CPVan Bezdrôtový Zabezpečovací Systém súpravy home Security Bezpečnostný alarm set s Siréna jednotka /2 Okno Dverí, Snímačov Diaľkovým ovládačom

Novinka

€14.95

/ €24.51

Skladom

CPVan domáci Alarm Systém Starter Kit - Bezdrôtový Systém proti Vlámaniu, s Siréna jednotka - 2 Okno Dverí Senzory a Diaľkové Ovládanie - Rozšíriteľná - Alarm a Zvonkohry Režim - Home Security

【Chrániť Svoj Majetok a Bezpečnosť] vyzýva

Každá rodina by mala postaviť CPVAN Bezpečnostný Alarm Systém, tento systém poskytovať efektívne deaktiváciu šifrovanie, Prevencia zločincov dostať do systému. Až 40 snímače poskytujú 50m security radu.

【JEDNODUCHÉ Použitie] vyzýva

Všetky senzory boli spárované s budenie jednotky. Stačí vložiť batérie do, jeden krok ísť. Žiadne káblové, možno namontovať alarm zostavy nikomu dvere alebo okno, ktoré chcete.

【Účinné Deaktiváciu Šifrovanie] Vyzýva

Ak niekto vstup nesprávny deaktiváciu kód, bude alarm systém je možné aktivovať a 100dB výstražný zvuk. Prevencia zločincov dostať do systému. Ponúka viac komplexnú ochranu pre váš zabezpečovací systém.

【Rozšíriteľná] vyzýva

Pridať ďalšie dvere & okna senzory, detektory pohybu, alarmový signál (siréna) podielové listy alebo diaľkové ovládanie. 4 alarm zóny môže byť pridaný do 40 snímače do každého alarmu jednotky. Chrániť svoj domov, 7*24.

【CPVAN SERVIS A KVALITA-90 Deň Zaručiť] vyzýva

Stačí vrátenie výrobku a vám bude vrátená, bez otázok. Otázky alebo požiadavky? Reagujeme rýchlo, a vždy vo vašom záujme.

Čo je v krabici?

1 x CPVAN P3 alarm jednotka

2 x CPVAN okná & dvere senzory

1 x diaľkové ovládanie

1 x užívateľská príručka

Všetky Batérie sú Zahrnuté

Na CPVan domáci Alarm Systém: Zabezpečenie vášho domova nikdy nebolo jednoduchšie.

Univerzálny malý systém, ktorý vám umožní bezpečné vášho domova a veci rýchlo. Systém je batéria v prevádzke a používa bezdrôtové signály a výkonný siréna chrániť váš domov. Stačí pridať snímača a sirény v závislosti na vašej osobnej situácie a požadovanú úroveň bezpečnosti. Nie je potrebné vŕtať otvory. Môžete umiestniť svoje siréna a senzory na akékoľvek miesto.

Operačný princíp systému:

Zlodeji sú alergickí na pozornosť (ľudia), jasné svetlá a hlasné zvuky. Na CPVan domáci Alarm Systém sa spolieha na odstrašenie efekt zvuku prostredníctvom Sirény. Na CPVan domáci Alarm Systém používa dvere a okno senzory alebo detektory pohybu, ktoré sú bezdrôtovo pripojený na veľmi hlasné sirény hosť (hlavná Siréna). Keď zlodej vstúpi do vášho vlastníctva, alarm jednotka, Siréna prináša extrémne hlasné sirény alarmu plašiť zlodej(ov).

Systém je rozšíriteľná a univerzálny. To môže byť prispôsobený na väčšinu situácií a ďalšie senzory môžu byť jednoducho pridané.

To, čo nie je systém:

Systém nebude komunikovať s vaším smartphone alebo Wi-Fi systému. To nepoužíva SIM karty a to vám nebude posielať textové správy, keď niekto vstúpi do vášho domova. To bude tiež nie umožní pridať video kamery.

Čo je systém:

Veľmi jednoduché a účinné. Č nezmysel security umožňujú bezpečné vášho domova rýchlo.

Často KLADENÉ otázky:

Otázka: Ako je domáci alarm systém nainštalovaný?

Odpoveď: systém je dodávaný s obojstranné pásky alebo skrutky

Otázka: Je to jednoduché pripojenie nových dverí senzory a diaľkové ovládanie?

Odpoveď: užívateľský manuál domáceho alarmu starter kit obsahuje pokyny, ktoré je postup veľmi jednoduchý.

Otázka: Ako dlho trvá zvuk budíka ak nie je zastavený?

A: 2 minút, a vrátite sa späť do aktívneho režimu automaticky.

Otázka: CPVan ponúka Detektor Pohybu, Alarm. Môže to byť pridané do Domovskej Poplachový Systém?

