoľvek a Bez straty pre autobatérie, ušetriť viac energie > Podpora Micro port nabíjanie > Podpora U/TF disku prehrávanie hudby > Podporuje Stereo prehrávanie hudby > Hovor Echo Zrušenie a Noise Reduction (CVC) technológia > Auto cigariet napájanie > Bluetooth osobné hovor Parametre: > Menovité pracovné napätie: 12V-24V > Limit pracovné napätie: 9V-26V > Pracovná teplota: -0~50℃ > USB výstup: 5V/3.1 > čase Hovoru: 2-3 hodiny > FM Frekvenčný rozsah: 87.5-108Mhz > Bluetooth verzia: Verzia 4.2 > Bluetooth prenos vzdialenosť: > Mikrofón účinná vzdialenosť: 0,5 až 2 M Package Zahrnuté: >1 x Auto Bluetooth Handsfree ER9 >1 x Manuálna >1 x 3.5 mm Aux Kábel Láskavo Pripomenúť: 1.Podpora veľkoobchod!!!

Ak potrebujete veľký objem, môžeme komunikovať ďalšie trademanager. Cena a prepravu spôsobom je prevoditeľné!!!!

2.Ak potrebujete loď produkt do Express, Pls kontaktujte nás predtým, než vykonáte platbu. Máme niekoľko kanálov Express vybrať: DHL, Fedex, EMS, ARAMEX Speline Riadok, atď. Doprava kanál môže byť priechodné.

Platby

> Akceptujeme Alipay na Hanke.sk.

> Môžete platiť pomocou Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankový Prevod

> Všetky platby sú prijímané prostredníctvom zabezpečenia platobného procesora ESCROW .

Zásielky

> Po Celom Svete Doprava.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie adresa)

> My len loď na potvrdenej objednávky adresu, vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať vaša adresa príjemcu.

> Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy môžu byť rôzne, najmä počas prázdnin.

> Ak nechcete dostávať váš tovar v sľúbil, že kvôli času, prosím kontaktujte nás a my sa vymyslieť uspokojivé riešenie. Prosím, nenechávajte nás negatívna spätná väzba, než akákoľvek komunikácia medzi nami.

> Na bezplatné doručenie tovaru, vyberieme vhodnú metódu, nemusí zodpovedať spôsobom, ktorý ste si vybrali. Ale vyberieme rýchlejší spôsob, ako pre vás. Pls nebojte sa.

> Normálne tovar bude dodávaný v 5 dní, ale vzhľadom na Vianoce a Nový Rok, ciel na niektoré krajiny sú na dovolenke. Takže dodacia lehota bude trochu dlhšie.

> Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vráti Polic y

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu, ktoré sú spôsobené predávajúci strane. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Nemusíte akceptovať vrátenie bez udania dôvodu, alebo s predmetmi, ktoré boli poškodené, ktoré sú spôsobené kupujúcim.

Ďalšie horúce sellings v mojom obchode:

Štítky: auto nabíjačka, headset, nintend prepínač, sledujte locator xiomy, handfree, slúchadlá prehrávač, auto mp3 prehrávač, držiteľa pcb, mini mp3 prehrávač modul, auto headset, prehrávač hudby

Názov Značky YunTrack
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu ABS+PCB
Názov Modelu ER9
Špeciálne Funkcie Auto handsfree
Položka Veľkosť 87x36x101mm
Položka Druh Bluetooth Do Auta

Napísať recenziu

Auto Bluetooth Headset Bluetooth do Auta Bluetooth Handsfree Car MP3 Prehrávač, Bluetooth V4.2 Podpora TF/U Diskov Hudby Nabíjačku do Auta

Auto Bluetooth Headset Bluetooth do Auta Bluetooth Handsfree Car MP3 Prehrávač, Bluetooth V4.2 Podpora TF/U Diskov Hudby Nabíjačku do Auta

Nový Príchod Auta Bluetooth Headset Bluetooth do Auta Bluetooth Handsfree Car MP3 Prehrávač, Bluetooth V4.2 Podpora TF/U Diskov Hudby Nabíjačku do Auta Vlastnosti: > > pohodlné Nosenie, bezbolestné nosenie > Podporuje rýchle nabíjanie pre Smartphone,

Súvisiace produkty