Kľúč Držiak na Stenu Dekoratívnych Mail a Kľúč Držiak na Stenu s úložná Polička pre Mudroom, Chodba,Kitche

Novinka

€14.75

Skladom

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

JEDNODUCHÉ USKLADNENIE - Zavesiť kľúče na háčiky celej spodnej časti tejto kľúč držiak na stenu a pomocou hornej priestoru pre e-mail,dokumenty alebo nič nechcete zabudnúť, ako si odišiel z domu. Tidy up vaše entryway pozdraviť svojich hostí s útulné a príjemné tlačidlo stenu držiak, ktorý je lacný. Získať o jeden krok bližšie k de-neprehľadná váš domov, aby uľahčil život ako predtým.

JAPONSKY MINIMALISTICKÉ - Malý gadget, ktorý je esteticky mať okolo seba.Máme presvedčenie, že menej je viac, a usilovať sa, aby sa vyzliekli, všetko je to najdôležitejšie. Navrhnuté v japonsku s malé medzery v pamäti,tento kľúč háčik na stenu zber funkcie clean-linajkované náležitosti, ktoré sú rovnako dobré vyzerá, ako sú funkčné.Usporiadať domov s výkonom japonský dizajn.

MÔJ MALÝ ÚTULNÉ -Ideálny malý pokles miesto pre vaše veci pri odchode a návrate z domu s týmto lepidlo na stenu háčik. Vytvoriť dodatočný úložný priestor tam, kde ho potrebujete, a využiť nevyužité steny priestoru.Udržať mudrooms a entryway čistý a uprataný s týmto mailu držiteľa.Žiadne ďalšie hľadanie, často používané príslušenstvo,teraz máte pre ne miesto.

DOMOV ORGANIZÁCIE - Usporiadanie vášho domova s týmto mail organizátor. S out-of-the-way miesto dať každodenné veci môžu priniesť pokojnú zbytočností pocit priestoru .Na entryway kľúča držiteľa robí presne to:pomáha udržať váš priestor čistý a uprataný s line z kľúčových háky a zásobník pre vaše každodenné vykonávať,e-maily a ďalšie položky,Visí váš mail&kľúče teraz ešte jednoduchšie.

farba: čierna

Materiál: space hliníka

veľkosť: o 22x7x3.8 cm

Obsah Balenia:

1*rack Zavesenie skladovanie

2*skrutky

2*Plastové dowels

4*korunkových

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Hanke.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Hanke.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

Štítky: aby topánky, držiak na tlačidlo stenu, medic kľúča držiteľa, jedlo protector, kľúč držiteľa box stenovú, kľúčové skladovanie stenu, chodby polica, dvere mail, jednu stenu, police dekoratívne, moderná posteľ

Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Kľúč Držiak na Stenu Dekoratívnych Mail a Kľúč Držiak na Stenu s úložná Polička pre Mudroom, Chodba,Kitche

Kľúč Držiak na Stenu Dekoratívnych Mail a Kľúč Držiak na Stenu s úložná Polička pre Mudroom, Chodba,Kitche

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float:

Súvisiace produkty