Silikónový Kegel Gule Smart Láska Loptu pre Vaginálne Tesný Výkon Stroja Vibrátory Ben Wa Gule Sexuálne Hračky pre ženy

Novinka

€3.28

/ €3.49

Skladom

Poznámka: toto prepojenie sa nevzťahujú retail box

Posilniť Vaše Orgazmy S Silikónové Láska Gule!

Squeeze vaše telo okolo týchto dokonale vážený láska lopty pre prirodzené a neposlušné vaginálne masáž! S každý váš pohyb, váhy vo vnútri každého z týchto hladkého silikónu-potiahnuté 1,4 palca láska gule roll, pracuje váš kegel svaly na prísnejšie pošvy a intenzívnejší orgazmus! Zahŕňa tvárny 6" vyhľadávanie kábel pre jednoduché odstránenie.

Reťazec dvoch vážených láska gule

V ružovej ABS s silikónový náter

6 cm celková dĺžka, láska gule sú 1.4 palca v priemere

Mäkký a elastický odstránenie kábel s výberu slučky

Hladký a jemný povrch pre jednoduché kĺzanie

Vážený vnútorné jadro z lásky gule roll, ako budete pohybovať bez námahy masáž

Láska gule, výborné kegel exerciser

Skvelé pre G-Spot stimulácia

Zábava pre použitie s klitorálny vibrátory

Užite si vagina-sprísnenie pleasure so sexy Láska Gule! Tieto hladké vážený láska loptičky sú navrhnuté tak, aby list vo vnútri ľahko. Akonáhle sú tieto láska gule sú vložená, môžete dať si ľahké kegel cvičenie len pohybe. Ako ste trasenie a shimmy (alebo dokonca robiť domáce práce!), stačí stlačiť Láska Gule s vašou kegel svaly na sprísnenie cvičenie, ktoré posilňuje svaly, zosilnie vaše orgazmy, a cíti úžasné! Môžete dokonca použiť tieto sexy láska guľôčky v spojení s klitorálny sexuálnu hračku, alebo vibrátor pre intenzívne orgazmy.

Ak chcete použiť, stačí pridať kvapku alebo dva vaše obľúbené sex lubrikant na vašej Lásky Gule. Potom pomaly pracovať na tieto láska gule do vášho tela. Môžete začať s len jedna, alebo ísť na obaja milujú gule naraz. Akonáhle vaša láska gule sú vložená, snaží pohybe. Pocit, že? Každá vaša Láska Gule obsahuje zdarma-valcovanie hmotnosť - tak, ako sa pohybujete, váš kegel svaly budú vyzvaní držať v láske gule a vaše vnútorné steny bude mať orgasmically dobrú masáž.

S každý pohyb, vážený koľajových vnútorného jadra tvojej lásky gule bude mäkká šum signál, že váš kegels pracujeme. Skúste stláčanie vaša láska gule lži späť v posteli, sedí v kresle, a dokonca aj držať v láske gule, ako si urobiť domáce práce okolo domu (skúste to s hands-free klitorálny motýľ vibrátor!).

A keď si všetko climaxed von, stačí použiť tvárny výberu kábel ak chcete odstrániť svoju Lásku Gule. Vezmite svoju lásku gule do sprchy alebo spa pre extra klzký zábavu.

Vyčistite svoju lásku gule s neutrálnym mydlom a vodou, alebo sexuálnu hračku, čistejšie.

Zobraziť Produkt

Štítky: vajcia kegel, moje sexuálne hračky, loptu ben wa, sex hračky, ben obrázok, vajíčko ženy, pekná láska, sex hračky, svieža, ben elf hračky, svieža 2 lovense bluethooth

Tipo de Položky vibradores
Číslo Modelu GLBB-BS003 erotické hračky intímne tovaru
Tamanho Normálna
Marca LOAEY
Názov Značky Vibefun
Cetificate CE/FDA

Napísať recenziu

Silikónový Kegel Gule Smart Láska Loptu pre Vaginálne Tesný Výkon Stroja Vibrátory Ben Wa Gule Sexuálne Hračky pre ženy

Silikónový Kegel Gule Smart Láska Loptu pre Vaginálne Tesný Výkon Stroja Vibrátory Ben Wa Gule Sexuálne Hračky pre ženy

Poznámka: toto prepojenie sa nevzťahujú retail box Posilniť Vaše Orgazmy S Silikónové Láska Gule! Squeeze vaše telo okolo týchto dokonale vážený láska lopty pre prirodzené a neposlušné vaginálne masáž! S každý váš pohyb,

Súvisiace produkty