Odpoveď: odporúčame použiť bežný detektor pohybu bez siréna. Väčšina systémov sú založené na jeden siréna hosť typu. Je to buď jednotka, Siréna alebo Detektor Pohybu, Alarm. Nechceme radiť, aby využívalo sirény v jednom system setup (nastavenie systému ako Detektor Pohybu, nemôže byť pripojený k službe jednotka, Siréna hosť a naopak. Stačí použiť bežný PIR bez siréna.

Otázka: Aký je rozsah systému?

Odpoveď: signálu snímačov má rozsah 2-3 podlahy v závislosti od stavebných materiálov vášho domova. Neprerušená, signál nesie za 50+ ľahko metrov

Doprava Budeme loď balík do 3 pracovných dní po platbe jasné, nemôžeme službu tranzitný čas, táto informácia sa poskytuje dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. takže prosím, dajte nám príležitosť skontrolovať balík pre vás . Prosím, aby mali dostatok času pre dodanie a kontaktujte nás, ak nemáte dostanete balíček do 35 pracovných dní. Všetky objednávky budú spracované v 2-3 pracovných dní odo dňa zaplatenia alebo do dňa e Skontrolujte, sa vymažú. Dodanie potvrdenie bude zaslaný e-mail, keď vaša objednávka je spracovaná Záruka 1 rok náhradné záruky. Sme prínosom pre všetkých položku predaj. Ak potrebujete pomôcť a máte akékoľvek ďalšie otázky , prosím, neváhajte nás kontaktovať TM správy . Vrátiť nie je prijatý, ak zmeníte svoj názor alebo zakúpené nesprávnu položku. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a poistenie. Doprava/Manipulácie/náklady na Poistenie nie sú refundovateľné. Spätnú väzbu Vašich Pozitívnych ohlasov a všetkých 5 hviezd sú pre nás dôležité, ktoré podporujú nás robiť lepšie a podporu najlepšie služby a dobrý produkt pre všetkých klientov .Vďaka vopred za vás zanecháva pozitívne dojmy a 5 hviezd. Naším cieľom je nemáme pocit Spokojnosti, kým ste spokojní s našich produktov a služieb . Prosím, nenechávaj negatívnu spätnú väzbu a nízke skóre, lebo to nebude riešiť problémy. Prosím, dajte nám príležitosť službu, ktorú znova . Kontaktujte Nás Hodín Prevádzky - Sme otvorená pondelok až piatok 9:00 - 6:00 hod. Ak ste mailom, aby sme otázku, po pracovnej dobe, budeme sa snažiť odpovedať na vaše otázky. Ak nie, sme sa dostať späť k vám na nasledujúci obchodný deň.

Štítky: snímač pohybu 220w, alarm b ez p e, digiflavor, sgu klaksón, 240v alarm, wofea 433, siréna, cerradura seguridad, detektor dymu, alarm domácej wifi

Číslo Modelu CP3
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Alarmu Budík
Typ Pripojenia Bezdrôtové
Funkcia 6 100 dB siréna a zvonkohry režim
Zapnutie Stráženia Typ FR Remote-controller
Funkcia 5 podpora rozšírených alarm príslušenstvo
Heslo Klávesnice Áno
Displej No
Funkcia 4 Účinné Deaktiváciu Šifrovanie
Funkcia 3 Chrániť Svoj Majetok a Bezpečnosť
Video rozhranie No
Názov Značky CPVan
Veľkosť 220*170*50MM
Funkcia 7 4 zóny s až 10 senzory na zónu
Číslo Zóny 4 Alarm Zón
Funkcia 1 domáci bezpečnostný systém proti vlámaniu
Súprava Konfigurácia Dvere/Okno, Senzor
Moc Batériový
Funkcia 2 Jednoduché použitie a inštalácia
Výstup Počet 100DB

Napísať recenziu

CPVan Bezdrôtový Zabezpečovací Systém súpravy home Security Bezpečnostný alarm set s Siréna jednotka /2 Okno Dverí, Snímačov Diaľkovým ovládačom

CPVan Bezdrôtový Zabezpečovací Systém súpravy home Security Bezpečnostný alarm set s Siréna jednotka /2 Okno Dverí, Snímačov Diaľkovým ovládačom

CPVan domáci Alarm Systém Starter Kit - Bezdrôtový Systém proti Vlámaniu, s Siréna jednotka - 2 Okno Dverí Senzory a Diaľkové Ovládanie - Rozšíriteľná - Alarm a Zvonkohry Režim - Home Security 【Chrániť Svoj Majetok a Bezpečnosť] vyzýva Každá

Súvisiace produkty