Horúce 2018 Luxusné Modrá Prírodného Kameňa Crystal Earings Vintage Starožitné Zlata Stud Náušnice Pre Ženy, Matky Deň Dar Módne Šperky

Novinka

€3.67

/ €4.08

Skladom

Produkty Podrobnosti

Výrobok Dĺžka:26 mm | Hmotnosť : 17.2 g Značka: Wbmqda Množstvo: 1pair Materiál :Prírodný Kameň,Kryštál, zliatiny Zinku s antique Gold Plating plavidlá Dizajn: vintage vzhľad tému Šperky,tak možno nejaké drobné bodky alebo crack na povrchu Farba: prosím, láskavo prijmi trochu farebný rozdiel ako každý kameň je iný a jedinečný,snažíme ukázať pravdivý obraz.

Zobraziť Produkty

Veľkosť Prsteňa 1.pripraviť aslip papiera a kravatu na prst 2.Označiť na križovatke na papier 3.Zmerať dĺžku a potom získať circumfererce POZNÁMKA: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2. Veľkosť môže mať 2-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať. Wbmqda víta vás Máme profesionálnych dizajnérov vytvoriť viac módne, nostalgia, klasické, farebné šperky pre vás Otázky od zákazníkov 1. Ako udržať sledovania môj pozemok?

Môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: ( skopírovať do prehliadača). 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo pre dodanie zdarma na základe množstva, ktoré si chcete objednať. Doprava čas je 3-7 pracovných dní.(Ak chcete určený nás tretej strane, môžeme loď náklad na svojho zákazníka priamo!Uisťujeme vás, a verte nám, nebudeme zanechať akékoľvek informácie o nás.)

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

3. Je tam nejaký ciel?

Zvyčajne sme vyhlásiť najnižšiu cenu vyhnúť ciel. Z dôvodu rôznych národných politík v rôznych krajinách, clá by byť pre kupujúcich " účet. Preto sa, Prosím, zanechajte nám správu pri zakúpení preto, aby nám povedal, ako veľmi môžete zaplatiť za ciel. 4. Nemá farbu prísť vypnúť alebo zmeniť na čiernu?

Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, z karátovým zlatom, meďou, trvalé a Anti-fade, ochrany životného prostredia, pohodlné a ľahké na nosenie, alergie zadarmo zaručiť.

5. Je tam nejaký problém o veľkosti?

Prosím, presne podľa našich metóda merania na nákup. 6. Výrobky môžu byť prispôsobené. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.

Šperky údržba

Štítky: statív krúžok sony, qiqa hoop janome, statív rose golf, statív telefón y11, qj150 brzdové doštičky, , top tucson ix 35, qipao zelená deti, nálepky bighorn, drôt spájkovanie inox

Drop shipping Drop Shipping Prijať
Pôvod CN(Pôvodu)
Darčeky objektu Milenci , priatelia, rodičia , business
Materiál Kameň
Náušnice Typ Stud Náušnice
Expresná Doprava Zadarmo Objednávky>150usd Zadarmo DHL\EMS\FEDEX...
Pohlavie ŽENY
Funkcia Vysoká Kvalita
miesto pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Názov Značky wbmqda
Tvar\vzor KOLO
Číslo Modelu R-0214
Kovy Typ Zliatiny zinku
Štýl Bohemia
farba Starožitné Zlata
Späť Hľadanie Push-späť
Metódy Predaja Lacné, rýchle dodanie vysokej kvality
Príležitosti Párty,Svadba,Narodeniny,Výročie,Darček
Doprava Objednávky>10USD,doprava Zdarma
Jemné alebo Módne Móda
Položka Druh Náušnice

Napísať recenziu

Horúce 2018 Luxusné Modrá Prírodného Kameňa Crystal Earings Vintage Starožitné Zlata Stud Náušnice Pre Ženy, Matky Deň Dar Módne Šperky

Horúce 2018 Luxusné Modrá Prírodného Kameňa Crystal Earings Vintage Starožitné Zlata Stud Náušnice Pre Ženy, Matky Deň Dar Módne Šperky

Produkty Podrobnosti Výrobok Dĺžka:26 mm | Hmotnosť : 17.2 g Značka: Wbmqda Množstvo: 1pair Materiál :Prírodný Kameň,Kryštál, zliatiny Zinku s antique Gold Plating plavidlá Dizajn: vintage vzhľad tému Šperky,tak možno nejaké drobné bodky

Súvisiace produkty