Dvere Šev Spodnej Tesnenie zvukovo izolované A protiprachová Pásy Bezpečnostné Dvere Weatherstrip Stráže Okien Fóliou Zátka Tesnenie Dverí

Novinka

€6.49

/ €8.32

Skladom

Popis:

Naše jumbo návrh zátka má vinyl kryt, ľahko sa narezané na dĺžku, a veľmi ľahko sa čistí. V pohode a tepla svojho domova efektívnejšie s týmto obojstranné dvere návrh zátkou. Obojstranný = Dvojitú Ochranu! Tiež skvelé pre blokovanie hluk a výpary.

Návrh zátka kĺže cez koberec, drevo, dlaždice, linoleum a viac ľahko pohybovať s dverami. Bez nutnosti ohýbania a re-pozíciu.

Hodí dvere až 36 palcov. Pena rúry a vinyl môže znížiť, aby sa zmestili úzke dvere. Jumbo 2-palcový priemer pena rúry sú ideálne pre blokovanie extra-veľké medzery pod dverami. Môžu byť použité pre vaše vchodové dvere, zadné dvere, garážové státie, vstupné dvere, dvere spálne, kúpeľňa dvere, atď...

Rez návrh zátka na veľkosť pre windows pomôcť zabrániť koncepty a tesnenie v horúcom alebo chladnom vzduchu. Pružný materiál umožňuje návrh zátka na formulár nosenie na vašich windows.

Funkcia:

Šetrite Energiu a Peniaze S Našimi Jumbo Návrh Zátkou: Naše jumbo návrh zátka má vinyl kryt, ľahko sa narezané na dĺžku, a veľmi ľahko sa čistí. To je perfektné riešenie na pomoc izolovať svoj domov počas každej sezóny! Počas fridged zimy návrh zátka pomôže tesnenie tých drafty dvere a udržiavať teplo. Vynikajúci na tie horúce, vlhké letné dni, ktoré pomôžu udržať si chladnú vzduchu. Prestať plytvať svoje ťažko zarobené peniaze na čoraz vyššie kúrenie a klimatizácia účty. Tento multi-purpose návrh zátka tiež funguje skvele pre topiaci sa zvuky. Veľmi užitočné v koľaji izby a priestory by ste chceli, aby celkom. Tesnenia otvory na bloku prach, špina a zápach zo vstupu. Vodotesný materiál vytvára bariéra, ktorá bude chrániť váš domov cez všetky ročné obdobia. Pohodlne sa pohybuje s vašim dverám, nie je potrebné neustále sa zohnúť, aby re-pozíciu vaše dvere návrh zátka! Opatrenia približne 36"L s dvoma 2"priemer rúry na oboch stranách poskytuje dvojitú ochranu.

Funguje S Akýmkoľvek Podlahovej plochy: Funguje bez problémov na každom povrchu podlahy vrátane dlaždice, drevo, vinyl, a koberec. Použitie: Jednoducho pripojiť 3 polystyrénu rúry spolu s použitím 2 zásuviek. Uistite sa, že rúry sa dotýka vnútri konektory a sú rozmiestnené rovnomerne na zabezpečenie riadneho stabilitu. Vložiť do vinylu rukáv stlačením a otáčaním rúrky tak, že je to cesta do rukávov. Tieto kroky opakujte na druhej strane. Nebude poškodenie vašej podlahy povrch. Neutrálna farba hnedá bude miešať sa do akéhokoľvek interiéru.

Izolácia Vaše Windows Ak chcete Zablokovať Všetky Mimo Prietok Vzduchu: Môže byť tiež rezané na veľkosť pre windows pomôcť zabrániť koncepty a tesnenie v horúci alebo studený vzduch. Flexibilný materiál umožňuje návrh zátka na formulár nosenie na vašich windows. Inštaluje jednoducho a rýchlo. Skvelý spôsob, ako tesnenie dôkaz celý dom udržať vo vnútri vášho domova na perfektné temperture. Miesto vyčistite utierkou a mierne čistiaci roztok, nechajte ich vyschnúť.

Môžete prispôsobiť tento návrh zátkou. Použite nožnice na strihanie polystyrénu, hadice a vinyl na presný rozmer podľa potreby.

Tiež skvelé pre prevenciu malé stvorenia a chyby od zadania vášho domova. Návrh zátka nedovolí, aby nejaký priestor pre malých votrelcov!

Dostanete jedno jumbo návrh zátkou. Prichádza v premium ochranné pole, ktoré je skvelý darček pre každého. Krok za krokom pokyny obsiahnuté.

Špecifikácia:

Názov: Dvere Spodnej Tesnenie

Veľkosť: cca 95 cm/37.40 v

Materiál: látkové + pena bavlna + EPE

Vhodné pre medzera veľkosť: cca 28mm/1.10 v

Veľkosť: o 5*100*0.5 cm/1.97*39.37*0.20 v

Váha: cca 250g

Balenie Zoznam 1:

3 * penové Tesnenie

Balenie Zoznam 2:

1 * Dvere spodnej tesniace pásy

1 * Inštrukcie

Štítky: dvere zátka pre, vysoko nohu pánty, pach, kombinéza podprsenka, dverové tesnenie spodnej skĺzol, teflón pena list, dverové tesnenie spodnej jednoduché, dvere gumová zátka, dvere magnet zátka, dieťa projektor

Druh Tesniace Pásky
Hustota -
Materiál handričkou + pena bavlna + EPE
Veľkosť about 95cm/5x100x0.5cm
Číslo Modelu Tesniaci pás

Napísať recenziu

Dvere Šev Spodnej Tesnenie zvukovo izolované A protiprachová Pásy Bezpečnostné Dvere Weatherstrip Stráže Okien Fóliou Zátka Tesnenie Dverí

Dvere Šev Spodnej Tesnenie zvukovo izolované A protiprachová Pásy Bezpečnostné Dvere Weatherstrip Stráže Okien Fóliou Zátka Tesnenie Dverí

Popis: Naše jumbo návrh zátka má vinyl kryt, ľahko sa narezané na dĺžku, a veľmi ľahko sa čistí. V pohode a tepla svojho domova efektívnejšie s týmto obojstranné dvere návrh zátkou. Obojstranný = Dvojitú Ochranu! Tiež skvelé pre blokovanie

Súvisiace produkty